סיכום קטן
אוקיי אז בנתיים מהמרכז- montgomery (אני חושב) - פ"ת Kelehtar אישתו וחבר שלהם מחפשים למשחק Twilight Imperiumו עם ראש לעוד משחקים

פ"ת אני (בארסנל משחקי הכס, סטלארס ומוכן לקנות משחק חדש אם יש צורך) פ"ת sanekpv מהמרכז, לא יודע עדיין פרטים. חבר שלי בפוטנציה. אוקיי אז אני חושב שיש לנו בערך 6 פה באזור המרכז, מס' שמתאים לרוב המשחקים. עכשיו השאלה היא מידת הגמישות. מהדרום - זכוכיות. vampire: prince of the city, משחקי הכס, מצודות, פורטו ריקו, קיילוס, סטלרס, אילומינטי דלוקס. ב"ש חבר של זכוכיות

Reilak ב"ש IirionClaus ב"ש חברה של IirionClaus , אך עם דגש לא על דברים כבדים (שלדעתי האישית הם הכי אהובים

, איך סטלארס?) ב"ש. אני יכול לנדוד. אז יש לנו 6 גם פה, 5 למשחקים כבדים. אני מאוד גמיש, אני עובד במלצרות ואני יכול לקחת יום חופש, אפלו יומיים אם רוצים סבב ינשופים. בכל מקרה אני חושב שאם היו עוד אנשים הם היו מציאים את עצמם, אפשר להתחיל להזיז עיניינים. Kelehtar מארגן משחק בפוטנציה בשבת אח"צ. עדיין לא בטוח 100 אחוז! אזור - פ"ת. חשוב לציין - משחק ראשון Twilight Imperium ואגב אני מחפש משהו דיי קבוע. היו לי מספיק סטוצים ורק נפגעתי! (אני בן אם למישהו יש ספק) אז אני מניח שעכשיו מגיע השלב שבו אנשים מתחילים לזרוק תאריכים, נראה אם יש משהו תואם. זכוכיות?