קבלת email בשימוש בwifi

diamond992

New member
קבלת email בשימוש בwifi

מחפש עזרה לגבי שימוש באימל בעבודה במצב של wifi שליחה וקבלה של אימלים

mikeoreli

New member
מה הבעיה?

תגדיר בתוכנת הדוא"ל של הפוקט פיסי את החשבון POP3 או IMAP שלך. אם יש לך Yahoo! או HotMail אז יש מספר תוכנות שיכולות למשוך משם דוא"ל, תמצא אותם ב www.pocketgear.com (תריץ חיפוש על Hotmail).

עוד פתרון ל- YAHOO

Yahoo מריצים גרסה של האתר שלהם אשר נכתבה כ- Optimized למכשירי WIFI. יש שם גישה לדוא"ל וגם לקטגוריות מידע השונות. הכל מותאם באופן מושלם למסכי ה- Pocket PC למיניהם. הכתובת של האתר היא: http://wap.oa.yahoo.com

diamond992

New member
email

תודה למשיבים האם יש דרך למשוך אימלים בכתובת של ספק האינטרנט שלי למשל נטויזאן כלומר לא ליצור כתובת אינטרנט חדשה

diamond992

New member
EMAIL

לכל האנשים הטובים שענו אני מוכרך להיתודות אני מעוברי פאלם לפי סי ןבורותי רבה האם מישהוא יכול להדריך אותי צעד אחרי צעד כדי שאוכל לימשוך אימלים מה4150 שלי בכל מקום בשימוש בWIFI תודה מראש

raananta

New member
אתה יודע איך מגדירים חשבון באאוטלוק

??? אם כן אז הדבר די זהה גם במחשב כף היד. כנס ל-Inbox, תחת תפריט Accounst יש אפשרות ליצור חשבון חדש (new account) ושם פעל על פי ההוראות. בהגדרות הסרברים לדואר יוצא ונכנס פנה לספק שרות הדואר שלך שייתן לך את כתובתם של הסרברים. בדוק עם ספק השרותים האם השרת של הדואר היוצא דורש אימות?!?! שכן יש לסמן אופציה זו בהגדרות המתקדמות. בהצלחה.

diamond992

New member
email

תודה לכולם אני מצליח לקבל לשלוח שאלת תם אחרונה האם ניתן להוריד דואר מכל נקודה חמה בארץ או בחול הרבה תודות לחברי הפןרןם שענו

raananta

New member
לעניות דעתי כן.

כל מה שאתה צריך זה תקשורת אינטרנטית. בין אם זה דרך ה-PC, סלולר, HS או תקשורת BT ברגע שתהיה לך אפשרות לתקשר החוצה לרשת אז גם תוכל למשוך מיילים.

למעלה