קדימה לעבודה...

Reution

New member
נעדר...

השאלה מה רמת ההתמצאות שלו בחומר? כלומר, אם הוא לא יודע בכלל את החומר שנלמד אין טעם שהוא ייגש כי הוא לא ידע. זוהי דעתי...

wizibusy

New member
אם הוא עשה את המבחנים,

ו\או את המתכונות וקיבל ציון עובר, המורה חייב להגיש אותו במקרה והוא רוצה בכך. תעביר לנו פרטים נוספים בעניין ונראה מה אפשר לעשות בנוגע לזה.

niromy

New member
כן זה מותר

ישנה תקנה שאומרת שאם לא הגעת ליותר מרבע או חמישית (אני לא זוכרת בדיוק) כלומר לכ20% מהשעורים המורה לא חייבת להגיש אותך לבגרות. אבל אני מניחה שמדובר ביותר מ"כמה שעורים" אם זה הגיע למצב שהיא לא רוצה להגיש אותו, לא? ;)

niromy

New member
אני אבדוק את העניין בשבילך

מקווה לחזור עם תשובה עוד היום, למרות שזה כבר לא כל כך רלוונטי כי הבגרות בתנ"ך כבר הייתה.. אבל עדיין מעניין אותי לבדוק

niromy

New member
בדקתי!

וכמו שאמרתי.. אם לא היית נוכח ביותר מ30% מהשעורים המורה יכולה לשלול לך את הזכאות לגשת לבחינת הבגרות

wizibusy

New member
אבל הוא אמרה שהוא נעדר

לא מהרבה שיעורים. בטוח שזה תלוי במספר השיעורים, אבל לפי תוכן ההודעה אפשר להבין שהוא לא נעדר מהרבה שיעורים. עכשיו, מבחינת ההגיון לטעמי יש להגיש אדדם שעשה את המבחנים ואת המתכונות בשנה המדוברת, גם אם הוא לא נכח במספר רב של שיעורים, זאת בתנאי שהוא לא עשה שימוש בשיעורים האלו לאלימות ו\או הפרעה וכו'.

niromy

New member
נחכה שמי שכתב את ההודעה

יגיד בכמה שעורים הוא/חבר שלא לא נכח. בכל אופן קשה לי להאמין שהמורה עושה לו "דווקא" ולא מגישה אותו לבגרות אם הוא לא הגיע לקצת שעורים.. הרי כדי להגיע להחלטה כזו היא חיבת להיוועץ (ככה כותבים? זה נראה לי מוזר פתאום חח) עם המחנכת של התלמיד, רכזת והגיוני שזה צריך להגיע בסוף גם למנהלת..

niromy

New member
מקפיצההה

יאללה חברה תוסיפו את דעתכם בנושא, אנחנו רוצים לערוך את הכל :)

למעלה