אתם\ן כולכם\ן נחמדים נורא, באמת!
אני חייב לנסות. להכיר, להתחבר, לחוות. זה חדש לי - ההתנסויות האלו. זה מוזר, כי, אני מסוג האנשים שיש לו ה-מ-ו-ן "בעיות". סכיזואפקטיביות, דיפרסונאליזציה, איזה 5-6 הפרעות אישיות, MPD, אספרגר, ביסקסואליזם, BDSM, ועוד הזרוע נטויה. וכל הזמן חיפשתי בין הכול איזושהי קב' תמיכה או לנסות למצוא שייכות כלשהי. וכמובן, שאני לא יכול להיות חלק מקב' חברתיות שמכילות את כל התסביכים שלי, ואני מתחיל כל הזמן לחשוב - מה יותר חשוב לי, מה הכי חסר לי. איפה הכי יוכלו להבין אותי. אחרי שלקחתי תקופה נכבדת חלק מקהילת אס"י, הבנתי שהמקום לא בשבילי. הייתה תקופה שהאמנתי שאני אסקסואל, גם לשם בסופו של דבר לא התחברתי. פורום בינ"ל של דיפרסונאליזציה, פורום של MPD. בקיצור - אני מחפש את עצמי בין כל הבלאגן שיש לי בראש. להגיד שלהתחבר לקהילת הביסקסואלים זה הדבר שהכי יתאים לי כרגע, זה רק זמן יגיד. כרגע, אני יודע, שחשוב לי מאוד ליצור קשרים, בעיקר ידידותיים, והנטיות המיניות שלי, מתוסבכות ככל שהן, מהוות חלק נכבד בדרך שבה אני מכיר אנשים ואת סוג האנשים איתם אני מסוגל לחוות חוויות מאתגרות וחדשות. אני מקווה שלא הרתעתי יותר מדיי עם ההודעה הזו. מקווה שתסלחו לי. אני Troublemaker.