קדימה לדרך

d o z o

New member
קדימה לדרך

בכללי: שם? DORON גיל?25 מקום מגורים?MELBOURNE -AUS צמחוני\טבעוני? צמחוני לפרקים כמה זמן^? בין סטייק לסטייק בעד/נגד: סמים? כבר הרבה זמן שלא סיגריות? רק באירועים אורגיה? נשמע טוב! אפשר 2 בבקשה הומואים? כמה שיותר יותר טוב תוכנית ההתנתקות?
יש אופציה מציאותית יותר? סקס בגיל צעיר? היי אני עדיין צעיר..... האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן מקווה גם להמשיך התנשקת עם בן המין ההפוך? בודאי שכבת עם בן מינך משתדל להפוך את זה להרגל שכבת עם בן המין ההפוך? עדיין לא הגשת מבחן ריק? כיתה ט .... נתפסת בגין עבירה פלילית? אף פעם
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו? השארתי את
שלי בארץ בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד? ממממממ...... עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 25 יותר מדי בתים עברת? 10 וזה לא הסוף פעמים נשבר לך הלב? יותר מדי פעמים שברת לאחרים את הלב? 1 שאני יודע פעמים התאהבת?
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בכריסטמס פריז בסתיו בנים או בנות? גם וגם נשיקה או חיבוק? שניהם אם אפשר ביחד וכפור פליי ממושך הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? בני אדם חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל וחו"ל חורף או קיץ? וגם אביב סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר? צבע?
שתייה? קלה עד כבדה שפה? גוף מקצוע? כמה שיותר חופשי אתר באינטרנט? תחביב? סרט? הכחול הגדול ואטלאנטיס שיר? יש המוווון שחקן/ית? ריבר פניקס זמר/ת? להקה? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים- השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? cruel intention מישהו/י שנישקת?colin שיר ששמעת? how insensetive פעם שבכית? before bording the plane to aus פעם שצחקת? before bording the plane to aus מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? bebel gilberto הופעה שהיית בה? bebel gilberto לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום- זה היה ארוך

odedee

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

ברוך הבא. אתה רוצה שאשרשר את ההודעה שלך לשרשור הקיים? ככה היא תהיה בקונטקס הגיוני. ואהבתי את התמונה שבכרטיס האישי שלך. על אחד ממדפי הספרים שלנו יש בובות שלהם.

ciccio

New member
פלגיאט

או איך שקוראים לזה, זה הופיע באחד הפורומים השכנים לפני כמה שבועות ונורא הצחיק אותי

למעלה