קבלת תורה.....

R a c h e li

New member
קבלת תורה.....

המורה בכיתה ב' ביקשה מכל ההורים לארגן כתר ליום שישי... כתר לילדים שמקבלים את התורה ..... ניפגשים היום עם הילדים בבית הכנסת וכניראה טיפה בלה בלה וילדים עם ספר בראשית בידיים.... " דרינג דרינג...אמא לפני שאת חוזרת מהעבודה צריך לקנות בריסטול חרוזים נוצות צמר וכל מיני דברים.........המורה אמרה שצריך לעשות כתר....טוב מתוקה לא לדאוג כתר יהייה לך....." חזרתי הבייתה שכחתי בריסטול וכל המיני דברים
אבל נירתמנו למשימה.....דפדפת ישנה עטופה בנייר כסף, דבק, חרוזים מעניינים שמצאנו על המדפים היו צדפים, פרפרים אבל היה חסר לנו צבעים ואז מריחה טובה על כל הכתר בדבק שליפה מהשקית והופ הופ נצנצים זרקנו על הכתר המדהים........(לרגע הרגשתי בקרנבל....חחח) מלאכה לא קלה עם הביקורתיות של הקטנה, אבל אימצתי בפניה ביטחון מוחלט.....
. התייבש לו בשקט הכתר ...ולמחרת כמו גדולה, הכתרתי את הקטנה שלי למדידות האחרונות....... הסתכלה עלי הקטנה ואמרה " אמא ניראה לך שזה יפה עניתי לה בביטחון מוחלט יפה מאוד מתוקה......" מתברר שבכיתה כל הילדים צחקו על הקטנה שלי....והיא כלל לא אהבה....ובקשה ממני למצא פתרון על הכתר שלה שהוא היפה מכולם הגדול מכולם ושהיא רוצה להיות כמו כולם..... המורה לקחה את הכתר ושמרה להיום בבוקר.....הבטחתי לה שעוד אולי אספיק לכער אותו...... היא קמה הבוקר הקטנה שלי.....אמא מה עושים עם הכתר
אמרתי לה מתוקה את לא חייבת לשים אותו את גם לא חייבת לעשות כמו כולם .....אבל אם ממש לא מתאים אפשר גם לא ללכת כי ממש בא לי להשאר במיטה..... הסתכלה עלי הקטנה ואמרה אמא.......אולי כבר תפסיקי עם השטויות שלך הבטיחו שיהייה עוגה בצורת ספר תורה...... רחלי עם עבודות יד למינהם..........
טאדאםםםםםםםםםם......

Rinattt

New member
תגידי לה

מלכה אמיתית לא צריכה כתר ואם כן אז לא כמו של כולם
בוקר טוב

מצוטטת

New member
R a c h e li )))))))))))|מיטריה|

Nobody knows it..... but........... i ......... got a secret smile and you use it only for me יש כזה
{לא 'צלחתי למצוא כרגע} אבל אני
כרגע בוקר מחייך ומצחקקקקקקקק לך ולכולנו

מצוטטת

New member
נו מה יהיה איתי../images/Emo122.gif

ככה להתחיל ת'בוקר...........
and i use it only for you)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

הזכרת לי נשכחות

כשהפיצקית הייתה בת שלוש או ארבע היא התאהבה בספיידרמן. הלכנו לחנות בגדים וקנינו אחר כבוד שתי חליפות של ספיידרמן לבקשתה. למחרת היא לבשה את אחת החליפות כולה גאה ומאושרת. אותו יום היא חזרה מהגן בוכה שהילדים צחקו עליה שספיידרמן זה של בנים,אני לא אשכח בחיים איך הלב שלי התכווץ כשראיתי אותה ככה,מאז ועד היום כל הארון שלה רק ורוד וסגול ואת החליפות של ספיידרמן אסור להזכיר.

foglet

New member
לא שקשור

הרי בכל זאת אני,ומשהו קטן לי להגיד, את התורה היא שנתנו לי,עד היום לא מצאתי... וגם שיתכן וזה דמינוי, לא מרגיש כאילו חסרה היא לי.

foglet

New member
לא קשור...ב

עייף מת וחיה ללכת לישון איך שהוא מרגיש לי שיהיה פה היום מעניין. אנא לשמור לקטלג ולדווח. לא להסס לשלוח אלי את החשבון.

מצוטטת

New member
בוא רגע)))))))))))))))))))

לפני אתה צונח לך שם לעולם החלומות כשאתה אומר מעניין למה אתה להיתכוון
יש עליך הזמנה מיוחדת שוּט............. אני פה להתרשם ואולי ל'שות מאמץ חד-פעמי עבורך
משו מיוחד שחפץ לבבך ממני it's for free

אולי באמת תפסיקי עם השטויות../images/Emo13.gif

בצורת
נשמע טעים שמרי לי חתיכה....מביאה לך היום ת'
ו
לקטנה

יערית

New member
קבלת תורה 2 בקרוב../images/Emo6.gif

נדמה שאצלינו בכלל היא לא מתרגשת או מדברת על כך בכלל. זוכרת את הבן בכיתה ב' כמה שבועות לפני,שר שירים,מכין אותי לקראת הטקס והפיצית הזו לא מגלה שום התרגשות. בסה"כ זה נחמד החיבור הזה של כולם בבית הכנסת
טאדדדם

קטי30

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

יפה לך מטוריקה עדינה
אהבתי
שבת שלום לך ולנסיכה

למעלה