קדחת הדנגי

קדחת הדנגי

משום מה, ההודעה הקודמת נמחקה, אז אני אכתוב שנית. רק רציתי לשתף את חברי הפורום ש"פתאום כך", אחרי מעל לשנתים בבנגקוק, הרגשתי יום אחד חום גבוה (גבוה מאד למען האמת) עם רעידות וכד'. הייתי בטוח שמדובר בתופעת לוואי של ניתוח עקירת שן בינה שעברתי (סיפור בפני עצמו), ואחרי יומיים הטרחתי את עצמי לפיאתאי 2. בשורה החתונה ובלי שום הכנות אושפזתי 9 ימים (כמעט כמו נס חנוכה) בבית החולים (שאגב מצויד ברמה גבוהה מאד, לא פחות מבמרונגרגד). האמת, זה לא נעים -חום שעולה ויורד כל היום, חולשה ופגיעה בתפקודי כבד. אני כרגע בבית, חלש מאד ויקח זמן להחלמה מלאה. נקודה אופטימית - אמא שלי כאן, מאביסה אותי השכם וערב.. אין לי מושג היכן חטפתי את הנגיף, אבל זה בוודאות בבנגקוק. חג שמח, רועי

רועי גב

New member
הרבה בריאות

מקווה שלא קיבלת גם פריחה בכל הגוף מגרד ולא נעים בכלל אדון יתוש נוהג להתאכסן בצמיגים ישנים ורטובים ואין עדיין תרופה לנושא בריאות והחלמה מהירה

גם פריחה

משום מה כתבתי תגובה, אבל היא לא מופיעה.. כן, גם פריחה מעצבנת ומגרדת חטפתי, אבל היא כבר נעלמה זה מכבר... מה שנשאר זה חום, כבד לא במצב להיט ושיעול טורדני, שאני מקווה שיעלמו בקרוב. אני רק דואג שלא אחטוף את זה שוב - מי יודע מאיפה זה בא לי... רועי

למעלה