החמצתי
אבל הבנתי לאחר תישאול מודיעיני קצר את העלמה שהיא מזמן רואה את המורדים רק אני חושבת שזה קטנטנות קיבלתי לוח זמנים של שעות ההקרנה, ההקרנה החוזרת ושידורי שבת וחג. חשבתי שזה הולך להיות תחליף של הקטנטנות אבל הבנתי שממש ממש אני לגמרי טועה. אבל, ב19.00 בערב, אין סיכוי שיהיה משהו מאורגן אצלי, אחרי ארוחת ערב וכלים בכיור? אז רק מתחילים החיים. אז נזכרים שמחר צריך חצי תפוח אדמה או בטטה(איזו גמישות מהמורה נכון? ) אז מגלים ששכחו את מחברת אנגלית אצל החבר שבאופניים יש פנצ´ר שהגינה שלנו לא אוהבת להיות גינה מדברית ועוד שבע בערב אמצע החיים שלנו. אבל הנסיכה בחדר השינה עם כל הספרדים האלו. אין דבר, עכשיו היא עם הכלים בכיור ואני יכולה לחלום על ספרדים. ולחיי האהבה אני מבינה שזו טלנובלה אבל מי שם שחקנית מכוערת בספור אהבה? או מי זו בטי המכוערת(לפני שאעשה פשלה צבורית ואגלה שהיא היפיפיה של העיירה שרק קראו לה המכוערת כי לפני שאימא שלה העיוורת התחתנה עם הנגר של הכפר השכן, העשיר המקומי בעצם הכניס אותה להיריון , והיא לא גילתה לו כלום ,ככה שבטי שהיא כאילו מכוערת, היא בעצם הבת הלא חוקית של המשרתת הענייה והיפה העיוורת שמאור עיניה חוזר אליה ברגע שהיא שומעת את המוסיקה של המורדים מתקרבים).