קב' משחק

IirionClaus

New member
גם אנחנו מב"ש

אני בהחלט מוכן להצטרף ל-GoT, וארוסתי תמיד שמחה לשחק כל משחק שאינו מעיק ומציק (כך שאל תבנו עליה ל-GoT או Vampire
). וזכוכיות, תתביישי לך, איך לא ציינת אותנו גם!! *נעלב*

זכוכיות

New member
לקחתי אתכם בחשבון!

אבל לא רציתי להתחייב בשמכם לפני שאנחנו שואלים
אני בכלל לא סגורה על המקום שבו אתם נמצאים עכשיו, כי הבנתי משי שחזרת אתמול לב"ש באופן זמני רק בשביל הפגישה. אבל כמובן שאתה (וגם עינת אם פתאום תיפול עליה רוח מעיקה ומציקה
) מוזמנים. תתאם עם הצ'יף.

sanekpv

New member
אני מהמרכז

גם אני ועוד כמה חברים מחפשים שחקנים באזור מרכז. יש לנו את el grande, puerto rico, power grid, ועוד כמה משחקים. נשמח להצתרף.

chief21

New member
סיכום קטן

אוקיי אז בנתיים מהמרכז- montgomery (אני חושב) - פ"ת Kelehtar אישתו וחבר שלהם מחפשים למשחק Twilight Imperiumו עם ראש לעוד משחקים :) פ"ת אני (בארסנל משחקי הכס, סטלארס ומוכן לקנות משחק חדש אם יש צורך) פ"ת sanekpv מהמרכז, לא יודע עדיין פרטים. חבר שלי בפוטנציה. אוקיי אז אני חושב שיש לנו בערך 6 פה באזור המרכז, מס' שמתאים לרוב המשחקים. עכשיו השאלה היא מידת הגמישות. מהדרום - זכוכיות. vampire: prince of the city, משחקי הכס, מצודות, פורטו ריקו, קיילוס, סטלרס, אילומינטי דלוקס. ב"ש חבר של זכוכיות :) Reilak ב"ש IirionClaus ב"ש חברה של IirionClaus , אך עם דגש לא על דברים כבדים (שלדעתי האישית הם הכי אהובים :p, איך סטלארס?) ב"ש. אני יכול לנדוד. אז יש לנו 6 גם פה, 5 למשחקים כבדים. אני מאוד גמיש, אני עובד במלצרות ואני יכול לקחת יום חופש, אפלו יומיים אם רוצים סבב ינשופים. בכל מקרה אני חושב שאם היו עוד אנשים הם היו מציאים את עצמם, אפשר להתחיל להזיז עיניינים. Kelehtar מארגן משחק בפוטנציה בשבת אח"צ. עדיין לא בטוח 100 אחוז! אזור - פ"ת. חשוב לציין - משחק ראשון Twilight Imperium ואגב אני מחפש משהו דיי קבוע. היו לי מספיק סטוצים ורק נפגעתי! (אני בן אם למישהו יש ספק) אז אני מניח שעכשיו מגיע השלב שבו אנשים מתחילים לזרוק תאריכים, נראה אם יש משהו תואם. זכוכיות? :)

Reilak

New member
אה...

תיקון קל, אני לא מב"ש אלא ממודיעין, הגבתי בכנ"ל לתגובה של זכוכיות שאם הייתי מהמרכז הייתי מצטרף בכיף!

Elfangor

New member
אני אני אני!

אני ירושלמי, אבל ממש רוצה לשחק משחקי הכס (שיחקתי פעם אחת מזמן, אז אני בגדר חדש, אבל ממש רוצה לשחק!) אני מתגייס באוקטובר אז מבחינתי בסוף אוגוסט- ספטמבר אני פנוי פחות או יותר. כמובן שאני אשמח לשחק גם שאר משחקים, ואפילו לתרום את ריסק. הבעיה שלי עם הגרעין הירושלמי היא שהם נפגשים בימי רביעי בלבד וזה היום שיש לי פעולות גרעין עד שמונה אז אני לא יכול להגיע, אז בבקשה תמצאו ימי משחק אחרים =]

chief21

New member
הודעה לחברי מרכז (וירושלים? :O)

אני ממש רוצה לעשות ערב משחקי הכס.. אני וחבר שלי. בנתיים יש לנו 2 אנשים. האם מישהו רוצה לעשות ערב משחקי הכס שבוע הזה או שבוע הבא? ובקשר לירושלים - נוח לך לבוא למרכז? כי בנתיים אתה היחיד שמירושלים ואני לא חושב שזה פייר שנלך 5 אנשים לירושלים "\ בכל מקרה אפשר לעשות אצלי, אבל מומלץ שלא... אני עדיין גר עם ההורים. הענות?

Elfangor

New member
אמממפ, ראשון עד שלישי

השבוע פיספסנו כבר, אבל ממש בכיף לקבוע לאחד הימים האלה שבוע הבא. בנסוף, יש שחקן מפורום ששאו"ק (1096) ששכחתי את שמו כרגע שגם מעוניין לשחק =]

chief21

New member
מצוין, יותר יותר טוב.

רק יום... שבוע הבא בין ראשון ושלישי... אבל לשבוע הבא אני ידע רק ביום שבת שאני יקבל משמרות.

למעלה