קדימה להתעורר

קדימה להתעורר

היי לכולם כל מי שמכיר מעריצים של ירדנה משנת 1983 זה המזן להתאחד ולחזור לפעול לקידומה של ירדנה,הרי בסופו של דבר מי שנהנה זה אנחנו מהשירים,מההופעות,הדיסקים ומהקול המיוחד של ירדנה. אז קדימה זה הזמן להתעורר להגיע להופעות,לתמוך,לפרגן,בואו נחזיר לעצמנו עטרה ליושנה נחזור לעינינים ונהיה שוב בתמונה. דרך אגב הרבה ממעריצי ירדנה עוסקים היום בתחום הבידור,וזה יכול להיות נחמד..

danashi

New member
הי דרור,

אז איפה היית עד היום? אני לא יודעת אם אפשר לעשות עוד דברים, מלבד לבוא להופעה, ולספר כמה כיף היה... להחזיר עטרה ליושנה זו בעיה, ולא נראה לי שאפשר לחזור למה שהיה (ואולי ראוי אף שלא יהיה כך?) אך נחמד מאד להיפגש כאן ו'לרכל' קצת, לשמוע, להגיב. לא באופן המתלהב והילדותי שאולי היינו (מיד כל אחד יקפוץ ויגיד 'אבל אני לא הייתי ככה...' . גם אני כמובן לא הייתי מתלהבת וילדותית מעולם. אני תמיד הייתי מ א ד אובייקטיבית בכל מה שקשור בירדנה... ;) ובכל זאת. אני שמחה לראות שיש כאן כל מיני נקודות מבט, חלקן ביקורתיות, אבל באמת מתוך הערכה ואהבה. אני מקווה שאנחנו במקום אחר היום, ושאפשר לשמוח גם במפגש החברתי המחודש וגם בזכרונות וגם מעצם ההופעה והצלחתה של ירדנה. שהיא תמיד תישאר מאד מיוחדת בשבילי. ומה אתה עושה היום דרור? (ואסף שלום גם לך, אם זה באמת אתה. אני זוכרת שהייתי מתקשרת אליך בעבר והייתי עושה מראש חזרות על מה אני הולכת להגיד לך מרוב התרגשות..ואוו, אני הולכת לדבר בטלפון עם אסף דרעי! אהמ. טוב, גדלתי מאז. היום כשאני מתרגשת כל כך אני כותבת אימייל LOL) דנה

למעלה