קבצי CDA

• פותח הנושא uv111
  • פורסם בתאריך

uv111

New member
קבצי CDA

יש לי קבצי CDA, האם אפשר להעביר אותם לIPOD ואם כן אז איך?

uppercut

New member
אם CDA זה מה שיש בCD >

וזה מה שנראה לי שזה, אז יש כמה אפשרויות, אם זה ככה תגיד ואני יגיד לך איך(קצת ארוך).

uv111

New member
זה במחשב שלי

הורדתי מה אימיול אלבומים שלמים, צרבתי לדיסק וחלקם החזרתי לתיקיות במחשב. אז עכשיו הם בתיקיות במחשב והם בפורמט של CDA. איך אני מעביר אותם ל ITUNED ומשם לIPOD?

uppercut

New member
אתה צריך>

דבר ראשון, מה שכבר צרוב, פשוט תכניס למחשב את הדיסק שאיטיונז פועלת ואז תוכל להכניס את השמות של השירים. בצד ימין למעלה יהיה לך עיגול שכתוב בתוכו "import" , לחץ עליו. עכשיו התוכנה צמיר לך את הקבצים חזרה למקובצים. ועכשיו לשירים שעל המחשב, ניסית לגרור אותם ישר לאיטיונז? יכול להיות שזה יעזור, ואז איטיונז תשאל אותך אם אתה רוצה להעביר. אם היא לא תשאל, אתה צריך להעביר אותם לאחד מהפורמטים הבאים, mp3, aac , apple looseless אחרי שהעברת לאחד מהפורמטים האלה עם תוכנה אחרת* פשוט גרור אותם לאיטיונז. *אם אתה צריך עוד עזרה, שלח אלי הודעה ל icq 300270232 או למסנג'ר [email protected] ברגע שיהיה לי זמן אני יעזור לך.

uv111

New member
יש לינק לתוכנה שממירה ל MP3?

כשאני מנסה להעביר ל ITUNES קבצי מוזיקה שהם לא MP3 אז התוכנה לא מגיבה ולא מעבירה אותם לסיפריה. האם זאת תקלה מוכרת? חוץ מזה, יש לך ( או לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ) לינק לתוכנה חינמית שמשנה פורמטים לMP3?

JustThomas

New member
כמה שוקלים השירים בפורמט CDA?

סתם לבדוק. נגיד שיר אחד, כמה הוא שוקל?

LinkTree

New member
הרבה

אתה יכול לדעת קלות כי השירים הם בעשרות MB ולא MBים בודדים כמו MP3 OGG AAC WMA ושאר הפורמטים המכווצים|

uppercut

New member
1411 kbps >

לשם השוואה קובץ אמ פי שלוש בד"כ 128kbps אתה בטח מבין, אם לא בערך פי עשר מקובץ אמ פי שלוש בד"כ מכניסים בערך 17 שירים על 700MB

uppercut

New member
wma אין בעיה>

itunes תהפוך לך אותם למשהו שהיא מכירה אבל זה גורע מהאיכות, EAC זאת תוכנה מעולה שאמורה לסדר לך את הבעיה, אני רק לא בטוח שהיא יודעת להעביר קבצים CDA שנמצאים על הארד דיסק ולא כמו שאמור להיות על דיסק. חפש בDOWNLOAD.COM היא אמורה להיות שם, אם לא GOOGLE GOOD LUCK!

למעלה