קבלת שבת

mikmik000

New member
הרוב שם לא מקורי.. P: חח

העונות היחידות משם שמקוריות הן- עונות 2,3,7 ו9 של חברים, עונה ראשונה של האוסי, עונה ראשונה של מגרש ביתי, ומארז כל הסדרה של ג'קאסס. חוץ מזה הכל שם צרוב [מכורה להורדת סדרות זה לא סתם ביטוי אצלי.
חחח]. אבל ממה שמקורי, עלה לי הכל ביחד 1900 ש"ח בערך.. + כמובן הכסף שעולה לי להדפיס עטיפות ולקנות את העטיפות עצמן + המנוי ראפידשייר שלי. חח וד"א התמונה שיש שם לא כ"כ מעודכנת [אני חייבת להשיג כבר ממישהו מצלמה דיגיטלית ולעדכן אותה חחח].. מאז נוספו לי עוד 2 מדפים כבר, והיום יש חמש וחצי בערך. אני עכשיו חוסכת כסף כדי לקנות ספרייה מתאימה בידיוק לגודל של העטיפות כמו שיש בבלוקבאסטר וכאלה.. :]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

הדבר שעשה לכם את השבוע: קיבלתי את Live Era של גאנז כמתנה לאפיקומן. דיסק כפול עם מיטב השירים של גאנז בגירסאות לייב מהופעות משנת 87 עד 93 (וואו אני נשעמת כמו פרסומת). ועם כמה שאני לא אוהבת לייב זה דיסק מעווולה! אקסל מדהים בלייב
הדבר שהרס לכם את השבוע: קיבלתי 0 בשאלון 005 במת' (לא מתכונת). הרס לי במיוחד את המצב רוח. ו-89 במתכונת במחשבים. בשאלון הראשון!!! וואיי סתם על נקודות פסיקים ועל אי תשומת לב =/ סרט/פרק בסדרה טוב שראיתם השבוע: אמריקן פאי 5! כזה חמוד ^^. אוו וראיתי גם ילדות ראות ועל הסצנה הראשונה רואים את ג'ניטור!! עשה לי טוב על הלב
שיר השבוע שלכם: כל Live Era של גאנז חחח ו-Kiss-I Was Made for Loving You תמונה של מה שבא:ה-דיסק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mikmik000

New member
><" ה005 הזה. |:

אני עוד באמצע השנה וויתרתי וירדתי לארבע יח"ל. חח זה הרבה הרבה יותר קל.

Angelus

New member
ה-005 הזה ../images/Emo99.gif

למרות שהנבלה הגישה אותי על 98
. אחלה שאלון, מה רע בו?
אם כבר שאלונים נבלתיים, 006.. 007. בלאכס.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאואוחחח לשרוף אותך!

אני אגש על כל כך נמוך
005 כזה רע!! גיאומטריה תמותי!!!

Angelus

New member
ברצינות עכשיו, מה רע בגאומטריה?

אם כבר בשאלון הבא זה נעשה מלוכלך יותר, בעזרת מימד נוסף ורצחני.
מה אכפת לך? העיקר לסיים עם זה. תשכנעי את המורה שתלמדי טוב טוב לבגרות ושתגיש אותך על 90 +. זה תמיד עובד עם מורות למתמטיקה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהמורה שלי שונאת אותי!

נקווה שילך לי טוב ב-005... מזל שירדתי ל-4 ויש לי 003! שזה באמת-

steelwater

New member
תתחדשי על הדיסק

סורי על המבחנים. מה, ניל פלין משחק ב"ילדות רעות"? מגניב! ראיתי את זה אבל לא נראה לי שזיהיתי אותו אז חחח. אמריקן פאי 5 זה עם החתונה או הלא קשור עם השחקנים שלא היו ברטים האחרים שהם הולכים למרוץ המייל העירום?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוא כזה חמוד!!

הוא: איך היה היום בבצפר? היא: בסדר... הוא: אנשים היו נחמדים? היא: לא הואף הכרת חברים חדשים? היא: כן

למעלה