קבצי cue וbin

nofar155

New member
קבצי cue וbin

הורדתי סרט SCVD ושבאתי לצרוב בנרו אי אפשר כי יש איזשהי בעיה עם הקובץ קיו וזה לא מצליח לפתוח!!! ואם אני יוצאת כונן וירטואלי ופותחת את הסרט אז אני לא יכולה לראות אותו כי אין לי DVD במחשב... אז איך אפשר לצרוב אותו? (יעזור אם אני אצלם את ההודעה שנותנים לי בנרו?)

תנסי להשתמש בתוכנה ../images/Emo112.gif

deamon tools. אז מה אם אין לך DVD במחשב? זה וירטואלי. חוץ מזה, סרט svcd מתאים גם לCD רגיל כידוע לי.

nofar155

New member
השתמשי בתוכנה הזאת...

ככה יצרתי כונן וירטואלי אבל אי אפשר לראות את הסרט... ואני רוצה לצרוב אותו אז אפשר באיזשהי דרך לצרוב בלי הקובץ cue?

Reborn1

New member
פירוש רש"י

למעשה קובץ bin הוא העתק של דיסק שמופיע בקובץ אחד מרוכז קובץ cue הוא כמו קובץ מידע על ה bin קטנטן רק עם מידע בסיסי לפעמים קובץ המידע פגום ולכן כאשר את מנסה לצרוב הוא לא יודע איך לעכל את bin
לא חובה להשתמש בו ניתן ישירות מקובץ ה bin בלעדי ה cue (במקרה ופגום) גשי בנרו לקובץ או file ושם burn image disk ובחלון שיפתח בו הוא מבקש תצייני את מיקום ה bin ייתכן ויש ללחוץ למטה all files באפשרות file of type המופיע בתחתית החלונית ואז יתאפשר לך לראות את קובץ ה bin תלחצי עליו ואז לצרוב ניתן להגיע בתפריט באמצעות לשונית copy and buckup ושם לבחור burn image בהבצלחה

nofar155

New member
אבל יש בעיה...../images/Emo26.gif

קודם כל, האם בדי וי די הסרט יעבוד בלי הCUE שלו? ושאני באה לצרוב בנרו הוא רושם הודעת שגיאה כזאת
ואפשר לצרוב אם לוחצים בהודעה הזאת על איגנור אבל הסרט בטח לא יעבוד... וגם בלי הקובץ CUE שלו כל הסרט לא נכנס בדיסק... והוא אמור להיכנס...

Reborn1

New member
לא לסבך בבקשה

1לא חובה cue 2 לא מכיר בדיוק את ההודעה היא מסבירה אי תאימות מסויימת 3 אפשר להתמודד בפשטות יותר , להוריד את vcd gear קישורי הפרוום עזרים מומלצים לחלץ את הסרט mpeg לתיקיה אחרת , לאחר מכן להיכנס לנרו ושם vcd לגרור את הקובץ pg שקיבלנו ולצרוב לשיקולך ובהצלחה

nofar155

New member
לא הבנתי כלוםםםםםםם חחחח

קודם כל, לא מצאתי את התוכנה הזאת בקישורים אפשר בבקשה קישר? איך אני משתמשת בתוכנה הזאת? ואיך בנרו בדיוק אני פותחת את הקובץ? אם אתה יכול לפרט יותר אני אשמח! תודה רבה!

1515

New member
תורידי את התוכנה הזאת...

ובקשי הסבר בפורום איך לתפעל אותה, היא מלחצת קבצי bin.

nofar155

New member
וואלה תודההה... אבל יש בעיה קטנה..

חילצתי את הקובץ ואפשר לראות אותו אבל הוא בלי תרגום... ובדר"כ אם צורבים CUE וBIN אז זה יוצא עם תרגום... אז עכשיו אני צריכה להדביק לו כתוביות?

nofar155

New member
בסדר אני יודעת איך לעשות...

אז הבנתי שאני כבר צריכה להוריד ולהדביק כתוביות))): תודה לך!

למעלה