קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

הדבר שעשה לכם את השבוע: הדבר שהרס לכם את השבוע: סרט/פרק בסדרה טוב שראיתם השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא:

Ch3nf3l

New member
KABBALAH

הדבר שעשה לכם את השבוע: אח, יום העצמאות... :) ומגן במתמטיקה אתמול הלך טוב, וגם המגן באנגלית היום. הדבר שהרס לכם את השבוע: גם יום העצמאות... מיליון אנשים שאני מכיר היו בפארק רעננה ולא היה לי מושג ופספסתי הזדמנות לפגוש אותם. ארר. סרט טוב שראיתי השבוע: NONE. פרק טוב שראיתי השבוע: LOST 3x18. או יה. והרבה זמן לא ראיתי באפי... :( שירי השבוע שלי: Jets to Brazil - Chinatown Jets to Brazil - Sweet Avenue להקת אימו, לפחות כך הם מוגדרים. אבל הם די חביבים, למרות שהסולן מטריד אותי. ארר. Pilot Speed - Into Your Hideout Pilot Speed - Perfect Thrill והשירים שלהם ששמעתי בשבוע שעבר... Don't Stare, I Won't Blame You, Ambulance The Himalayans - Round Here זאת הגרסה המקורית של השיר... זאת להקה של אדם דוריץ (הסולן של קאונטינג קרואוס) ועוד אחד וזאת הגרסה המקורית. שונה, ומוזר. וכמובן... Ben Jelen - Come On Ben Jelen - Setting of the Sun Ben Jelen - Give It All Away Ben Jelen - Rocks Ben Jelen - Christine אמנם זה די פופי, אבל הבנאדם ממש טוב. וגם שר יפה חח

hodown

New member
מזכיר לי...

Things that I hate speech, מפי ד"ר קוקס. אה.... ויו ג'קמן! חה חה חה!!

AdamINC

New member
מה זה החוסר השקעה הזה? אה? מה זה?

החיילים של היום.. הדבר שעשה לי את השבוע: שיצאנו ביום הזיכרון והעצמאות הביתה. זה לא היה מתוכנן.. היינו אמורים להישאר לשמירות. הדבר שהרס את השבוע: תורנות מטבח מהגיהנום אתמול. מ6 בבוקר עד 11 בלילה. המפקדים פשוט שכחו שאנחנו שם... אחראי מאוד מצידם. סרט שראיתי השבוע: בופור. מומלץ מאוד.. פרק בסדרה: 119 של 'גיבורים'. סוף סוף נגמרה הפגרה
שיר השבוע: Snow Patrol - Chasing Cars תמונה: תדמיינו תמונה מאוד יפה של דגל ישראל ביום העצמאות ומתחתיו המון אנשים רוקדים ושמחים. אני פשוט לא מוצא אותה
אבל זה יפה..

steelwater

New member
שיר מעולה../images/Emo99.gif

איזה באסה התורנות מטבח. מגניב שיצאתם בסופו של דבר.

steelwater

New member
שבת שלום שובוע טוב

הדבר שעשה לכם את השבוע: אני צריכה להתחיל לרושם דברים כי אני לא זוכרת אותם כשמגיע סוף השבוע. היה שבוע מעצבן בכל מקרה. שיחררו אותי אתמול ממשמרת. סוף סוף קניתי היום את הספר "בית האלוהים שהרבה אנשים המליצו עליו.
אני רק בהחלה אבל הוא נראה די טוב. גמרתי סוף סוף את "High Fidelity" ועכשיו חוץ מהלתחיל לקרוא את "בית האלוהים" אז התחלתי לקרוא גם את "Catch 22" וגם הוא נראה די טוב. הדבר שהרס לכם את השבוע:הו גאד... היום הייתה אזכרה לסבתא. סגרתי את החג. אבל נתנו לנו ללכת לכיכר רבין לאיזה שעתיים והיה נחמד. אחרי שבת הייתה לי משמרת לילה בשני, בוקר ברביעי וחמישי ועבודה היום בבוקר. היה קשה וארוך ומעצבן.
עשיתי שני מטבחים יום אחרי יום וזה היה ממש מעצבן וקשה. אחת הנבות שיקרה יל שהיא עשתה ביום שלישי מטבח כשהיא עשתה שבוע לפני ואז אולי היא הייתה עושה את המטבח ולא הייתי נדפקת ככה. היא כזאת זונה. כל הזמן אמרו יל להיזהר ממנה אבל המשכתי להיות חבהר שלה ולתתלה צ'אנסים שהיא עשתה שטויותכאלו, אבל עכישו נמאס לי כבר ממנה ואני רוצה הפסקה ארוכה ממנה. היא שיקרה ואז שאלתי שוב כשהבנתי שלא כתוב שהיא עשתה מטבח והיא שיקהר שוב ורק בסוך הודתה. זה היה ממש מעצבן. סרט/פרק בסדרה טוב שראיתם השבוע: אני לא זוכרת שראיתי סרט. בסופ"ש שסגרתי עשינו מרתון סקראבס מטורף. ראינו כמעט את כל העונה השנניה של סקראבס וזה היה כל-כך כיף!!! שיר השבוע שלכם: ההמלצה הראשונה שלי זה שיר שאתם חייבים שלמוע ולהגיד לי המ חשבתם עליו! Bright Eyes - Lover I don't have to love שיר ענק. יש לו מילים ממש מדהימות. חוץ מזה, בכלל שירים של Bright Eyes" הם ממש טובים. Jeff Buckly -Hallelujah. הגירסא של רופוס היא עדיין האהובה עלי, אבל גילתי כמה הגירסא הזאת מדהיהמ בזמן האחרון. Jack Johnson ממש טוב. Jon Mclaughlin - Industry שיר ממש טוב. Ray LaMontagne – Empty תמונה של מה שבא:

Ch3nf3l

New member
מלכוד-22 ../images/Emo99.gif

הספר האהוב עליי. ענק. נראה לי שהוא הפך אותי לציני, לא יודע.. הושפעתי ממנו קשות. יש אנשים איכותיים בפורום, מה? P:

limors2

Well-known member
תמצאי גם לי אחד../images/Emo9.gif

ותשלחי אותו במזוודה אומשו, אין לי תקציב לכרטיס טיסה

mikmik000

New member
קצת באיחור, אבל תתמודדו עם זה. ../images/Emo3.gif

הדבר שעשה לכם את השבוע: ביום חמישי קיבלתי סופסוף את האייאודיו A2 שלי D: מי שלא יודע מה זה- נגן מדיה נייד ממש ממש מגניב
יש לו 30 ג"ב זכרון, ומסך 4 אינץ' שרואים עליו וידיאו [וכבר יש עליו 2 עונות של סקראבס P: חח] בצורה מושלמת.. והאיכות סאונד, מדהימה.
חצי שנה חסכתי בשבילו, אז אני כ"כ שמחה שיצא לי לקנות. :] נכון שלמישהו כאן שמבין בפוטושופ בא לעשות לי טפט של סקראבס בשבילו בגודל של 480X272? חח הדבר שהרס לכם את השבוע: הפסיקו את השביתות סופית. :X מבאס. |: סרט/פרק בסדרה טוב שראיתם השבוע: הפרק של אבודים השבוע היה ממש טוב.. הא וגם של האנטומיה היה מעולה. שיר השבוע שלכם: she is-the fray שחרשתי עליו השבוע. P: תמונה של מה שבא: [האייאודיו המדובר..
חח]

AdamINC

New member
הווו זה שווה!!!

וזה גם כל כך יעיל.. למי שיש לו נסיעות ארוכות לבסיס וכו' (לא לי.. אבל יש כאלה). אפשר להוריד פרקים של סקראבס ופשוט לראות כל היום. שאוווהההה תתחדשי :)

AdamINC

New member
אגב אני חייב לציין שאת חולה...

הספרייה הזאת של כל הדיוידי??? העעעע זה אחד הדברים הכי מושלמים שראיתי בחיים שלי!!!
למי שלא הבין, שיכנס לכרטיס האישי שלה...

Angelus

New member
אתה איטי, חבוב --

ראינו את זה מזמן, וכבר הגבנו לה.
לא שהתמונה שלך עם כל הדיסקים יותר נורמלית..

AdamINC

New member
אני ראיתי את זה רק עכשיו ../images/Emo2.gif

והתמונה שלי עם הדיסקים זה לא אצלי בבית אתה יודע.. זה ברדיו...

AdamINC

New member
זה ואובססיה לכסף.. כמובן..

אפשר להעריך את האוסף הזה בכמה אלפי שקלים (או לפחות איזה עשרייה?). את משכירה פרקים?

למעלה