קברט

northenPurple

New member
קברט

תגידו, זה נכון שבית צבי מעלים בקרוב את "קברט"?... ראיתי את המחזמר הזה בגירסת הקולנוע (הלא כל כך מוצלחת יש לציין עם לייזה מינלי) וגם על הבמה בלונדון, וזה אחד המחזות זמר המרתקים יותר שקיימים איזה כיף אם זה באמת הולך לעלות שוב בארץ:)..

The gift

New member
עם כל הכבוד... ../images/Emo13.gif

הגרסה הקולנועית היא מבריקה.... היא שונה לחלוטין מהמחזה המקורי. רוב הדמויות הן דמויות אחרות, העלילה, חלק מהשירים. אבל היצירה היא מדהימה. במחזמר הסיפור הוא בכלל לא על סאלי בולס אלא על קליף והדמויות המבוגרות בעוד שהסיפור בסרט מתרכז סביב סאלי בולס. מה שמדהים הוא שכמה שהיצירות שונות, הן בעצם אותו דבר.

northenPurple

New member
יש בזה משהו

בעיקרון עוד לא החלטתי עם לייזה מינלי עשתה שם עבודה מבריקה ומקצועית להפליא, או שהיא עשתה סאלי בצורה גרוע. לפעמים אני חושב ככה ולפעמים אחרת... בכל אופן, הסרט התיימר לדעתי להיות יותר דרמטי ועמוק ממה שהוא בעצם הצליח להיות, והוא לא הצליח לסחוף כמו שצריך...

Hippie Jeannie

New member
אכן, מעלים את זה

מחדש בבית צבי, בינואר, כפי שסאלי אמרה. גם "שיער" חוזר לבית צבי במרץ, שמחה לא פחותה. אני חושבת שקברט הוא המחזמר הכי טוב שבית צבי העלו, הם עשו אותו באופן משובח בהחלט. מומלץ בחום.

Cabaret

New member
../images/Emo45.gif

ואין לי מחשב!!!

n u f n u f

New member
קברט עולה ב-12.1 ויורד

ב-14.2 ... אל תפספסווו באמצע היום הולדת שלי .. תבואו וחגוג שם .. חחחח

n u f n u f

New member
מאורי .. את מוזמנת לבוא לחגוג איתי

ביום הולדת שלי חחח .. כולם מוזמנים!!! זה ב31.1 יש עוד פווווווול זמן . חחח

floops

New member
בתפקיד הראשי, אגב...

לא ישחק צביקי לוין, מאחר והוא מחוייב ל'מפיקים' בקאמרי. יחליפו אותו דניאל אפרת ועידו רוזנברג, לסירוגין. אפרת ישחק גם ב'שיער' בחודש מרץ.

n u f n u f

New member
לקברט או ליום הולדת שלי ? חחחחחח

אם זה לקברט אז סבבה תהנה .. אם זה ליום הולדת שלי אתה גם מוזמן בכיף חחחח ...

למעלה