לאמא שלי מה אני עושה עם אריאל למרות שהיא רוצה, ואני לא אספר לאריאל מה עשיתי עם החבר הראשון שלי כי זה מעלה לו את הפיוזים, ויש סוד אחד שהוא שמור רק אצלי ואף אחד בעולם לא יודע אותו,
שאני לא מספרת לאף אחד .... אבל ... וכאן אני מסבירה את זה במיוחד לך מיקי ... זה לא קשור ללסמוך כי אני באמת סומכת עלייך בעיניים עצומות ... זה רק בגלל שאני פשוט לא מדברת על זה בכלל .... וזה קשור אלי ... ביני לבין עצמי ... אז אני מנצלת את ההזדמנות לבקש את הבנתך מיקי ואת סליחתך ...
את יודעת היטב שאני מבין... את יודעת היטב שאני יודע מה עובר עלייך ולמה את לא מספרת... אני פה בשביל להקשיב אך ורק לדברים שאת רוצה לשתף אותי, ואני אסיר תודה שאת משתפת במה שאת מחליטה לשתף
לא חסר. ביום שלישי יצאתי למסיבה בתל אביב, וחזרתי באוטובוס ב-5 ומשהו בבוקר. החלטתי לעשות קצת תצפית על החוף שבו אני והאקסית היינו מבלים ביחד. התחלתי לשיר כל מיני שירים שבושה אפילו לאמר את השם שלהם... פאדיחות
מה יש לי כבר לדבר??? אפילו סקס אני כבר לא עושה (מה לעשות שאין לי מזל בחיים) אבל דווקא שלשום ואני וחברה שלי ישבנו על הבר (שהיה די יחסית ריק זאת אומרת שהברמן שמע כל מילה ומילה) ודיברתי על הסקס (שהיה ואיננו) כמובן בפרטי פרטים