קב' תמיכה.

Nightbreed

New member
קב' תמיכה.

שלום לכם, אני מחפש בנרות קב' תמיכה ביסקסואלית שיש בה גם גברים וגם נשים, וכן תוהה איפה אפשר להכיר עוד אנשים כמוני מחוץ לווירטואל, כמו למשל - פאבים \ מועדונים \ אירועים חברתיים שקטים יותר ופחות. תוכלו לעזור? :)

CameronLine

New member
קבוצת לא בבטוח

אם היא עדיין פעילה... אבל יש את הבימוביז, מסיבי, וקופי בי, אנחנו מפרסמים אותם כשבוע שבועיים לפני האירוע פה בפורום וגם בפייסבוק בכל הקבוצות הרלוונטיות. למשל בעמוד של פאנורמה

Nightbreed

New member
מצאתי קבוצה

של אליאור תירוש. שמעתם/ן עליה? יצרתי איתו קשר והוא אמר שהיא פתוחה ושאני אוכל להצטרף. אבל אז פתאום התחלתי לפתח חששות. אני פחות או יותר בארון בכל הסיפור הזה, בעיקר בגלל ענייני ביפוביה למיניהם, ובגלל משפחה שהיא הומופובית / ביפובית וכל פוביה נוספת הקשורה לנושא. העניין הוא שאף פעם לא ממש יצא לי להתערות עם אנשים כאלו, כמוני, מוחצנים יותר או פחות, ואני מתחיל לפתח סוג של פחד מזה... מה אם אני ארגיש לא בנוח? אני נורא מופנם, אז קב' תמיכה חברתית? משחקי חברה? אין בי יכולות להתמודד עם דברים מהסוג הזה. ועם זאת, איך אפשר להסתגר תמיד מפני הדברים שצריך להתמודד איתם? אני אפילו לא מרגיש בנוח להוסיף קב' כאלו לפייסבוק שלי כדי שהחברים והמשפחה לא תראה. הם נורא חטטניים ואני לא שקרן מוצלח במיוחד. אם הם יגלו זה יהיה נורא ואיום, לפחות עד שיהיו לי כלים להתמודד עם זה באומץ. אין לי גם עם מי ללכת, למשל, לבי-מוביז, שרציתי נורא מדיי פעם, או למסי-בי, לבד אני לא אוכל. יש לי חבר טוב שהוא הומוסקסואל ואני מנסה למשוך אותו לבוא איתי, אבל הוא לא מתחבר לכל הקונספט של ביסקסואליזם, וזה דיי גורם לי להצטרך "להכריח" אותו לבוא איתי למקומות שהוא בד"כ לא היה הולך אליהם (הוא הולך קבוע לאוויטה), בכל אופן, זה מפחיד אותי. ואני דיי צריך כרגע להכיר אנשים נחמדים שיראו לי שזה לא נורא כל-כך אחרי הכול, ושזה בסדר להיות אני, ושזה לא לא בסדר לפחד.

Unrelated

New member
אירועים וקבוצות ודברים

הקבוצה של המרכז הגאה היא נחמדה ופועלת כבר הרבה שנים... היא לא מתאימה לכל אחד/ת (היא לא מאוד טרנס-פרנדלי, וגם אין בה הרבה נשים), אבל יכול להיות שיתאים לך שם :) חבל שלא הגעת לבי מוביז אתמול, היה כיף :) לא מדובר באירוע גדול, אלא במפגשים קטנים וקהילתיים. המסי-בי אמנם יותר גדול, אבל כולנו נחמדות/ים ותמיד יש עם מי לדבר. אפשר גם לשים פה הודעה בפורום לפני אירוע, ולהגיד שאתה רוצה להגיע ואין לך עם מי. אני בטוחה שהמון א/נשים ישמחו לארח לך לחברה. לגבי פייסבוק - תמיד אפשר לפתוח פרופיל פיקטיבי נוסף, עם שם אחר ובלי תמונה, ואז להשתמש בו כדי להשתתף בקבוצות ולקבל הודעות על אירועים. או שאפשר להרשם לאחת מרשימות התפוצה (bi_il או binews), ולקבל הודעות במייל (בהנחה ששם המשפחה לא מחטטת?). ולא צריך לפחד - אנחנו לא נושכים (אלא אם כן מבקשים ממש יפה) :q

Nightbreed

New member
העלית הרבה רעיונות.

הרעיון של הפרופיל הפיקטיבי הוא מבריק בעיניי. אני חושב שאני באמת איישם אותו. יפתור לי הרבה בלאגן. לא יכולתי להגיע לבי-מוביז אתמול כי עבדתי עד 2 בוקר (וזה עוד נחשב שחרור מוקדם) העבודה שלי היא כזו של משמרות שאני צריך לשלוח אילוצים שבוע וחצי מראש. ואני עובד בעיקר לילות (לא טיפוס של בקרים, לצערי). אני מחכה לראות מתי יהיה המסי-בי הבא, ואנסה לתכנן בהתאם. בי-מוביז, לצורך העניין, נשמע לי יותר מדיי אינטימי בשבילי כרגע, אבל אם הסרט שתציגו ימשוך אותי אז I'll probably make an exception. מה זה, אגב, קופי בי? לא הצלחתי למצוא על זה פרטים עדיין, אבל גם לא חיפשתי באדיקות. ותנשכו, תנשכו, אני אנשוך בחזרה :)

Unrelated

New member
קופי בי

זה מפגש חברתי, סתם יושבות/ים ביחד ברוגטקה, בשולחנות או בקבוצה, ומתחברתים/ות :) אבל לא היה כבר די הרבה זמן (מאז ספטמבר), כי אין מי שיארגן... אני ממש מקווה שהם יקומו לתחיה מתישהו, כי המפגשים האלה ממש כיפים.

CameronLine

New member
*מנסה להיות אנש נחמד*

אתה יכול לקבוע איתי במסרים האישיים ואני אשמח לארח לך חברה :D ומה יש לך להפסיד? תבוא, לא תרגיש נוח? תלך בהפסקה, או שפשוט לא תבוא שוב. אל תיתן לפחד לגרום לך להפסיד משהו שעלול להיות חווייה כיפית וטובה :]

Nightbreed

New member
אתם\ן כולכם\ן נחמדים נורא, באמת!

אני חייב לנסות. להכיר, להתחבר, לחוות. זה חדש לי - ההתנסויות האלו. זה מוזר, כי, אני מסוג האנשים שיש לו ה-מ-ו-ן "בעיות". סכיזואפקטיביות, דיפרסונאליזציה, איזה 5-6 הפרעות אישיות, MPD, אספרגר, ביסקסואליזם, BDSM, ועוד הזרוע נטויה. וכל הזמן חיפשתי בין הכול איזושהי קב' תמיכה או לנסות למצוא שייכות כלשהי. וכמובן, שאני לא יכול להיות חלק מקב' חברתיות שמכילות את כל התסביכים שלי, ואני מתחיל כל הזמן לחשוב - מה יותר חשוב לי, מה הכי חסר לי. איפה הכי יוכלו להבין אותי. אחרי שלקחתי תקופה נכבדת חלק מקהילת אס"י, הבנתי שהמקום לא בשבילי. הייתה תקופה שהאמנתי שאני אסקסואל, גם לשם בסופו של דבר לא התחברתי. פורום בינ"ל של דיפרסונאליזציה, פורום של MPD. בקיצור - אני מחפש את עצמי בין כל הבלאגן שיש לי בראש. להגיד שלהתחבר לקהילת הביסקסואלים זה הדבר שהכי יתאים לי כרגע, זה רק זמן יגיד. כרגע, אני יודע, שחשוב לי מאוד ליצור קשרים, בעיקר ידידותיים, והנטיות המיניות שלי, מתוסבכות ככל שהן, מהוות חלק נכבד בדרך שבה אני מכיר אנשים ואת סוג האנשים איתם אני מסוגל לחוות חוויות מאתגרות וחדשות. אני מקווה שלא הרתעתי יותר מדיי עם ההודעה הזו. מקווה שתסלחו לי. אני Troublemaker.

Unrelated

New member
בלאגן בראש זה השטח שלנו...

באמת - לא רק בקטע של ביסקסואליות. אני חושבת שלחלקנו יש רשימת אבחנות שיכולה להשתוות לשלך. רק בוא לא נתחיל להשוות גדלים... :q הכי חשוב זה שתמצא מקום שירגיש לך בנוח.

Nightbreed

New member
חלילה, אין צורך בהשוות גדלים.

זה היה לא בסדר ולא ראוי מצידי לפרט את רשימת תחלואיי. עימך הסליחה.

CameronLine

New member
ברוך הבא למועדון

שפיות זה לא הקטע שלנו D: נראלי שכולנו קצת דיכאוניים, קצת ביישנים, אולי קצת הרבה, קצת מתוסבכים, קצת חסרי ביטחון וכו' וכו'... אל תדאג, תן לנו הזדמנות :}

PurpleFilth

New member
../images/Emo24.gif

אמנם הייתי בבי-מוביז רק פעם אחת, אבל אני חייבת להגיד שהרגשתי שם נורא בנוח, אפילו שכמעט לא הכרתי אף אחתד. אמנם לא פנו אלי, הייתי צריכה לפתוח שיחה בעצמי עם א/נשים שלא ממש הכרתי, אבל כל מי שכן פתחתי איתו/ה בשיחה היו נחמדיםות נורא. (הערת מטא: אני מניחה שלפתוח בשיחה עם זריםות זה לא משהו שכל בי/פאן שלא מעורה בקהילה ת/יעשה. אולי אנחנו צריכיםות, כקהילה, להעלות את המודעות לנושא ולעודד את מי שכבר בפנים לחבק חדשות/ים). וחוצמזה... הכינוי שלך נראה לי מוכר. שלחתי לך הודעה בפרטי ולא קיבלתי תשובה. בבקשה דבר איתי. אולי נוכל ללכת ביחד כשאני אחזור מהתפוצות =]

Unrelated

New member
תשובת מטא

את צודקת לגמרי, אם כי חייבת להודות שאצלי אישית זה קשה: א. אני נורא ביישנית. ב. בעיקר במסי-בי - אני תמיד עסוקה בלארגן ואין לי זמן לדבר עם אף אחד/ת... בכל מקרה, אני משתדלת לתפוס עינים של א/נשים בבי מוביז, להגיד שלום ולהציג את עצמי, ואני מקווה שזה גורם לא/נשים להרגיש יותר בנוח. וגם אם לא - בשביל זה יש את לילך, שבניגוד אלי, יודעת להיות חברותית :q

למעלה