|קדימה" ליום רבעי

goanin

New member
שלוש כביסות ביום...?

לא עדיף "לפזר" את עבודת הכביסה לאורך השבוע, כך שהמכונה תנוח יותר זמן?

r i n i

New member
זה משנה למכונה שלוש פעמים ביום או פעם כל יום?

זה עניין של כמה אני רוצה לנוח או אם יש לי מה לעשות בנוסף. לפעמים אין לי כוח להתעסק עם הכביסה או שיש יום גשום ואז אני דוחה ליום אחר וכך מצטברות ערמות כביסה. המכונה (כמכונה) לא איכפת לה לכבס שלוש מכונות בשלושה ימים או שלוש פעמים ביום אחד.

goanin

New member
לא יודע....

אני לקחתי ללב את מה שנכתב בהוראות ההפעלה של המכונה שלי: "יש לחכות לפחות שעה בין הפעלה להפעלה", ו"יש לתת למכונה זמן מנוחה..." (משהו כזה). נכון, מכונת הכביסה היא לא בעל חיים, והיא בסה"כ מקבלת את החשמל שהיא צריכה מיידית, אבל מנוע הוא מנוע: צריך 'להתייחס אליו יפה'. אז כמובן שזה קודם כל תלוי בנו ובנוחות שלנו, אבל גם לא נראה לי הכי נוח לערום כביסה ואז לעשות שלושה מחזורים בבת אחת (זה רק אני, כן?).

../images/Emo6.gif חשבתי שרק אני מוקסמת ממכונת הכביסה שלי...

שאלתי היום חבר טכנאי לגבי המתנה בין כביסה לכביסה ,והוא משך בכתפיו ..... אצלי -3 מכונות ביום זה רגיל ,בסוף שבוע יכולות לצטבר גם 6 מכונות .(חישבתי פעם שאני מגיעה בשקט ל-10-12 מכונות בשבוע....
)

maybesure

New member
אתה יכול לנשום ולהרגע

בין מכונה למכונה לרוב יש אצלי יותר משעה רווח. וגם אם לא - לא קרה לי שהלך מנוע. קלקולים קרו אבל לא במנוע. וכן... זה רק אתה. כי אצלך כמו שכתבת פעם - רוב הכביסה לבנה, אז ברור שלא הייתי מחכה סתם ל 3 מכונות לבנות, אבל ג'ינסים, אדומה, לבנה וצבעונית בהירה - מעדיפה למלא את המוכנה ולא להפעיל בכל פעם חצי. כשלובשים בגדים צבעוניים הערימות למילוי מכונה נערמות במקביל.

כנראה לפעמים צריך גם להאזין למה שנכתב

בהוראות ההפעלה של מפעיל/ת המכונה
לא תמיד יש כוח לדחות כביסה בגלל שגברת מכונת כביסה טוב לה יותר לנוח... גם גברת בעלת הבית רוצה לנוח מחר ולא לכבס. (למשל) - וגם אדון בעל הבית כמובן
ולא, אני לא מזלזלת, אני רק חושבת שלפעמים אולי אנחנו מתחשבים יותר מדי במכשירים שאמורים להקל עלינו את החיים.

maybesure

New member
להזכירך: אצלי לא כל הבגדים לבנים../images/Emo3.gif

וגם מכבסת של 4 נפשות - אז זה מתפזר היטב על פני כמה ימים. אבל בכללי: 1. צבירת צבעי הכביסה לא תמיד מאפשרת כביסה אחת ליום. 2. מעדיפה לתלות כמה שיותר ביום אחד ולהוריד לקפל יחד 3 מכונות - זה מה שמכיל חבל הכביסה שלי. 3. אחרי כביסות הסופ"ש ביום עד יום ג' אין מספיק מכל צבע, ורק לראת יום ד' מתחיל להיאסף לרוב. ואז חשוב לי לפנות בהקדם את סל הכביסה המלוכלכת ולסדר כביסות נקיות בארונות - לפני שהבת חוזרת מהאונ' ומביאה איתה עוד ערימות - היא עוזרת לי המון עם הכביסות בסופ"שים וממש לא הוגן לגרור כביסות מהשבוע לסופ"ש ולהוסיף לה. 4. כמובן שאם מתמלאת לי מכונה בצבע מסויים אני אפעיל גם אין עדיין עוד 2 למלא. סתם עניין של סדר, תכנון וייעול.

למעלה