קבל"ש לפאאאאאאאנים!

קבל"ש לפאאאאאאאנים!

איך עבר השבוע במילה אחת? דבר טוב שקרה בשבוע האחרון: דבר רע שקרה בשבוע האחרון: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבוע טובוש לכולםםםםםם!(ף

TziMHoNoa

New member
יאו

איך עבר השבוע במילה אחת? מהר, מוזר. בעיקר מוזר דבר טוב שקרה בשבוע האחרון: חמישי-שישי-שבת דבר רע שקרה בשבוע האחרון: חמישי [ההשלכות שלו] שיר השבוע: המ.. לא יודעת. משהו של אנני דיפראנקו ציטוט השבוע: מישהי: "כשהייתי בכיתה א' גם אני רציתי תיק של מיכל ינאי, ועד שאמא שלי לא קנתה לי לא הסכמתי ללכת לבית ספר" מישהי אחרת: "כן!! יו גם אני אהבתי את התיקים שלה!! גם לי היה תיק שלה!!!!!" מישהי שלישית: "כן! גם אני גנבתי לה אחד..." או משהו כזה. זה היה ממש מצחיק בסמינר תוכניות לשבוע הבא: לישון, סרט גמר, סרט גמר, סרט גמר

אנייייייייי

שנים שלא עניתי על זה... :] איך עבר השבוע במילה אחת? מעייף ברובו, ובסופו מדהים :) דבר טוב שקרה בשבוע האחרון:הסמינר, למרות שבסוף קצת התבאסה האוירה אבל ללא ספק היה סמינר מדהים שיזכר לעולמים. שכבת שומריה- באמת שאין עליכם! דבר רע שקרה בשבוע האחרון: לחץ ומתמטיקה אחה"צ :S שיר השבוע: עכשיו הולכים הבייתה- הפרוייקט של עידן רייכל..האמת שזה שיר סופ"ש יותר..אבל וול.. ציטוט השבוע: אואו, יש המון מהסמינר. סולי: אני אמות בגיל 30. חלי: למה? סולי : החלטתי, אני רוצה שלא יתקמט לי הפרוף..הא..ואני גם יעשה מתיחת פנים. ~סולי משתעלת ועוד שנייה עפה לה הריאה~ חלי: ניראלי שבקצב הזה את תמותי בגיל 29...הרבה לפני המצופה... :p תוכניות לשבוע הבא: מתמטיקה בעיקר. איכס יואואו שיהיה לכולם שבוע נעימוש..

ye ye

New member
אז..

איך עבר השבוע במילה אחת? פנאן... דבר טוב שקרה בשבוע האחרון: הסוף שבוע הזה, וגם הלך לי טוב במבחן במתמטיקה, וגם יש לי טסט בקרוב ^_^ דבר רע שקרה בשבוע האחרון: אני חולה עכשיו =[ שיר השבוע: לא איכפת לי. נניח שTNT של AC/DC ציטוט השבוע: מישהו שואל איפה איזה שני אנשים. "היא מראה לו קארטה" "אהה, אז ככה קוראים לזה בימינו..." תוכניות לשבוע הבא: עבודת גמר!!!! המון שיעורי נהיגה, ואנשים טובים. ספרו איך היה בסמינר! =]

גמני!!!

איך עבר השבוע במילה אחת?נחמדוש דבר טוב שקרה בשבוע האחרון:הסמינר לקראת יג',אף על פי שיצאתי משם קצת ממורמרת... דבר רע שקרה בשבוע האחרון: נממ הסיפור האנטיביוטיקה שאני אמורה לקחת למשך 10 ימים שיר השבוע: השיר מהסמינר.אופ ברח לי. ציטוט השבוע:נממ מי זוכר בכלל? תוכניות לשבוע הבא:לישון,מבחנים וכאלו ...וזהו בערך. שבוע טוב!

למעלה