קדחת "המורדים"

bimbo.

New member
מההישגים של אתיר ../images/Emo8.gif

מסתבר שהטלוויזיה החינוכית אכן חינוכית
אתיר, אני איתך!!!

החמצתי

אבל הבנתי לאחר תישאול מודיעיני קצר את העלמה שהיא מזמן רואה את המורדים רק אני חושבת שזה קטנטנות קיבלתי לוח זמנים של שעות ההקרנה, ההקרנה החוזרת ושידורי שבת וחג. חשבתי שזה הולך להיות תחליף של הקטנטנות אבל הבנתי שממש ממש אני לגמרי טועה. אבל, ב19.00 בערב, אין סיכוי שיהיה משהו מאורגן אצלי, אחרי ארוחת ערב וכלים בכיור? אז רק מתחילים החיים. אז נזכרים שמחר צריך חצי תפוח אדמה או בטטה(איזו גמישות מהמורה נכון? ) אז מגלים ששכחו את מחברת אנגלית אצל החבר שבאופניים יש פנצ´ר שהגינה שלנו לא אוהבת להיות גינה מדברית ועוד שבע בערב אמצע החיים שלנו. אבל הנסיכה בחדר השינה עם כל הספרדים האלו. אין דבר, עכשיו היא עם הכלים בכיור ואני יכולה לחלום על ספרדים. ולחיי האהבה אני מבינה שזו טלנובלה אבל מי שם שחקנית מכוערת בספור אהבה? או מי זו בטי המכוערת(לפני שאעשה פשלה צבורית ואגלה שהיא היפיפיה של העיירה שרק קראו לה המכוערת כי לפני שאימא שלה העיוורת התחתנה עם הנגר של הכפר השכן, העשיר המקומי בעצם הכניס אותה להיריון , והיא לא גילתה לו כלום ,ככה שבטי שהיא כאילו מכוערת, היא בעצם הבת הלא חוקית של המשרתת הענייה והיפה העיוורת שמאור עיניה חוזר אליה ברגע שהיא שומעת את המוסיקה של המורדים מתקרבים).

yalyul

New member
אש"ש ,אני לא מאמינה...../images/Emo8.gif

בטי המכוערת? הטלנובלה הכי מצחיקה בעולם! שמה ללעג ולקלס את העולם המושלם של היפיפיות, הדוגמניות,עולם הזהר (בלי לפגוע בזהר שלנו...) בטלנובלה הזו מככבת, רואת חשבון מכוערת, מגושמת, גמלונית, ויורמית - (בחורה כלבבי) אממה....חכמה להדהים ולרוע מזלה מתאהבת בבעלים של החברה שבה היא מנהלת חשבונות... כדי לקצר סיפור ארוך היא עושה כמה תרגילי חשבון ובסופו של דבר (כמה צפוי) הוא מתאהב בה והם מתחתנים ונולדת להם תינוקת....מכוערת. לא החמצתי, נהנתי בלי סוף... לצחוק על כל היפות הטיפשות והריקניות...(רוע רק רוע יוצא ממני כשאני רואה חתיכות מדהימות שישרפו...) רק הסוף הדביק מצדיק את ההגדרה של טלנובלה... עכשיו את בעינינים. אמנם טיפשיים אבל עינינים.

זהו-אני מרושתת.

עכשיו אני גם שולטת במורדים וגם בבטי המכוערת מי יגיד שגלישה באינטרנט אינה מרחיבה אופקים. מאיפה הייתי שומעת עליהם בכלל לולא היה הדיון על המרד. הכי רחוק שהייתי, היה עם הרופא ילדים החתיך מER אבל הוא עזב והיא נשארה בהריון (תאומים ,לא?) ואז היא עזבה , ואז גם הכושי החתיך עזב ואז אני עזבתי את בית חולים. טוב, זה רק בגלל שלא שמו מזגן בחדר אוכל.

bimbo.

New member
תודה לאלוהי הפורומים!../images/Emo58.gif

מה הייתי עושה אלמלא הפורום? איך הייתי מתעדכנת בנעשה בחיים האמיתיים?
מעולם לא עלה בדעתי להסתכל בטלנובלות, ולא ידעתי מה אני מחמיצה. בכלל לא ידעתי שהחיים מסובכים כל כך. חשבתי שהם סתם רק פיגועים, פחדים, קצת צרות בחוג הצר של המשפחה...
לא נורא (?). אפשר להסתדר איך שהוא. אבל כעת למדתי עד כמה אני בורה ועמהארץ, ומעתה אדאג להתעדכן בכל נפתולי החיים וסיבוכיהם. אוי!! אני כבר מרגישה בפלונטר!!!

yalyul

New member
נו, כבר שתלו לי טפט של המורדים על

הדסק טופ להסיר? לא להסיר? זו השאלה!!!! להסתכן בבקר של צרחות מפי מפלצת מס´3 או לסבול תמונה של חבורה סכרינית במקום התמונה המדהימה שזהר שלחה לי של נכד מס´1 שלה הרב כדורי....
זהר, אני מקווה שלא שיתפתי את חברות הפורום בפרטים אינטימיים מידי ואם כן ...מה תעשי לי ? תרדפי אחרי? אני כבר יכולה לדדות יותר מהר ממך

AYELET1

New member
אוףףףף

אחד השרשורים נהמצחיקים ביותר. יכנס לטאג ליין...

למעלה