קדחת מלחמת הכוכבים...

golan2072

New member
קדחת מלחמת הכוכבים...

אני עכשיו בקדחת מלחמת הכוכבים בעקבות צפייה בטרילוגיות הישנות לקראת הליכה ל"הכוח מתעורר". זה מביא לי חשק לשחק משהו מד"בי יותר במחשב ולעשות הפסקה עם Skyrim ו-Fallout:NV. האפשרות הפשוטה ביותר היא לחזור ל-Mass Effect 2 שאני בערך ב-20% האחרונים שלו. אפשרות אחרת היא להתחיל את Star Wars: Knights of the Old Republic של מלחמת הכוכבים שהבנתי שהוא מצויין (ושהורדתי לו מוד גרפיקה שווה). מתלבט...

golan2072

New member
טוב מ-Fallout: New Vegas נמאס לי

יותר מידי באגים שמקשים מאוד אפילו על טעינת משחק...

metalgod1

New member
אולי פשוט כדאי

שתבדוק מה הולך עם המחשב שלך?

בחיים לא נתקלתי בבאג שמשבית את fallout:nv או גורם לו להיות לא שחיק ושחקתי בו יותר מ-400 שעות, אם זה קורה גם עם משחקים נוספים אז סביר להניח שמשהו במחשב לא בסדר.

golan2072

New member
הבאגים הם בשני משחקים

FALLOUT NV - באג בטעינה, כשטוענים שמירה המחשב נכנס ללופ אי-סופי של מסך הטעינה. באג מוכר ברשת, קרה להרבה אנשים, VERIFY CACHE אמור לסדר אותו, לא עבד...
&nbsp
SW KOTOR - משחק ישן שידוע מדברים שקראתי ברשת שלא עובד טוב בחלונות 7, אמור להיות פאץ' לזה אבל הלינק שבור. קורס כל הזמן. ניסיתי את השינוי בהגדרות הגרפיקה שהמליצו לי עליו, לא עזר.
&nbsp
לעומת זאת SW KOTOR 2 עובד יופי, כנ"ל SKYRIM ו-FALLOUT 3 ו-MASS EFFECT לדורותיהם ו-DEUS EX HUMAN REVOLUTION ועוד הרבה משחקים.

golan2072

New member
Star Wars: KOTOR לא עובד לי על המחשב

בזבזתי שעה בלנסות לגרום לו לעבוד. לא עובד. כל הזמן קורס.
&nbsp
נשבר כבר, שום דבר לא עובד כמו שצריך. אולי אעשה הפסקה ממשחקי מחשב ואתעסק קצת יותר במשחקי תפקידים שולחניים, יש לי כמה פרויקטים של זה שאני מתעסק איתם, פשוט במחשב משום מה שום דבר שכרגע בא לי לא עובד - SWKOTOR ו-Fallout:NV.

golan2072

New member
ניסיתי את KOTOR2

זהו, אחרי ש-KOTOR לא עבד אצלי, הצלחתי להפעיל את Knights of the Old Republic II אצלי במחשב והוא עובד חלק ומהנה מאוד. הממשק טיפה מסורבל והגרפיקה טיפה ישנה אבל הוא נראה משחק מצוין.

Wolfinix

New member
למרות הגראפיקה המשחקים מעולים ^_^ דרך אגב אם יש לך בעיה

להריץ את הראשון אתה יכול לנסות את הדברים הבאים:

• להריץ אותו במצב תאימות למערכת הפעלה קודמת (XP SP3) אולי זה יעזור...
  • האם ניסת להריץ אותו כאדמין? (RUN AS ADMIN) ודרך STEAM שווה גם לנסות להרץ אץ STEAM עצמו כאדמין (ואת המשחק עצמו)
  • בהנחה שהוא כן רץ למספר דקות תנסה לבטל ליבות של ה CPU דרך הפרוסס (SET AFINITY)
  • ואם כל זה לא עובד אימולטור בהחלט יעזור

לדעתי שווה להתאמץ בשביל הראשון הוא משחק מעולה!!! ותעשה חיים

דרך אגב אתה יכול גם לתת לנו את פרטי המחשב שלך אולי מישהו פה יוכל לעזור יותר

Wolfinix

New member
תנסה להעתיק את הקובץ שהוא מתאר בסרטון ותראה אם זה פותר לך את

&nbsp
הבעיה קישור:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=dwsJrZF2Y9M
&nbsp
תנסה גם את מה שהם אומרים פה במדריך לפתרון בעיות:
&nbsp
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=326825824
&nbsp
ויש גם את המדריך הזה:
&nbsp
http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-1620666.html
&nbsp
ויש גם את הפתרון הזה:
&nbsp
From one of the guides. (worked for me, running windows 10)
&nbsp
&nbsp
1. Go to the game files (Usually at C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\swkotor).
2. Open the swkotor configuration file (swkotor.ini).
3. In the config file find:
FullScreen=1
and change to:
FullScreen=0
in '[Graphics Options]' add this line:
AllowWindowedMode=1
4. Save the changes you have made to the file and KOTOR should run successfully, you may need to press Alt + Enter to make the game become windowed when it loads up.
&nbsp
I had also changed the exe to winxp compatibility and to run as an administrator from a different guide, but that didn't fix it. I left it that way though and did the above and it is working great for me now. Just not full screen. Your other option would be to disable movie playback from the config and you'd be able to play full screen, but you'd miss the entire plot of the game.
&nbsp
בנוגע לאימולטור אני משער שכל אימולטור שמתאים לXP יתאים...

למעלה