קבלת שבת

creepy creep

New member
סופשבוע..

משהו טוב שקרה השבוע: בגלל שעוד מעט פורים בקושי למדנו:) והיום אחיינים שלי באים,ולא ראיתי אותם בערך חודש... ואתמול היה יומולדת לידיד טוב שלי והיה ממש כיף לראות את כולם:) משהו רע שקרה השבוע: אני לא זוכרת אם קרה משהו רע.. מה שכן,הייתי בדיכאון טיפה.. סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי, אבל ראיתי את הפרק העשירי של סקראבס:) ואהבתי אותו חחח שיר השבוע שלכם: Pearl Jam - I Am Mine The Shins - New Slang תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
רגע, התחפושות היו היום, לא?

ואם כן - למה התחפשת?

Roncha87

New member
שבת שלום! ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אמא שלי ההתקשרה לקבל הצעה לכרטיסים לפריז ולונדון בשבילנו! יהי!!
משהו רע שקרה השבוע: אממ כל מיני דברים קטנים ומעצבנים..
סרט טוב שראיתי השבוע: מועדון ארוחת הבוקר, סרט קלאסי וגאוני. שיר השבוע שלי: יזהר אשדות- תלתלים Jem- Maybe I'm amazed. תמונה של מה שבא לי: תמונה שלי ושל חברה שלי כששתינו שיכורות במסיבה חחח נרדמנו. נראה לי מי"ב. שבת שלום לכולם
חג פורים שמייח!!

Ch3nf3l

New member
פורים שמח.

משהו טוב שקרה השבוע: התחפושת. זה יצא ענק. ולקחנו מקום ראשון בתחרות תחפושות. אה, ומבחן במתמטיקה הלך טוב. משהו רע שקרה השבוע: לא יודע חחח סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי.. כרגיל, אבל פרק טוב של אבודים. שיר השבוע שלכם: Counting Crows - She Don't Want Nobody Near Counting Crows - Einstein on the Beach זה כאלה שירים חמודים! Ron Sexsmith - Snow Angel Ray LaMontagne - Empty Ray LaMontagne - Barfly Ray LaMontagne - Can I Stay הוא חביב, טיפה משעמם אבל. The Shins - Sleeping Lessons The Shins - Australia The Shins - Phantom Limb The Shins - Red Rabbits זה מהאלבום החדש.. מת עליהם. Jump, Little Children - Matchbox Whistler סתם שיר חמוד, אולי כתבתי גם שבוע שעבר.. תמונה: מצ"ב תמונה מהיום, מהכיתה שלי. מימין לשמאל: תומר, הצב המתנחל הכתום, צו גיוס. מצוייד ברובה מים עצום, קיטבג ושריון שמתפרק בקלות. (הוא גם טען שהוא חייל במלחמת לבנון השניה ולכן אין לו מדים והוא נאלץ ללבוש קרוקס) נדב (מאחורה), דונטלו הסגול, צו חיפוש. מצוייד במשקפת, מצפן ופנס לראש. אני, רפאל הקומוניסט האדום, צו פיוס. מצוייד בפיאה היפית, סרטים כחולים וכתומים ומלא סטיקרים שמאלניים מפגרים. ענבר, צב ים כחול ועילג, מצוייד במשקפי שמש, משקפי צלילה, כפכפים, מטקות, בגד ים, כדור.

Aviad1987

New member
אהלן אהלן ...

משהו טוב שקרה השבוע: אחרי 11 חודש בצבא (צעיר, מה?) סיימתי קורס מפקדים וקיבלתי סמל! משהו רע שקרה השבוע: סיימתי קורס מפקדים + עברתי גדוד
שיר השבוע שלכם: Cascada- Truly Madly Deeply תמונה... טוב נצטרך לחשוב על זה קצת.

Ch3nf3l

New member
אהה! מזל טוב (?)

אין לי מושג אם זה מה שצריך להגיד.

Angelus

New member
מזל טוב

התגייסנו באותו הזמן, ואני רב"ט צעיר ומושתן.
איך היציאות עכשיו?

Aviad1987

New member
אממ הכל תלוי...

אם אני אלך להיות מפקד במסלול אז יהיו יציאות טובות, אם בסוללות הותיקות אז תלוי באיזה קו נתפוס ואיפה. אבל בכל מקרה בלי תורנויות מטבח, בלי שמירות, אני סגל עכשיו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נממ טלפון מידיד שהרבה זמן לא שמעתי ממנו. שביתות כמובן
שלושה ימים ללא לימודים!! הכוללים שעתיים עם המורה הנאצית ללשון!! ופורים
משהו רע שקרה השבוע: בא לי לרצוח את האחים שלי =/ סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים.. אבל הפרקים של סקראבס השבוע פשוט היו פשוט מעולים!! שיר השבוע שלכם: הרבה Queen ו-Three Days Grace תמונה של מה שבא לכם: אוהבי

jess r

New member
שבוע טוב וחג שמח! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת פורים - היה ממש טוב. י"ב עשו הופעה ממש טובה. אחרי המסיבה הלכנו לעיר והיה כיף. משהו רע שקרה השבוע: לא חושבת שהיה משהו מיוחד סרט טוב שראיתם השבוע: אהמ... לא השבוע, אבל שבוע שעבר אם אני לא טועה ראיתי, בפעם השניה, "עיר האלוהים" - סרט מצויין. שיר השבוע שלכם: NOFX - You're Wrong The Cure - Love song Death Cab For Cutie - Soul Meets Body Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark U2 - The Fly Counting Crows - High Life Counting Crows - Mrs. Potters Lullaby Beatles - With A Little Help From My Friends Beatles - A Day In The Life תמונה של מה שבא לכם: אה, יש כמה תמונות שחברה צריכה לשלוח לי ואני אעלה אחת טובה שבוע טוב לכולם!

Angelus

New member
../images/Emo70.gif

ראיתי סרט. לילה מטורף במוזיאון, או משהו שנשמע ככה.. עם בן סטילר (הייתי בטוח שזה עם אדם סנדלר
) - הסרט היה נחמד, מזכיר קצת את ג'ומנג'י.
אבל קצר!!

AdamINC

New member
וול..

משהו טוב שקרה השבוע: אני אתייחס למה שהיה אתמול > הופעה של היהודים משהו רע שקרה השבוע: כואב כל הגוף.. מההופעה
סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי שיר השבוע שלכם: MCR- Mama תמונה של מה שבא לכם: אין תמונות במחשב הזה

Roncha87

New member
היית בהופעה של היהודים?! ../images/Emo2.gif

אוי כמה שרציתי לבוא!!! איזה כיף לך... איך היה? גם יוסלס הופיעו לא? אני ממש רוצה לראות אותם בהופעה פעם.

AdamINC

New member
כן.. היה אחלה!

ליוסלס הייתה גם אחלה הופעה, למרות שלא ממש הצלחתי להבין מה הוא שר כי הסאונד היה על הפנים. היהודים היו טובים כהרגלם

למעלה