שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:אתמול הייתה מסיבת פורים של הצבא והיה ממש כיף.ביום רביעי יצאתי עם חברים שלי והיה ממש כיף. היה כיף לראות את כולם שוב ביחד אחרי שלא היינו ככה הרבה זמן וצחקנו כל-כך הרבה.
משהו רע שקרה השבוע:לקראת סוף המסיבה איבדתי את המצברוח בגלל מישהו במסיבה וזה משמ הרס לי. כולם היו ממש חמודים וניסו לשפר לי את המצברוח ולגרום לי לרקוד. אלב כמה שרציתי לרקוד לא הצלחתי בגלל שהייתי מבואסת. בוסף שכבר הצלחתי אז היינו כבר צריכים ללכת אז רקדתי ממש קצת.
סרט טוב שראיתם השבוע:לא נראה לי שראיתי סרט השבוע אבל אני מקווה שבסופ"ש שאני סוגרת יצא לי לראות יותר. ראיתי את הפרק הנשי בעונה הראשונה של House. אזו סדרה מעולה והחלטתי שאני רואה אותה מההתחלה והפרק היה ממש טוב.
שיר השבוע שלכם: עדיין Ray LaMontagne - Empty. שיר ממש מגניב שאתם חייבים לשמוע Bright Eyes - I woke up with this song in my head this morning. שיר ענק! הוא ממש ממכר ומקפיץ ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. Rhat Miller - World inside the world. הא, השיר הזה מעביר בי צמרמורות. הוא כל-כך יפה. שמעתי הרבה Lifhehouse השבוע. אני מתמכרת אליהן לאט לאט. הם להקה מעולה. יש עוד המון אבל זהו לבנתיים, אני גם חייבת לעוץ לצבא לצערי.
תמונה של מה שבא לכם:להתעלף מהיופי שלו. הוא כל-כך יפה!