קבצנית של אהבה

קבצנית של אהבה

אז ככה , אני עדיין לא ישנתי עוד מעט אלך לישוןם פשוט כמה מילים על על רצון להשתייך רצון להתחבר רצון לגעת רצון לדבר אתמול בערב אני וחברה ניפגשנו במנרווה { או לשעבר המנרווה } לערב נשים אתן יודעות להכיר זה פשוט מדהים שאני מגיעה לאותו מקום כל כך הרבה פעמים ואפילו לא מכירה מישהי אחת יש בנות שאומרות שלום אחת לשנייה אני מניחה שזאת היכרות ממושכת הן יושבות על הבר ומדברות אני שותה משהו ומתחילה .... ניגשת , מחזרת אומרת מילה נחמדה אז הראשונה עומדת ונשענת על הקיר ובידה בירה אני ניגשת אילה מציגה את עצמי ושואלת שאלות אני שואלת היא עונה אני שואלת היא עונה השיחה לא מתפתחת זה כמו איזה ראיון כזה אני מבינה שזה לא זה ועוברת אחרי שאומרת יפה שלום אני כבר מרגישה קצת קלילות בגוף במחשבה אני חושבת שהשתייה קצת השפיעה ואני וידידתי ממשיכות אנחנו עושות סיבובים סביב הבר כדי לבדוק .. לראות ... לשוחח מישהי מתקתקת משהו בפלאפון שלה אני זורקת מילה וישר חברה שלה מסתכלת עליי בפרצוץ זעוף כאילו עשיתי משהו נורא ,בסך הכל השתובבתי מעט , זאת פשוט קינאה , ידידתי מציעה על עוד סיבוב סיבב הבר ואני מיד נענת בחיוב מישהי רוקדת אני רוצה להצטרף אני מבקשת ממנה אם אפשר להצטרף לריקוד היא אומרת שהרחבה של כולם ואני יכולה לרקוד ואני רציתי לרקוד איתה הלכתי מהמקום ראטשי כבר סחרחר אני מרגישה שאני מעופפת חברתי אומרת לי שהיא יוצאת רגע החוצה ומיד תחזור אני עומדת בצד מסתכלת על כל הנשים היפות , היא נגשת אליי אני לא יודעת מה לומר לה היא לוחשת לי באוזן :" את רוצה לרקוד ?" ועוד לפני שאני מספיקה לענות היא כורכת את ידה סביב מותניי ואנחנו מתחילות לנוע לפי קצב המוסיקה , אני רועדת כולי , רק לא ליפול , כולן מסתכלות עלנו, היא נוגעת בי , מקרבת פיה אל פי ..... " היי את חולמת , מה קורה איתך ?" פתאום ידידתי חוזרת ואני כמו מקיצה מחלום , ואני רק רוצה לגעת ,קבצנית של אהבה .

אשה9

New member
תגידי, יש לך שקל ?

אם היה לי אחד על כל חלום... שבת שלום

פאמקי

New member
חלומות שלא זוכרות/ים...

גם נחשבים? אשה9 יקירתי, נפלא לראות אותך כאן שוב. (אם לא פיסית, לפחות וירטואלית
). שבת נפלאה לכולנו
.

x יהלי x

New member
אני אוהבת את הכנות שלך

צריך אומץ לקום ולפתוח נושא שמציק לך... אין נוסחאות קסם, ואין יותר מידי מה לעשות...חוץ מלהיות אדם אוהב ושניתן לאהוב אותו... תתאזרי בסבלנות, בסוף זה יקרה...זה תמיד קורה

פאמקי

New member
מסכימה עם יהלי

ואולי צורת ההכרות הזו לא נכונה לך? אולי בדרך הזו את לא מצליחה לבטא את מי שאת באמת? הכרות במועדון זו הכרות אינסטנט, משהו מהיר, שדורש השארת רושם כבר מהמשפטים הראשונים. את חושבת שאת טובה במשפטי מחץ? אם לא, נסי לזהות את החלקים החזקים שבך, ולמצוא דרך הכרות שתטיב להדגיש אותם. בטוחה שתהיה דרך נכונה לך ומי שראויה לכך. המון הצלחה
.

למעלה