קדחת הספוילרים

R o n 2 5 6

New member
גם אני מקווה

גיורא יחסל את קדחת הספוילרים משמע=גיורא רופא

yoyole123

New member
אתה צודק, אבל...

הרבה פעמים דוחפים לך את זה לעין גם כשאתה לא רוצה לראות... פעם מישהו כתב משהו כמו "אתה צודק (
)" נו, מה? צריך לעשות חוק מסוים נגד זה, אחרת אני אדע את כל העלילה בלי שרציתי!

o r t a l13

New member
תודה!!! ../images/Emo19.gif

איזה מזל שאמרת על הספויילרים.. רציתי להיגמל אבל כבר לא יכולתי אז פתחתי כמהה.. מזל שאמרת שזה סתם שטויות כי אז זה באמת היה הורס..! למרות שידעתי שזה סתם ניחושים... אף אחד פה לא יכול לדעת מה באמת ייקרה.. [טוב כבר רשמתי את זה איפשהוא] ככה שהספויילרים לא ממש מעניינים אותיי..

שכטרון

New member
הם תמיד כותבים שטויות../images/Emo59.gif

איזה עיתון מעצבן
כל שבוע אני שולח להם מיילים על זה שהם סתם משקרים וממציאים שמועות. הם תמיד מנסים להתחמק ולהמציא תירוצים, עד שאני נותן להם הוכחות שזה לא נכון, ואז הם לא מגיבים לי... פחדנים
לא סתם עדיף פנאי פלוס... חחח

גם יכול להיות שזאת לא איה..../images/Emo185.gif

בכל מקרה מישהו נתן פה מידע (נדמה לי זה שעושה ת'חקירות,סקרט17..אם אני לא טועה) ש..
ניצן תצטרף אבל עדיין זה ישאר שמינייה.

הנה הם שוב..../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

מספר ושם הפרק: 76 - רוני ונטשה מתמודדות עם הגילוי המפתיע. דגנית מחליטה לעזור לדדי להיפטר מהחוב. מיקה לא מגלה לאבי עם מי הלכה לאופרה. בן-בן מגלה לניני את מה ששמע. מספר ושם הפרק: 77 - בן בן וניני מחליטים לעזור להוריהם להשיג את הכסף. מיקה ואבי במשבר. קאסיו חושף את פרצופו האמיתי. מזימתם של לובשי הגלימות מתגלה סוף סוף. מספר ושם הפרק: 78 - דגנית מבקרת את רוחל'ה אחרי חודשים שלא נפגשו. חברי השמיניה מנסים לחדור לקזינו כדי להשתיל בו מצלמות מעקב. רותם מנסה לדובב את בן בן. מספר ושם הפרק: 79 - השמיניה ממשיכה במבצע הסודי. ניצן מגיעה לבית דביר ונתקלת בקבלת פנים לא צפויה. מולי מגלה לאבנר מה המטרה האמיתית שלשמה הוקם המצפה. מספר ושם הפרק: 80 - רוני משיגה מימון למבצע הקזינו, אדם ונטשה מתכוננים לרגע האמת. אבנר מספר לדדי על הלמדא קלאוּד.

נעמקה19

New member
../images/Emo58.gif

היא מחליטה לעזור לו?! הם לא אמורים להיות...משפחה?
(אני מדברת על דגנית ודדי) דגנית מבקרת את רוחלה?
בטח היא תיבהל רק מלראות את קצה הציפורן של דגנית, אחרי מה שהיא עשתה לה בפרק 54
זה הולך להיות מגניב...

DoRiNuS sMiNiA

New member
גיורא...יא גאון../images/Emo70.gif

קשה להאמין שעלילה כזאת רצה לך בראש! אני בטוחה שכשאלוהים חילק את הדמיון וכושר הכתיבה אתה מאלה שהעדיפו להתאפק ולא לעמוד בתור לשירותים אלא בתור השני. מדהים שאתה יכול לגרום לבנאדם לבכות,לצחוק ולהשאיר לו את הפה פעור שעות. אתה המוצארט של התסריטאים! ואני בטוחה שתפתיע אותנו ושהעלילה תדביק אותנו למסך ותרתק אותנו.

hospital_food

New member
לא צריך להגזים. השמינייה סדרה טובה

במוניחים ישראלים אפילו טובה מאוד, אבל אין כאן משהו שלא ראינו בסדרות אחרות. רוב הסדרה מועתקת מ"זהות בדויה",אבל בטח אף אחד כאן לא רואה אותה .

shminia com

New member
פעם הייתי רואה את זה

בעיקר בחופש הגדול בערוץ 2.. אבל ראיתי מהאמצע של איזה עונה כך שאני לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין השמיניה

TvBoy2

New member
מה היה כתוב ברייטינג?

מישהו יכול לכתוב מה היה כתוב ברייטינג? אין לי ממש את העיתון הזה ואני לא יכול לקרוא.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif שיחטפו את איה וירצחו אותה

וניצן תכנס במקומה וזה לא נכון לאלה שחושבים שכתבתי ספוילר בלי הסימן

למעלה