קדחת הפורומים

vered4

New member
קדחת הפורומים

כתבה נחמדה על הרגשות הסוערים שמעורר המדיום הזה. האנונימיות מצד אחד מאפשרת לכתוב ולשאול שאלות קשות. אבל הפורומים הולכים קדימה ונפגשים, אז איך אפשר להסתכל אחד לשני בפרצוף אחרי חשיפה שכזו? ואם בגלל שיודעים שיכולה להיות חשיפה, נמנעים מלהפתח, בעצם לא מנצלים טוב את האפשרויות של הפורום. בפורום הזה יש אנונינמיות אבל גם מפגש, זה עוזר או מקלקל?

dona flor

New member
דילמה קשה...

יש לי הרבה להגיד על זה אולי ניפגש על כוס קפה?
ועכשיו ברצינות... אחרי חשיפה ללא ספק דברים משתנים כמו כל פזה אחרת בחיים השאלה הבסיסית היא מה כל אחד רוצה מהמדיה הזאות לדעתי כל דרך היא לגיטימית המדיה הזאות נתנה לי הרבה מאוד אם תבואי למיפגש נמשיך לדבר על זה...

vered4

New member
אז אני מבינה ש...

את ממש רוצה להפגש
ואמרת נכון, הכל תלוי מה רוצים מהמדיה הזו. אבל לדעתי אי אפשר את שני הדברים ביחד. זה או חשיפה וירטואלית או ראלית. שמעתי מפורומים אחרים, שאחרי שהכירו, אנשים שרצו לשאול משהו אישי וחושפני, פנו בשם בדוי. זה פתרון טוב, אבל אז זה קצת מוזר.

dona flor

New member
נכון...

את צודקת זה מקבל פן אחר לכן גם מאוד חשוב לדעת מה את הולכת לחשוף ומה לא מצחיק שאמרת שם בדוי...האם לא כולנו כאן עם שם בדוי? אבל הבנתי מה כוונתך - ניק אחר! אני חושבת שזה לגיטימי כי לדעתי במדיה הזאות "הכל" מותר לכן זהירות היא מילת המפתח!

dona flor

New member
אגב ורד...

לקחתי את הכתבה לפורום שכן! מקווה ששם זה יעזור במשהו... תודה!

גלי®

New member
"סניף צפון" של פורום הורים למתבגרים

כבר נפגש בעבר ... אני , אישית , לא מרגישה שצמח לי איזשהו גבול נפשי ביכולת החשיפה שלי , מאז המפגש ...לא מרגישה שום צורך ךלהתחבא מאחורי "ניק" זמני כשיש לי משהו לשאול , ממשיכה לנהוג כהרגלי , אפילו כשאני יודעת ש"יודעים" מי אני ... אבל , בהחלט יכולה להבין את אלו שחוששים...

yalyul

New member
כימיה רבותי - כימיה

מסכימה עם כל מילה של גלי, מדובר באופי של כל אחד ואחת אני אשה פתוחה ...
לא מתביישת לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ לא מאמינה לאף מילה של אם למתבגרים שהכל בסדר אצלה...
הפורום הזה חם ,תומך, מנחם,מלא הומור, משכיל ומהנה..
צריך עוד משהו מחברים וירטואליים? ואם אתן מתחזות? ובכל זאת מספקות את כל מה שכתבתי למעלה אז הרווחתי ואם אתן גמדות מכוערות? ואם אני בוגדת בבעלי?
זה יהפוך את השיחות בנינו למשהו אחר? לדעתי לא ,צומחת אצלי סקרנות להכיר כל אחת ואחת מי יותר ומי פחות הכל לפי התגובות... בנתיים פגשתי רק את זהר ומשפחתה והם חמים ומקסימים בדיוק כמו שנשמעה בפורום- יש לי רק לשמוח על זה וכן הכל מתחיל ונגמר בכימיה על הצג ובחיים.

AYELET1

New member
מה שאני הפקתי מהמפגש ,

אותו הזכירה גלי (מלבד סיפוק הסקרנות
וכן גם הנאה), זה הרבה אמון באנשים שפתאם הפכו לבלתי וירטואלים. עם חלק נוצרו קשרים בלתי וירטואלים ועם חלק לא, אך עם 2 "המחנות" , נוצר (מצידי לפחות) אמון רב. וזה הרבה מאד (למרות שאפשר לקיים בהצלחה רבה גם פורום וירטואלי בלבד, או פורום בו חלק מהמשתתפים (אלו שאינם "מהסניף הצפוני") הם וירטואלים, ולמרות זה, משתתפים חשובים! המוזר הוא באמת הטינה , שחשים כלפי אנשים וירטואליים (וזה הזכירה הכתבת בכתבתה). אנשים שאין לנו , בשורה האחרונה, כלום איתם... מה שעוד ראיתי במהלך 3-4 שנות השתתפותי בפורומים שונים, הוא מגוון ע-צ-ו-ם של אנשים, חלקם ממש לא "מאנשינו", וכוונתי לטייפוסים מטורללים בעליל (אל תנסו לנחש, כי אינני מתכוונת למשתתפי פורום זה!!!), עם התנהגות שאין שום מילים להגדיר, מלבד התנהגות מופרעת.

למעלה