קדה קידה

תיכףבת40

New member
קדה קידה

שלום. אני קוראת פאסיבית הרבה זמן בפורומים של תפוז, והחלטתי לפתוח משתמש ולהפוך לחלק מהקהילה (אם תקבלו אותי. אבל אני נחמדה, באמת). שמי ליאת ( או ליאתי, תלוי כמה אתם קיטצ'ים), בת שלושים ושמונה (בעוד חודש). אני נשואה, אשת קריירה, אמא לילדים. בעלי איש היי טק, אני אשת רפואה, ויש לנו נישואים מאושרים מאוד. אני אוהבת אותו. אבל, יש בי משהו שלא מסתפק בו. שלא יכול להסתפק בו. רעב, שאני לא שולטת בו. לפני שהתחתנו הייתי די פרועה. הרבה פלירטים, לפעמים בנות, לפעמים קצת בדסמ.. אהבתי את זה. אחר כך הרבה זמן ניסיתי לשים את זה מאחורי, אבל כבר שנים מאז שאני יודעת שאני לא יכולה. ככה שיש לי חיים כפולים, בערך. את החיים האמיתיים, היציבים, המאושרים שלי. ואת החיים הבאמת-אמיתיים, אלא שאני ממש חיה בהם. מקבלת סטירה או שוט, קשורה למיטה או בעיניים מכוסות, במכנסי עור צמודים או בחצאית צמודה. אין לי מאהב, אבל יש לי פרטנרים קבועים. בעיקר שולטת אחת, שיודעת ללחוץ לי על כל הכפתורים. שאלות, מישהו?

rako

New member
מסקרנת

נמצאת גם קצת בכלוב? ספרי עוד סיפורים מענינים

A לוןA

New member
ברוכה הבאה!

זה אכן ממכר מאוד, וקשה לשחרר ולשים את זה בצד לגמרי, אם זה חלק ממך. מה עמדת בעלך כלפי העניין?

תיכףבת40

New member
לא בטוחה

לא בטוחה שהבנתי את הסיפור, אבל הסאבטקסט הוא כל כולו אני....<מהנהנת>

karend1

New member
אני בסטטוס מאד דומה..

לא רוצה ולא יכולה לוותר על העונג הזה.. וגם חושבת (ומנחמת את עצמי און דה פרוסס..) שמה שלא יודעים לא כואב.. אמן כן יהי רצון..

l e a t h e r

New member
כן יש לי שאלה

האם לדעתך המצע אותו הציג יאיר לפיד בנאומו אתמול באילת, ממצב אותו כמייצג אותנטי של מעמד הביניים בישראל וכך יאפשר לו להיות לפחות המפלגה השלישית בגודלה בבחירות הבאות, או שהזיהוי של המצע והמוצא עם מפלגת שינוי ז"ל, יהפוך אותו מראש לפרסונה נון גרטה במרחב הפוליטי ואת כוחו האלקטוראלי לזניח. מה את אומרת? (לא כי אמרת שאלות, אז חשבתי שהכל מותר, ואם זה לא בסד"מ מנטלי אז אני לא יודע מה זה)

תיכףבת40

New member
אם כבר שאלת

אני חושבת שעולם בו יאיר לפיד הוא מעמד ביניים הוא מעמד בו אני ענייה מרודה. האיש מרוויח 150,000 ש' לחודש, וזה בלי פרסומות. שמע יאיר לפיד הוא איש טוב. אבל אני לא חושבת שמה שחסר לנו זה עוד מפלגה. יש כבר אנשים טובים בפוליטיקה.

תיכףבת40

New member
אולי,

אבל זה נתן לי הזדמנות לדבר. אף פעם אל תיתן לאישה הזדמנות לדבר.

dolly15

New member
היי לך

נשמע שדי טוב לך במצב הקיים, אני צודקת? עם זאת, למה לא לשתף את הבעל? למה לא להפוך אותו לחלק מהחוויות הפרועות יותר בסקס?

תיכףבת40

New member
תשמעי...

יודעת אתון נפש בעלה... אני יודעת את מי יש לי, ואני אוהבת אותו והוא נהדר. אבל זה לא הוא. יש בעלים שיקבלו את זה ויאהבו את זה. שלי יתפלץ. אני די בטוחה שלא משנה מה יקרה, אני אוכל לשכנע אותו שלא קרה כלום. אבל אם הוא יפנים שזה כן קרה, הוא לא יחיה עם זה.

למעלה