קבלת SMS על הודעות מייל

אודי ב

New member
קבלת SMS על הודעות מייל

שלום
אני מניח שהשאלה הזו נשאלה כבר בעבר.
האם אפשר לקבל SMS על כל אימייל שהתקבל בתיבה שמוגדרת בתוך האייפון?
יש לי אייפון 4 דרך אגב.
אני מתכוון למשהו שלא עובד באמצעות ה Push notfications.
תודה!

noa_f

New member
אני לא חושבת שיש דרך. למה בעצם אתה צריך גם

sms? לא מספיקה לך הודעה על המסך הראשי וחיווי על האפליקציה?

אודי ב

New member
כרגע אני יודע על אימיילים

חדשים שהגיעו רק באמצעות כניסה לאפליקציית מייל ומשיכה למטה כדי להגיד לאייפון לעשות עדכון (Realse for updates).
אני רוצה לדעת על אימיילים בזמן אמת כי אין לי חבילת גלישה גדולה והבנתי ש Fetching באמצעות הPush לוקח הרבה מהחבילה.
תודה!

amitp

New member
אני לא חושב שPUSH (אמיתי, לא כזה

שפשוט מתחבר לשרת הדואר פעם בחמש דקות) צורך נפח גלישה גדול למדי. מה נפח החבילה שלך?

noa_f

New member
אם אתה מגדיר לא להוריד את המייל כולו

אז גם הודעות פוש לא יצרכו כמעט שום דאטה.

uphilll

New member
גם אני רציתי עדכון בזמן אמת

לכן התקנתי את האפליקציה של ג'ימייל ואני מרוצה ממנה.
אני לא חושבת שהיא לוקחת הרבה מחבילת הגלישה (אבל בינתיים אני מחוברת רוב הזמן לווייפיי אז אולי זה לא מייצג).

אודי ב

New member
ניסיתי

אבל זה לא עובד.
המדריך הזה ממש מושקע ונראה שמישהו רציני ומבין דבר הכין אותו.
אבל בכל התהליך של ההגדרות בתוך gmail אין שום דבר שקשור למספר נייד שהכנסתי בלינק הראשון שהיה במדריך.
אולי אתה יכול להסביר משהו מעבר?
תודה רבה!

mazovera

New member
יש כמה דרכים אפשריות

להלן 2 מהן:
1. להשתמש בשירות ifttt.com (if this than that)
בשירות אפשר להפעיל "ערוץ" לתיבת gmail שלך ו"ערוץ" SMS ואז להגדיר מתכון שבו כל עבור כל אימייל נכנס (או בסינון כלשהו) תקבל sms למכשיר. שים לב שהשירות מפעיל את המתכונים מדי 15 דקות כך שיהיה עיכוב קטן מרגע קבלת המייל ועד להעברת ה-SMS.
2. להשתמש באפליקציית boxcar2 (זו מתאימה ל IOS7, או הקודמת, שמתאימה למע' הקודמות - תבדוק באתר boxcar.io).
האפליקציה הזו מקצה לך כתובת אימייל יחודית שכל אימייל שיתקבל בה ייצור אצלך הודעת push לטלפון. לאחר התקנה והרשמה, ניתן להגדיר פילטר בשירות הדוא"ל שלך שיבצע פורוורד של כל אימייל רצוי לכתובת הייחודית שלך בבוקסקר כך שתקבל עליו הודעת push מיידית.

למעלה