קדימה, חודו לי!

2 Mיכל

New member
אני ממש גרועה..

2. שניים? 3. נרקיסה 11. נעילה של כל הגוף? 16. מדאם
17. אמא
תודה על החידות!

mikokikyo

New member
עונה^^

1. מה אספודל ולענה יוצרים? אמ...זה גם מהספר הראשון...אמ...עשית חזרה על הראשון, אה? אני ממש לא זוכרת-_-"...אה! נזכרתי! וואו, זה פשוט קפץ לי לראש! זה שיקוי שינה חזק מאוד כזה, "שיקוי המוות החי"! וואו, נזכרתי בזה פתאום...אז החזרה שעשיתי על הראשון לפני חודש לא הייתה לחינם, אה?(בתקווה שזה נכון^^) 2. כמה אנשים הוקפאו (בספר השני)? שניים, קולין והרמיוני^^ 3. איך קוראים לאמא של דראקו מאלפוי? נרקיסה 4. איך קראו לחברו הטוב ביותר של דאדלי? אמ...בוץ'? 5. למי היתה גלידריה? ל...אלפונסו/פרנצ'סקו או משהו כזה?|סנילית| 6. מי כתב את ``קללות וקללות נגד``? אמ...זה מהספר החמישי הזה, זה שהרמיוני חלקה על דעתו...אמ...לא זוכרת
7. בספר הרביעי, מה התעקש אדון וויזלי למזוג לתוך התה שהכינה הרמיוני לגברת וויזלי? אמ...ג'ין? 8. אילו ארבע מילים אמר דבמבלדור בפתיחת הסעודה בספר הראשון? אואואו, את זה אני זוכרת! משהו, קישקוש, עוד משהו, שפיץ! 9. בכמה אוניות זהב זכתה משפחת וויזלי בספר השלישי? אמ...1000? 10. מהו הלחש לקללת הרגליים הנעולות? קלופורטוס? 11. מה עושה הלחש ``פטריפיקוס טוטאלוס``? נעילת גוף שלמה/מלאה, נועל את כל גוף, הופעל במיוחד בספר הראשון ובספר החמישי^^ 12. באיזה צבע היתה המכונית של אדון וויזלי? אמ...אדום? 13. בקטטה שפרצה ב``כרך ודף בע``מ``, מה קרה לאדון מאלפוי? הוא זרק את היומן שלרידל לתוך הקדרה של ג'יני, אבל מה קרה לו?...דימום מהאף? 14. מהו הלחש שבעזרתו הצליח אדון דיגורי, בספר הרביעי, לגלות מה הקסם האחרון שביצע שרביטו של הארי? פריורי אינקאנטאטו^^ 15. כמה כתבות הארי מצא שכתבה ריטה סקיטר? המון 16. מהו שמה הפרטי של מדאם מקסים? אולימפה, או אהובתו של האגרידXD 17. איך קראו לאימו של האגריד? אמ...לא זוכרת
18. איך קראו למלון שהדוד ורנון לקח אליו את משפחתו בספר הראשון? לא זוכרת-_-" 19. באיזה צבע היתה הדיו שאיתה כתבו את כתובתו של הארי על המעטפה בספר הראשון, כשהאגריד שלח לו את המכתב להוגוורטס? אמ...כחול? 20. באיזה צבע היה ה`חשף`, שבעזרתו ניסתה הרמיוני לגלות האם כתוב משהו ביומן של רידל? ורוד או אדום...אני די בטוחה שאדום... שוב, חזרה על הספר הראשון מתבקשת בהחלט-_-"

Felix Felicis

New member
עונה (או לפחות משתדלת../images/Emo9.gif)

1. מה אספודל ולענה יוצרים? אספודל ולענה יוצרים שיקוי שינה כל כך חזק עד שהוא מכונה בכינוי 'שיקוי המוות החי'. 2. כמה אנשים הוקפאו (בספר השני)? 4 - קולין, הרמיוני, פנלופה וג'סטין 3. איך קוראים לאמא של דראקו מאלפוי? נרקיסה 4. איך קראו לחברו הטוב ביותר של דאדלי? פירס פולקיס 5. למי היתה גלידריה? פלוריאן פורטסקיו 6. מי כתב את ``קללות וקללות נגד``? 7. בספר הרביעי, מה התעקש אדון וויזלי למזוג לתוך התה שהכינה הרמיוני לגברת וויזלי? ויסקי אש של אוגדן 8. אילו ארבע מילים אמר דבמבלדור בפתיחת הסעודה בספר הראשון? פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ! 9. בכמה אוניות זהב זכתה משפחת וויזלי בספר השלישי? 700 10. מהו הלחש לקללת הרגליים הנעולות? לוקומוטור מורטיס 11. מה עושה הלחש ``פטריפיקוס טוטאלוס``? נעילת גוף מלאה 12. באיזה צבע היתה המכונית של אדון וויזלי? טורקיז 13. בקטטה שפרצה ב``כרך ודף בע``מ``, מה קרה לאדון מאלפוי? הוא חטף מכה בעין ממכרך של אינציקלופדיית הפטריות 14. מהו הלחש שבעזרתו הצליח אדון דיגורי, בספר הרביעי, לגלות מה הקסם האחרון שביצע שרביטו של הארי? פריורי אינקנטאטו 15. כמה כתבות הארי מצא שכתבה ריטה סקיטר? אין לי מושג.. אולי 4? 16. מהו שמה הפרטי של מדאם מקסים? אולימפה 17. איך קראו לאימו של האגריד? פרידוולפה 18. איך קראו למלון שהדוד ורנון לקח אליו את משפחתו בספר הראשון? לא מצויין בשום מקום
(תקנו אותי אם אני טועה)
19. באיזה צבע היתה הדיו שאיתה כתבו את כתובתו של הארי על המעטפה בספר הראשון, כשהאגריד שלח לו את המכתב להוגוורטס? ירוק 20. באיזה צבע היה ה`חשף`, שבעזרתו ניסתה הרמיוני לגלות האם כתוב משהו ביומן של רידל? אדום

mikokikyo

New member
נעזרת בספר בשביל זה?

אם לא, אז תשאילי לי קצת זיכרון שמתפקד, כי כפי שנוכחתי לדעת ברגע זה, אני ממש צריכה אחד...

mikokikyo

New member
אה...כבר חשבתי שהזיכרון שלי ממש

מעאפןXD טובנו, אז הוא בכל זאת ממש מעאפן-_-"

2 Mיכל

New member
|פטריה|../images/Emo42.gif

2. לילי ו... אמא של וולדמורט? זה לא כ"כ מסתדר לי
. 4. אני זוכרת שאמרו שווד ניסה להטביע את עצמו בשירותים... 8. רך כף. 9. 31.7 10. שאני אסכם בנרקיסיזם? להצטלם, לחתום על תמונות, לספר כמה הוא אמיץ ולבהות בעצמו. 2. טום מרוולו רידל 3. גרבלי פלנק? 7. בטח 12 בלילה, אבל זה סתם ניחוש. מס' הסיבובים הם שלושה. 8. משהו שקשור קרפד משומר
זה לא חידון קל... זה יחדון שיש בו שאלות ממש קלות וממש קשות. חצי ממנו אני לא יודעת..

ענבאך

New member
נראה,

3. כשתפסו אותם אחרי שהם חזרו מהאגריד? הארי ביקש מווד לפרוש מהקבוצה 8. רך-כף 9. 31.7

TheTwilightZone

New member
אמפ...

על מי נאמר "מישהו ניסה להטביע אותו בשרותים"? אמפ...אני חושבת שמונטגיו... הקפטן של סלית'רין... כיצד נכנס האגריד לבקתה שבה התחבאה משפחת דרסלי והארי ממנו? שבר את הדלת^_^ מה היה כינויו של סיריוס בלק אצל הקונדסאים? רך-כף מנה לפחות שלושה דברים שאנו יודעים על מעשיו/תחביביו/אהבותיו של גילדרוי לוקהרט. הצבע האהוב עליו לילך(עומו)... וזה כל מה שאני זוכרת-_- בשנה הרביעית, מי המורה שמחליפה את האגריד בשיעורי טיפול בחיות פלא? פרופסור גרבלי פלאנק...או משהו כזה-_- איך פלר דלאקור הסתכלה על רון כשהוא ביקש ממנה לצאת איתו לנשף? בגועל? בספר השלישי, מה הייתה השעה כשדמבלדור אמר להארי והרמיוני לחזור בזמן, וכמה סיבובים הרמיוני הייתה צריכה לסובב את מחולל הזמן? חמש-שש...משהו כזה... שלוש וחצי סיבובים. מה העט-צטט-אותך כתב על ריטה סקיטר? בלונדינית מושכת בת 43...בלה בלה בלה.... איזה אוכל הביאו הארי, רון והרמיוני לסיריוס בספר הרביעי (להוגסמיד, אם לא הבנתם...)? לחם, עוף ומיץ דלעת?>< איך קוראים לאמא של דראקו מאלפוי? נרקיסה בספר הרביעי, מה התעקש אדון וויזלי למזוג לתוך התה שהכינה הרמיוני לגברת וויזלי? ויסקי או ג'ין... באיזה צבע היתה המכונית של אדון וויזלי? אדום מהו שמה הפרטי של מדאם מקסים? אולימפה מה היו שתי השורות האחרונות של הברכה המזמרת שג'יני שלחה להארי, ביום האהבה בספר השני? מי יתננו שלי, כה שגיב, נאדר, מנצח האופל, גיבור. למי היתה גלידריה? לפלוריאן פורטסקיו כמה אנשים הוקפאו (בספר השני)? שניים, אני חושבת... הרמיוני וקולין קריווי (ניק והחתולה לא נחשבים, נכון?) איך קראו לאימו של האגריד? פרידוולפה מה עושה הלחש ``פטריפיקוס טוטאלוס``? נעילת גוף מלאה-_- מהו הלחש שבעזרתו הצליח אדון דיגורי, בספר הרביעי, לגלות מה הקסם האחרון שביצע שרביטו של הארי? פריורי אינקנטאטו

מה יא

New member
אז אני ><../images/Emo96.gif

1) בלה בלה 2) הארי וזהו? 3) O: 4) 5) שו? 6. סגול אאל"ט 7. הפיל את הדלת? 8. רך כף (
) 9. 31 ביולי? 10. המ, המתנה שהוא הכי רוצה ליום ההולדת היא שלום עולמי אבל הוא לא יתנגד לעוד משהו ששחכתי
, הצבע האהוב עליו הוא סגול לילך (?) ואמממ... לא זוכרת עוד
_______ 1. מדאם משהו. 2. טום וואנדרולו/מארבולו רידל 3. גרבלי פרנק D:D:D: 4. המ, הרמיוני? 5. היישר מהאחו? 6. מה זה איך? >< 7. 8. מנצח האופל, גיבור. (?) 9. הטרול של, אמ, מישהו. קווירל? 10. חתיכה בת 40 ומשהו, אומשו. 11. 12. >< 13. פרופסור וקטור (האח הידד לפרופסור וקטור!) 14. עוף ולחם? ___________ 1. רעל מסוכן? 2. המ, הרמיוני, החברה של פרסי וקולין. ניראה לי 3. נרקיסה 4. 5. פלוריאן פ.. משהו 6. מישהו! D: [לא מצחיק] 7. וויסקי אש
8. נו >< 9. הרבה
10. 11. נועל את כל הגוף 12. כחול/תורכיז 13. 14. 15. 16. אולימפה 17. 18. 19. סגול? 20. ניחוש: כתום

mikokikyo

New member
עונה^^

1)לאחר שהאגריד סיפר להארי את סיפורם של הוריו התפרץ הדוד ורנון ואמר צמד מילים,מה הם המילים? אמ...לאזוכרת... 2)מנה שני אנשים שאמם מתה כדי להציל אותם ממשהו? לילי ו...אמ...אמא של טום סתם מתה...אמ...לאזוכרת-_-" 3)לאחר שהארי גרם להפסד של 150 נקודות (ספר ראשון) הוא פנה למישהו והציע משהו, אל מי הוא פנה ומה הוא הציע לו? הארי פנה אל ווד ולא הציע, אלא ביקש(התחנן) לעוף מהקבוצה 4)על מי נאמר "מישהו ניסה להטביע אותו בשרותים"? מונטגיוXD (נדמה לי שאלו היו התאומים) 5)"כבר ניסינו להיות מנומסים,עכשיו הגיע הזמן ללכת בדרך הנכלולית" מי אמר למי את המשפט?ועל מי הוא אמר אותו? לא זוכרת-_-" 6. לאיזה צבע שונה שערה של מורתו של הארי? אמ...אני ממש לא זוכרת-_-" 7. כיצד נכנס האגריד לבקתה שבה התחבאה משפחת דרסלי והארי ממנו? שבר את הדלת 8. מה היה כינויו של סיריוס בלק אצל הקונדסאים? רך כף 9. מהו יום הולדתו של הארי? השלושים ואחד ליולי 10. מנה לפחות שלושה דברים שאנו יודעים על מעשיו/תחביביו/אהבותיו של גילדרוי לוקהרט: אוהו...הוא חולה על הצבע לילך, הוא מחלק חתימות כפייתי, הוא מאוהב בעצמו(חתיכת נרקיסיסט), מוחק זיכרונות ומתפאר במעשיהם של אחרים, כתב ספרים מנופחים עד מאוד על "עצמו"...להמשיך? אני באמת צריכה לחזור שוב על הספר הראשון-_-"

אולי אני סובלת מחרישת יתר,

אבל זה ממש נשמע כמו שאלות מהבגרות בתנ"ך-בקיאות. "מנה שני אנשים ש..." "...אל מי הוא פנה, ומה הוא הציע לו?" מי אמר למי, ועל מי שנאמר...

2 Mיכל

New member
חידות תוצרת קייט המתוקה

1-בוד המסכן נרצח ע"י תומכיו של וולדמורט, ששלחו לו צמח הורג מוסווה בעציץ. מה היה שם הצמח? 2-ומה היה שמו הפרטי של בוד? 3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? 5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? 6-על איזה מטאטא רוכבת טונקס? 7-כמה ינשופים הגיעו אל הארי אחרי תקרית הסוהרסנים? 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא... 9-מעל מה הטיס האגריד את הארי התינוק עם האופנוע המעופף של סיריוס, כאשר הארי נרדם? 10-דודה פטוניה הרבתה לומר שדאדלי נראה כמו תינוק של מלאכים... הארי הרבה לומר שדאדלי נראה כמו חזיר __ ___. 1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? 2. בשיעור שיקויים הראשון לשנה השלישית, התלמידים הכינו שיקוי. השיקוי של נוויל קיבל במקום צבע ירוק-צבע כתום וסנייפ איים לנסות את השיקוי על הקרפד שלו. האם עכשיו תוכלו לומר מה היה השיקוי? 3. מה הוא שמו המלא של קפטן קבוצת הקווידיץ' של סלית'רין? 4. מהו כישוף דוחה המים, שהטילה הרמיוני על משקפיו של הארי במשחק הראשון של עונת הקווידיץ' בשנתו השלישית? 5. כדי לפתוח את גיבנת המכשפה ולעבור למעבר תת קרקעי שמוביל להוגסמיד, צריך לטפוח על הפסל וללחוש... 6. סר קאדוגן החליף את סיסמאות הכניסה למגדל גריפינדור פעמים ביום. תן דוגמא לסיסמא שהוא המציא... 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? 1.הארי קיבל 4 מתנות יומולדת מ4 אנשים... מי האנשים ומה המתנות? 2.מה שמותיהם של ארבעת הדרקונים שנגדם נאלצו המתחרים להלחם? 3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? 6.הסיסמא הראשונה בשנה הרביעית למגדל גריפינדור היתה... 7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? 8.איך קראו לקללה שהפעיל מאלפוי, וגרמה לשיניה של הרמיוני לצמוח בקצב מהיר? 9.ואיך קראו לקללה שהפעיל הארי וגרמה לאפו של גויל להתכסות בשלפוחיות מכוערות? 10.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3)

Evil T

New member
כי משעמם לי...

1-בוד המסכן נרצח ע"י תומכיו של וולדמורט, ששלחו לו צמח הורג מוסווה בעציץ. מה היה שם הצמח? מלכודת השטן
2-ומה היה שמו הפרטי של בוד? פרדריק 3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? ארתור, ביל, צ'ארלי, פרסי, פרד, ג'ורג' ורון - 7 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? לאזוכר
5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? 99999999 (
) 6-על איזה מטאטא רוכבת טונקס? מההה
7-כמה ינשופים הגיעו אל הארי אחרי תקרית הסוהרסנים? 4 נראה לי 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא... מטמורפגית 9-מעל מה הטיס האגריד את הארי התינוק עם האופנוע המעופף של סיריוס, כאשר הארי נרדם? מעל הים(
) 10-דודה פטוניה הרבתה לומר שדאדלי נראה כמו תינוק של מלאכים... הארי הרבה לומר שדאדלי נראה כמו חזיר עם פאה. 1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? בצורה של פרה הודית קדושה
2. בשיעור שיקויים הראשון לשנה השלישית, התלמידים הכינו שיקוי. השיקוי של נוויל קיבל במקום צבע ירוק-צבע כתום וסנייפ איים לנסות את השיקוי על הקרפד שלו. האם עכשיו תוכלו לומר מה היה השיקוי? שיקוי מכווץ 3. מה הוא שמו המלא של קפטן קבוצת הקווידיץ' של סלית'רין? בהתחלה יש את פלינט, אחר-כך מונטגיו ואז עוד אחד שאין לי ומשג איך קוראים לו 4. מהו כישוף דוחה המים, שהטילה הרמיוני על משקפיו של הארי במשחק הראשון של עונת הקווידיץ' בשנתו השלישית?
5. כדי לפתוח את גיבנת המכשפה ולעבור למעבר תת קרקעי שמוביל להוגסמיד, צריך לטפוח על הפסל וללחוש... סומסום היפתח 6. סר קאדוגן החליף את סיסמאות הכניסה למגדל גריפינדור פעמים ביום. תן דוגמא לסיסמא שהוא המציא... חי חרבי 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? גילוי עתידות וחקר מוגלגים 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? אומרים "אני נשבע חגיגית שאני מחפש צרות!" 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? טום רידל באמצעות הבסיליסק 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? פרופסור לוקהרט 1.הארי קיבל 4 מתנות יומולדת מ4 אנשים... מי האנשים ומה המתנות?
2.מה שמותיהם של ארבעת הדרקונים שנגדם נאלצו המתחרים להלחם? זנבקרנית הונגרית ועוד 3... 3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? פיגווידג'ן
(דווקא מתאימים ביחד...) 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? אנג'לינה ג'ונסון 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? מקגונגל 6.הסיסמא הראשונה בשנה הרביעית למגדל גריפינדור היתה...
7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? בויאבז 8.איך קראו לקללה שהפעיל מאלפוי, וגרמה לשיניה של הרמיוני לצמוח בקצב מהיר? שינייםגדולותמוקוס 9.ואיך קראו לקללה שהפעיל הארי וגרמה לאפו של גויל להתכסות בשלפוחיות מכוערות? אניפוץמטומטםועצבניקוס 10.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3) אלבוס שמוליק וולפריק בריאן דמבלדור אם מישהו באמת טורח לקרוא את כל זה אז שיגיב

oshriti123

New member
עונה לחלק../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? 7. 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? בשר משומרXD 5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? 38. 7-כמה ינשופים הגיעו אל הארי אחרי תקרית הסוהרסנים? אממ. שלוש אני חושבת? 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא... מטמורפמאגוס 9-מעל מה הטיס האגריד את הארי התינוק עם האופנוע המעופף של סיריוס, כאשר הארי נרדם? בריסטול(קראתי את זה שלשום אז אני זוכרתP: 10-דודה פטוניה הרבתה לומר שדאדלי נראה כמו תינוק של מלאכים... הארי הרבה לומר שדאדלי נראה כמו חזיר עם פאה. 1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? מומיה 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? חקר מוגלגים וגילוי עתידות. 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? נוקדים עליה עם השרביט ואומרים "אני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות". הציטוט באנגלית נמצא בחתימה שליP: 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? טום רידל.. 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? לוקהארט
1.הארי קיבל 4 מתנות יומולדת מ4 אנשים... מי האנשים ומה המתנות? באיזה ספר?
3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? פיגווידג'ן. 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? אנג'לינה ג'ונסון. 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? פרופסור מקגונגל, נראה לי. 7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? בונאז'? 1.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3) אלבוס פריסוויל בריאן משו דמבלדורP: קשה><

ענבאך

New member
שטו

3. שבעה. 4. בשר משומר 8. מוטומורפגית?
9. בריסל? 10. עם פיאה 2. שיקוי מכווץ 9. וולדמורט באמצעות ג'יני 10. לוקהארט 2. זנב-קרנית הונגרית, סינית מכדררת... 3. פיגדוויג'ן 4. אנג'לינה 5. מדאם מקסים?

TheTwilightZone

New member
אמפ...

3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? 7 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? בשר משומר 5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? 38 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא... הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות 1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? מומיה 2. בשיעור שיקויים הראשון לשנה השלישית, התלמידים הכינו שיקוי. השיקוי של נוויל קיבל במקום צבע ירוק-צבע כתום וסנייפ איים לנסות את השיקוי על הקרפד שלו. האם עכשיו תוכלו לומר מה היה השיקוי? שיקוי מכווץ 3. מה הוא שמו המלא של קפטן קבוצת הקווידיץ' של סלית'רין? אני רק זוכרת ששם המשפחה שלו זה מונטגיו-_- 4. מהו כישוף דוחה המים, שהטילה הרמיוני על משקפיו של הארי במשחק הראשון של עונת הקווידיץ' בשנתו השלישית? אימפרביוס 6. סר קאדוגן החליף את סיסמאות הכניסה למגדל גריפינדור פעמים ביום. תן דוגמא לסיסמא שהוא המציא... משהו עם ממזרים?:) 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? גילוי עתידות וחקר מוגלגים 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? טום רידל ... באמצעות ג'יני וויזלי... 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? לוקהרט:) 2.מה שמותיהם של ארבעת הדרקונים שנגדם נאלצו המתחרים להלחם? וולשית ירוקה מכדררת האש הסינית האדומה זנבקרנית הונגרית שוודית קצרת-חוטם 3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? פיג:) 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? אנג'לינה ג'ונסון 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? אמפ...מקגונגל או אולימפה... 6.הסיסמא הראשונה בשנה הרביעית למגדל גריפינדור היתה... שטויות במיץ עגבניות:) 7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? בוייאז'... או משהו... 10.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3) אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור

מה יא

New member
מיף../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

1- מלכודת השטן? 2- 3-המ. רון, פרד, ג'ורג', ארתור, ביל, צ'ארלי, פרסי, ודוד ביליוס שראה גרים ומת תוך יומיים (אומשו
). אז זה שמונה
4-בשר משומר. 5-הו דאמ. 37? 6- 7- חמישה? 8-מטאפורה D: מטאפורמאגית? 9- O: 10- 1. מומיה? 2. יש לי את התשובה הנכונה: לא
3. 4. 5. 6. חי חרבי D: 7. חקר מוגלגים ו... אמ, גילוי עתידות 8. אומרים לה שאנחנו נשבעים חגיגית שאנחנו מחפשים צרות. 9. טום רידל באמצעות ג'יני (משומה כתבתי גילי D-:) והיומן. 10. גילדרוי לוקהרט כמובן :] 1. המ, היה את המלשינן כיס מרון, את הערכה לטיפול המטאטא מהרמיוני, ספר המפלצות המפלצתי מהאגריד... וזהו, לא? אין לו עוד חברים D: 2. זנבקנית הונגרית, שוודית קצרת חוטם (WTF?!), וולשית אדומה, ולא זוכרת מה עוד
3.פיג D: 4.אנג'לינה 5. מדאם מקסים 6. 7. משהו עם ב'. 8. 9. נו >< 10.אבלוס וולפריק בריאן משהו דמבלדור היה נחמד

mikokikyo

New member
את משלימה לי את הדרקונים^^

האחרון הוא מכדררת אש סינית^^ תודה, ממש לא זכרתי את קצרת החוטם ואת הוולשית האדומה^^" ^^

מה יא

New member
הרוב בא לי ממש בפוקס../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

סתם כתבתי דברים ואחר כך בדקתי אצל אחרים ויצא נכון D:

למעלה