שבת שלום שובוע טוב
הדבר שעשה לכם את השבוע: אני צריכה להתחיל לרושם דברים כי אני לא זוכרת אותם כשמגיע סוף השבוע. היה שבוע מעצבן בכל מקרה. שיחררו אותי אתמול ממשמרת. סוף סוף קניתי היום את הספר "בית האלוהים שהרבה אנשים המליצו עליו.
אני רק בהחלה אבל הוא נראה די טוב. גמרתי סוף סוף את "High Fidelity" ועכשיו חוץ מהלתחיל לקרוא את "בית האלוהים" אז התחלתי לקרוא גם את "Catch 22" וגם הוא נראה די טוב.
הדבר שהרס לכם את השבוע:הו גאד... היום הייתה אזכרה לסבתא. סגרתי את החג. אבל נתנו לנו ללכת לכיכר רבין לאיזה שעתיים והיה נחמד. אחרי שבת הייתה לי משמרת לילה בשני, בוקר ברביעי וחמישי ועבודה היום בבוקר. היה קשה וארוך ומעצבן.
עשיתי שני מטבחים יום אחרי יום וזה היה ממש מעצבן וקשה. אחת הנבות שיקרה יל שהיא עשתה ביום שלישי מטבח כשהיא עשתה שבוע לפני ואז אולי היא הייתה עושה את המטבח ולא הייתי נדפקת ככה. היא כזאת זונה. כל הזמן אמרו יל להיזהר ממנה אבל המשכתי להיות חבהר שלה ולתתלה צ'אנסים שהיא עשתה שטויותכאלו, אבל עכישו נמאס לי כבר ממנה ואני רוצה הפסקה ארוכה ממנה. היא שיקרה ואז שאלתי שוב כשהבנתי שלא כתוב שהיא עשתה מטבח והיא שיקהר שוב ורק בסוך הודתה. זה היה ממש מעצבן.
סרט/פרק בסדרה טוב שראיתם השבוע: אני לא זוכרת שראיתי סרט. בסופ"ש שסגרתי עשינו מרתון סקראבס מטורף. ראינו כמעט את כל העונה השנניה של סקראבס וזה היה כל-כך כיף!!!
שיר השבוע שלכם: ההמלצה הראשונה שלי זה שיר שאתם חייבים שלמוע ולהגיד לי המ חשבתם עליו! Bright Eyes - Lover I don't have to love שיר ענק. יש לו מילים ממש מדהימות. חוץ מזה, בכלל שירים של Bright Eyes" הם ממש טובים. Jeff Buckly -Hallelujah. הגירסא של רופוס היא עדיין האהובה עלי, אבל גילתי כמה הגירסא הזאת מדהיהמ בזמן האחרון. Jack Johnson ממש טוב. Jon Mclaughlin - Industry שיר ממש טוב. Ray LaMontagne – Empty
תמונה של מה שבא: