קדימה לדרך!!!

קדימה לדרך!!!../images/Emo117.gif

הנה הנה מגיע הדבר הבא! נכון שהעיתוי קצת סמוך למפגש הקודם, אבל אני בטוחה שתתגברו על זה. המיקום: אחד מחופי ת"א/המרכז. שעה: 20:00 תאריך: יום רביעי 26/6.(רגע לפני שענת 80 נוסעת, רגע אחרי שאדם222 חוזר). תוכנית: קומזיץ ,מנגל+ בלגאנים. מי שבא- ישרשר עצמו. מי שלא- שישב בצד ויאכל את ליבו. זה המקום להזכיר שכדאי להגיע עם בגדים מתאימים- שאפשר ללכלך ולהסריח... אפשר גם להביא בגדי ים.(בקיני למעוניינות) <גל- קודם קובעים, אח"כ חושבים.> שלכם, שרופה ועייפה, מיכלית

גל נעים

New member
אמא,אפשר להביא חברים?

ככתוב:"מרבה חברים מרבה שמחה". נ.ב.-ממה את שרופה? היית בים?

תלוי מי ותלוי כמה...|אמא פולניה|

הייתי בים,כן. קניתי בגד ים ופשוט הייתי חייבת לחדש אותו לפני 3 השבועות... (או במילים אחרות: להשוויץ) בוא היום לצ´ט . בלילה מאוחר. נראה לי החל מ23:30 ואילך. ערב צח!!!

|מחיאות כפיים נלהבות+שריקות הידד|

יששששששששש!!!!!!!! איך זכינו לעונג הזה? אני נרגשת באופן אישי, הרשה לי להתלהב. <מיכלי אוהבת את הים והיא מתכננת לבלות שם כל רגע פנוי הקיץ.>

איציק24

New member
אפרופו ציניות..

המזגן שלי החליט על שביתה בלתי מתוכננת - באסה אמיתית. וכן, אני יודע שהקשר בין ציניות לצינה לא נראה לעיין - אז הנה נתתי רמז.

דידית

New member
פליז יום אחר פליזזזז!

אני ממש לא יכולה לבוא ביום הזה. מיכל למה שלא תתני 2 תאריכים? ובכלל יום חמישי נראה לי עדיף לרוב כי זה סוף שבוע. תודה ואם לא אז לא נורא . דידית.

איציק24

New member
אני גם בעד יום חמישי..

קודם כל כי זה סופ"ש אחר"כ כי ביום רביעי יש מבחן בגרות בתנ"ך ולבסוף - כי אני מסוקרן לראות מי זאת "דידי".

גל נעים

New member
אני גם בעד יום חמישי-יום שישי ----

לא עובדים! אז אפשר להשאר עד מאוחר, <גל חושב שצריך להתחשב באנשים עובדים>

anat80

New member
ואם כבר חושבים עלי :))

תודה מיכלי - גם אני אוהבת אותך!! :)) אז ביום חמישי אני לא יכולה כי.. אני טסה.. ומיכלי - שכחת אצלי דברים..

adam222

New member
YO YO ../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

So, I hope I Will B able 2 make it... but I Think that Thu. is much better I MISS YOU ALL SO MUCH }{ = Kiss´s 4 every-one enjoy life!

היי היי מי נמצא פה?../images/Emo12.gif

תגיד לי, אתה בודק כל יום מה קורה פה גם בנכר? <מיכלי הייתה עושה בדיוק את אותו הדבר, אבל לא משנה...>

טוב

New member
גל, לא מארגנים איזה משהו ליום חמישי

עם הלהקה שלנו?

למעלה