קבצי מוסיקה למק

avishag2

New member
קבצי מוסיקה למק

שלום, רציתי לדעת איזה תוכנות הורדה של מוסיקה יש למקינטוש למשל תוכנה כמו קאזה, תודה javascript:InsertIcon('
')

leoto

New member
יש אייטונז בארץ??

למיטב הבנתי אין אפשרות עדיין לקנות שירים בארץ...

mmad il

New member
לא, אבל

אם יש לך כרטיס אשראי אמריקאי, אתה יכול לקנות בחנות המריקאית, למרות שכמובן שאתה צריך שיהיה לך קודם חשבון mac.com או aim

Shaul M

New member
ושירים ישראלים באתר www.songs.co.il

אתר עם מבחר גדול. אם קונים כרטיס של שלושים שירים המחיר לשיר הינו 2.80 ש"ח. הרבה פחות מהחירים של itunes. ספארי לא עובד טוב באתר אבל מוזילה כן.

S M F

New member
יש..

אלרונד בוא נתחיל בכך שהתוכנות חקיות לחלוטין! ונמשיך בכך שאתה יכול להשתמש בביטורנט או edonkey

Smf בוא נתחיל מזה שהוא ביקש בפירוש

שימוש לא חוקי אין לי בעיה אם תענה לבחור בשירשור למטה לגבי תוכנות שיתוף (כן הן חוקיות) אבל הבחור בעל השירשור הנוכחי כתב שיש לו מטרה לא חוקית וזה אסור קפיש?

S M F

New member
זה לא משנה

צר לי לאכזב אותך אבל זה לא משנה את העניין של מה הכוונות שלו! כל עוד התוכנות והאתרים חוקיים אני יכול לענות לו ולתת לו שמות של תוכנות. זה לא על אכריותי מה הוא כן עושה או לא עושה איתן. זה שהתוכנות מאפשרות לך לעשות דברים לא חוקיים לא קשור.

S M F

New member
בנוסף...

הבחור ביקש תוכנת שיתוף למוזיקה בסגנון קאזה אבל למקינטוש.. קאזה היא תוכנה חוקית!

אני מתייחס לבקשה שלו כלשונה

הוא ביקש בפירוש תוכנה שתאפשר לו להוריד קבצי מוזיקה והתייחס לקזה כדוגמא נכון שקזה חוקית אבל כידוע לך אין סיכוי גדול שיהיה שם קבצי מוזיקה חוקיים אין לי בעיה שישתמש בתוכנות אלו או שישאל על תוכנות אלו בפורום אבל לא להצהיר שימוש לא חוקי בתוכנות אלו לפחות לא על גבי פורום זה שכפוף לחוקים מחמירים לגבי שימוש והורדת קבצים לא חוקיים... אמנם בתקנון תפוז לא מופיע התייחסות לנושא באופן ישיר אבל מדובר בעברות על החוק וככאלו כך גם בתקנון מתייחסים להם ועל כן יש לשמור על החוק

*GormE*

New member
דווקא לי עזרו

השמות של התוכנות החוקיות. אם אפשר לא להסיר את ההודעה עם הפירוט..

למעלה