קב"א אוף אייך כולכם יודעים את הקבג"א שלכם... אני מתה לדעת את שלי אבל לא יודעת אייך לברר...
N nicky gil New member 6/10/06 #1 קב"א אוף אייך כולכם יודעים את הקבג"א שלכם... אני מתה לדעת את שלי אבל לא יודעת אייך לברר...
A atypique New member 6/10/06 #3 בואי לא נגזים... קשרים עלק. כולה לגשת לשלישות ולשאול - במקרה של סדירים, וחברים שמכירים איזו פרחה\פקאצה בלשכת גיוס במקרה של מלש"בים.
בואי לא נגזים... קשרים עלק. כולה לגשת לשלישות ולשאול - במקרה של סדירים, וחברים שמכירים איזו פרחה\פקאצה בלשכת גיוס במקרה של מלש"בים.
ש שיק פריזאי New member 6/10/06 #6 אני לא בעד א אז הם יהיו עוד יותר אנתיפטיים אליי ממה שהם עכשיו, (לא שאני יודעת אם זה אפשרי, כי הם מגעילים לכולם..)
אני לא בעד א אז הם יהיו עוד יותר אנתיפטיים אליי ממה שהם עכשיו, (לא שאני יודעת אם זה אפשרי, כי הם מגעילים לכולם..)
A atypique New member 6/10/06 #7 קשים הם חייך ועוד יותר, קשים הם חיי אנשי יחידתך, הסובלים משרירות וקשיחות לבב מצד סגל השלישות האיכותי והיוקרתי ביחידתכם. ליבי עמכם במצוקתכם...
קשים הם חייך ועוד יותר, קשים הם חיי אנשי יחידתך, הסובלים משרירות וקשיחות לבב מצד סגל השלישות האיכותי והיוקרתי ביחידתכם. ליבי עמכם במצוקתכם...
א אפרשקסית New member 8/10/06 #10 ממ למדנים אסור למסור נתונים כאלו למשלבים. ולמדנית של לשכת הגיוס אסור למסור נתונים כאלה למדנית של הבית ספר
ממ למדנים אסור למסור נתונים כאלו למשלבים. ולמדנית של לשכת הגיוס אסור למסור נתונים כאלה למדנית של הבית ספר
S shirani88 New member 6/10/06 #9 תנסי לבדוק אם יש בביה"ס שבו את לומדת/למדת אם יש שם מד"נית (חיילת שעוזרת לתלמידים לברר על תפקידים בצבא)- היא תוכל לברר לך את הקב"א שלך.
תנסי לבדוק אם יש בביה"ס שבו את לומדת/למדת אם יש שם מד"נית (חיילת שעוזרת לתלמידים לברר על תפקידים בצבא)- היא תוכל לברר לך את הקב"א שלך.