קדימה להמר

crazy4tc

New member
קדימה להמר../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

כמה שירים יהיו בדיסק? האם יהיו שירים מנקסט דור? (לוסט, דה וואן, וואן איט אול פאלס דאון) האם יקח הרבה זמן עד שהוא ייצא בארץ? (בהשוואה לאמריקה) הדיסק יקבל ביקורות טובות? הם ישנו סגנון? הדיסק יהיה דומה לקאמינו פאלמרו? הוא ימכור הרבה? ובארץ? בארץ הוא יצליח??. בקיצור- מה הציפיות שלכם מהאלבום הקרב ובא? אני יודעת שאני מדברת עליו הרבה אבל זה כל מה שיש לדבר עליו כרגע

Drorrrrrr

New member
יאו טופיק טוב ../images/Emo26.gif

-אחד עשר שירים. -WIAFD ואולי אולי Lost. -זמן: לא, בשבוע שהוא ייצא בעולם. -מקווה שהוא יקבל ביקורות טובות. -לא נראה לי שהם ישנו סגנון. -מקווה מאוד שהוא יהיה דומה לקמינו. -בארץ הוא לא ימכור הרבה, ובעולם הוא ימכור תלוי בסינגל הראשון. ציפיות: כגודל הציפיה- גודל האכזבה, ולכן: אין ציפיות.

crazy4tc

New member
../images/Emo9.gif

- כמה שיותר
- כן- wiafd - אני מקווה שלא אבל נראה לי שכן... - ברור!!
- לא - אני מקווה שיהיה דומה אבל לא יותר מדיי... - הלואאאאאיי - אני ממש ממש ממש מקווה שכן כי זה הסיכוי שלנו שהם יבואו לפה... לכן אנשים, לקנות, לא לצרוב! כל דיסק אחר- תצרבו חופשי
הציפיות שלי: נראה לי שאני אלך לפי השיטה של דרור... לא רוצה להתאכזב

GaLgOl

New member
../images/Emo22.gif

כמה שירים יהיו בדיסק? 12 האם יהיו שירים מנקסט דור? why you and i האם יקח הרבה זמן עד שהוא ייצא בארץ? חודש אחרי שהוא יצא בעולם הדיסק יקבל ביקורות טובות? אני מקווה שיגידו שהוא דיסק מעולה הם ישנו סגנון? לא נראה לי.... הדיסק יהיה דומה לקאמינו פאלמרו? בערך עם כמה הפתעות..... הוא ימכור הרבה? מה זה הרבה? אני משערת שבערך 300,000 ובארץ? בארץ הוא יצליח??. לא.... בקיצור- מה הציפיות שלכם מהאלבום הקרב ובא? אלבום בנזונה העיקר שהוא יגיע כבר!!!!

crazy4tc

New member
חחחחחחח אהבתי ההערה בסוף...

"אלבום בנזונה העיקר שהוא יגיע כבר!!!!"

Chandler Rulz

New member
אוקי...

-13 שירים + טראק חבוי (נכון זה יהיה מגניב עם תהיה רצועה חבוייה?) -ממה? (רואים שלא הייתי בפורום הרבהההההה זמן..) -נראה לי ששבועיים אחרי ארה"ב גג... -ביקורות מצויינות, אבל יכתבו שהראשון יותר טוב.. -לא ישנו! -דומה ושונה... -ימכור הרבה בחו"ל, בארץ אני לא מש בטוח.. -לא יודע...

adi u

New member
אני חושבת../images/Emo132.gif ככה...

12 שירים בדיסק(חסר להם שפחות אחרי כל כך הרבה זמן שחיכינו
יכול להיות יוסיפו בטור בונוס קטן
את WIAFD ואת LOST
בהשוואה לאמריקה אני ושבת ש3 שבועות אחרי ארה"ב
למי אכפת מהביקורות הכי חשוב מה אני אחשוב
הם לא ישנו סגנון...אם הם ישנו סגנון אני אישית נוסעת לצלוב את אכלס ואהרון ביחד
אבל הם לא
זה יהיה דומה לCP כי זה אותו סגנון
אבל שונה קצת שירים אחרים וכאלה
לא ימכור יותר מידי לא פה ולא בשום מקום אנשים שכחו מדה קולינג
...והם כבר לא באופנה(למען האמת טוב שכך..שלא כל פרחה תשיר דה קולינג כמו עם לינקין פארק שכוווווווול הפרחות יותר את המילים של השירים שלהם וזה עושה פשוט בחילה
)
הציפיות שלי...שיהיה עוד מוזיקה טובה של דה קולינג שמוע ושאני התאהב מחדש בלהקה
..א יותר מידי נכון

adi u

New member
*בתור*חושבת *לשמוע

(אני בחיים לא אלמד בדוק שגיאות לפני שאני שולחת

aYaLoLy

New member
ועכשיו אני :)

לדעתי יהיו 11 שירים
נראה לי שלא יהיה...
כןןן ...
לדעתי תמיד יגידו ש CP יותרטוב.
לא!! חס וחסה
כן הוא יהיה
לא..
לא..
אין פה הרבה מעריצים לTC אמממ.. כמו שחלק אמרו.. לא רוצה לצפות ליותר מידי :\-)

למעלה