קדחת הספוילרים

קדחת הספוילרים

אז ככה חברים. תארתי לעצמי שהפרקים האחרונים יעוררו תגובות חזקות, אבל אני חש צורך להגיב לחרושת השמועות הכביכול מבוססות: בקיצור, 99% (ואני עוד זהיר) מה"ספויילרים" שמתפרסמים כאן ובמקומות אחרים (כולל הידיעה המטופשת ב"רייטינג" היום שאין לה שום קשר למציאות) הם קישקושים מוחלטים. מה בעצם הקטע..? אני יכול לכתוב פה בדיוק מה הולך לקרות מעכשיו עד פרק 115. ואז מה?! כל הכיף בסדרה שלנו הוא שהעלילה מתפתחת בקצב שלה ולכיוונים לא צפויים. למעט מאד אנשים יש גישה לפרקים שלא שודרו וכולם אנשים שאני מכיר אישית וסומך לגמרי על יושרם. כך שקחו בחשבון שהספוילרים שאתם קוראים כאן הם לא יותר מניחושים. עוד לא שידרנו 15 פרקים מהעונה השניה ותחשבו מה היה לנו כבר. יש עוד המון המון סיבות לחכות לפרקים הבאים וחבל שתהרסו לעצמכם את החוייה לראות הכל בראש נקי בלי לדעת מה הולך לקרות. בי גיורא

shminia com

New member
שאלה..כן,אליך ילד דימיוני

אם אני זוכרת נכון אתה היית מפרסם פה ספוילרים ואומר שיש לך קשרים עם עורץ הילדים ושכל הספוילרים נכונים (בעונה 1) ,זה אתה או שאני מתבלבלת? (ושוב:אין בהודעה זו שום צורך לפגוע/ להעליב ואתך)

shminia com

New member
צודק ב-100 אחוז

ותודה שאתה כותב פה ואני שמחה שמה שהתפרסם ברייטינג הוא שקר

dollzy

New member
תודה גיורא!!!!!!!!!!!!

וואי מה שאמרו ברייטינג זה שקר!! מזל.. וחוץ מזה גם אמרו שם עונה שלישית אז זה עוד יותר לא הגיוני..

shminia com

New member
אל תהרסי סיכויים..

עוד לפנירייטינג אמרו שיש סיכוי לעונה שלישית.. ואם תהייה? הלוואי

dollzy

New member
עונה שלישית תיהיה..

אני פשוט אמרתי שזה לא הגיוני כי גיורא לא התחיל לכתוב אותה עדין..

O r c h i d

New member
גיורא../images/Emo47.gif

אכן זה לפעמים הורס לעצמך לקרוא ספוילרים, אבל כשאתה במתח רציני אתה לא יכול לעמוד בזה
ואכן, אני מאמין שרוב הספוילרים הם ניחושים.

chen010189

New member
../images/Emo45.gifוהאמת שאני קוראת את הספוילרים

אני כמעט מוציאה את מה שיש לי אבל המפתח שנעלתי איתו את הפה שלי נפל בטעות לביוב, אז הפה לא ייפתח.... והייתה לי הרגשה שבסופו של דבר תגיב על ה
שכיסה את כל הדפים האפשריים בפורום
אולי סוף סוף בזכות ההודעה שלך הספוילרים קצת ייפסקו פה? אני אודה מאוד, כי הפורום הזה כבר נראה כמו מאגר ספוילרים
בי חן

Titush Black

New member
../images/Emo6.gif/

אבל יש ספוילרים שיודעים אל ליחס להם חשיבות.את יודעת כל ה"ספוילר שהמצאתי הרגע כי בא לי לראות איך אנשים מאמינים לזה". אני עוד נדהמת איך הסדרה הזאת מסתורית. בדרך כלל בסדרות כאלה יודעים כבר מה קרה מי אשם וכו' וכו' ופה פשוט שום דבר לא צפוי מראש! אוי אני אוהבת את הסדרה הזאת
תיתוש

למעלה