קדימה להצביע!!!!!

איתמר2002

New member
קדימה להצביע!!!!! ../images/Emo45.gif

סיפרתי לכם כבר שבאתר של יורובוסניה מתקיים כבר מספר שבועות מצעד של כל הזמנים.כל שירי האירווזיון חולקו אקראית למקצים שבועיים.המקומות הראשונים כל שבוע יחד עם מספר מקומות שניים יתחרו בגמר על השיר הטוב ביותר אי-פעם.והשבוע...."הללויה" מוצג לבחירה.זאת אחת ההזדמנויות היחידות שלנו להגיע לגמר.יש לנו כבר בפנים את "חי" אבל זה לא מספיק.רוצו מהר להצביע.המצעד רץ משני עד ראשון אז תספרו גם לחברים.יש בעיה קטנה אחת:מולנו רצים ובמהירות ANTIQUE עם DIE FOR YOU המשגע.אז זה באמת שיר מעולה אבל חבר´ה....הללויה!! הכתובת היא http://eurobosnia.50g.com/ וצריך להכנס למצעד שנקרא EUROSHOWDOWN.יש לדרג 15 שירים מתוך רשימה של 30.אז מקום ראשון הללויה ואז DIE FOR YOU אוקיי?

אהוד_

New member
אני חושב שמעריצים בחו"ל יותר אהבו

את השיר כאן, לפי כל המגאזינים של ה ogae תמיד השיר כאן היה בסביבות המקום 30-34 והללויה בסביבות ה 37-54 אבל, דיווה תמיד בעשירייה מסקנה אם זה חשוב לכם תצביעו אם כבר שלושת השירים אני לא יכול להצביע, קשה לי לשפוט שירים שאני אוהב...יש יותר מידי יותר מטובים!

איליה.

New member
www.eurobosnia.com

אבל זה לא שווה להצביע אלא אם כן את מכירה לפחות את רוב השירים. כי צריך לבחור משהו כמו 10 (או יותר? לא זוכר כמה בדיוק) מתוך 30. אז אם מתחילים לתת נקודות לשירים שלא מכירים, התחרות הזאת מאבדת את כל הפואנטה... איליה.

למעלה