R a c h e li
New member
קבלת תורה.....
המורה בכיתה ב' ביקשה מכל ההורים לארגן כתר ליום שישי... כתר לילדים שמקבלים את התורה ..... ניפגשים היום עם הילדים בבית הכנסת וכניראה טיפה בלה בלה וילדים עם ספר בראשית בידיים.... " דרינג דרינג...אמא לפני שאת חוזרת מהעבודה צריך לקנות בריסטול חרוזים נוצות צמר וכל מיני דברים.........המורה אמרה שצריך לעשות כתר....טוב מתוקה לא לדאוג כתר יהייה לך....." חזרתי הבייתה שכחתי בריסטול וכל המיני דברים
אבל נירתמנו למשימה.....דפדפת ישנה עטופה בנייר כסף, דבק, חרוזים מעניינים שמצאנו על המדפים היו צדפים, פרפרים אבל היה חסר לנו צבעים ואז מריחה טובה על כל הכתר בדבק שליפה מהשקית והופ הופ נצנצים זרקנו על הכתר המדהים........(לרגע הרגשתי בקרנבל....חחח) מלאכה לא קלה עם הביקורתיות של הקטנה, אבל אימצתי בפניה ביטחון מוחלט.....
. התייבש לו בשקט הכתר ...ולמחרת כמו גדולה, הכתרתי את הקטנה שלי למדידות האחרונות....... הסתכלה עלי הקטנה ואמרה " אמא ניראה לך שזה יפה עניתי לה בביטחון מוחלט יפה מאוד מתוקה......" מתברר שבכיתה כל הילדים צחקו על הקטנה שלי....והיא כלל לא אהבה....ובקשה ממני למצא פתרון על הכתר שלה שהוא היפה מכולם הגדול מכולם ושהיא רוצה להיות כמו כולם..... המורה לקחה את הכתר ושמרה להיום בבוקר.....הבטחתי לה שעוד אולי אספיק לכער אותו...... היא קמה הבוקר הקטנה שלי.....אמא מה עושים עם הכתר
אמרתי לה מתוקה את לא חייבת לשים אותו את גם לא חייבת לעשות כמו כולם .....אבל אם ממש לא מתאים אפשר גם לא ללכת כי ממש בא לי להשאר במיטה..... הסתכלה עלי הקטנה ואמרה אמא.......אולי כבר תפסיקי עם השטויות שלך הבטיחו שיהייה עוגה בצורת ספר תורה...... רחלי עם עבודות יד למינהם..........
טאדאםםםםםםםםםם......
המורה בכיתה ב' ביקשה מכל ההורים לארגן כתר ליום שישי... כתר לילדים שמקבלים את התורה ..... ניפגשים היום עם הילדים בבית הכנסת וכניראה טיפה בלה בלה וילדים עם ספר בראשית בידיים.... " דרינג דרינג...אמא לפני שאת חוזרת מהעבודה צריך לקנות בריסטול חרוזים נוצות צמר וכל מיני דברים.........המורה אמרה שצריך לעשות כתר....טוב מתוקה לא לדאוג כתר יהייה לך....." חזרתי הבייתה שכחתי בריסטול וכל המיני דברים