קבצי WAV בתוכנה

ליטן א

New member
קבצי WAV בתוכנה

יצרתי משהו בויז´ואל בייסיק, ורציתי שתוך מספר שניות (בעזרת טיימר) יושמע צליל WAV. מה אני כותב בתוכנה בתוך החלק של הטיימר???? תודה מראש!!!! ליטן

cald

New member
תשובה

אוקי, זה לא כל-כך מסובך: בחלק הכי עליון של הקוד, מחוץ לכל אירוע תרשום: Declare Function sndPlaySound Lib "winmm.dll" Alias "sndPlaySoundA" (ByVal lpszSoundName As String, ByVal uFlags As Long) As Long ובאירוע שבו אתה רוצה להשמיע את ה Wav(הטימר למשל), תרשום את זה: sndPlaySound filename, 1 במקום filename תרשום את שם הקובץ. אם אתה רוצה שהתוכנה תעצור עד שהמחשב יגמור להשמיע את הקובץ, במקום 1 תרשום 0 * החלק הראשון כתוב עם סוגריים שממוקמים מוזר, כשתעתיק את הקוד ל VB, הוא יהיה בסדר

ליטן א

New member
בעיה...

ניסיתי להריץ את התוכנית אחרי כל מה שאמרת, והוא נתן לי הודעה (בגלל שלא היה לי כח להעתיק את תוכן ההודעה, צילמתי את זה, וזה מצורף בתמונה הבאה)

cald

New member
נכון, מצטער...

לפני החלק שרושמים למעלה, תרשום private

shai_shai_shai

New member
תשובה נוספת

אפשר גם להוסיף את הפקד microsoft media player ואז לרשום לו: mediaplayer.filename = c:\music.wave mediaplayer.play

shai_shai_shai

New member
תשובה לבעיה

תראה עם אתה שם את ה decleare לא בתוך model אלה בתוך ה form אז אתה צריך לשנות מ public decleare ל private או שתשאיר את זה ככה ותעביר את זה ל model

למעלה