קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתם השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
שב"ש../images/Emo16.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי הביתה מוקדם יחסית כל יום משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי
סרט טוב שראיתם השבוע: לא יצא לי לראות סרט. מחר הולך..
שיר השבוע שלכם: ברי סחרוף - בצהרי היום תמונה של מה שבא לכם: עיסוקי השבוע - הפוטושופ.

Angelus

New member
כשאני חושב על זה -

יש עוד כמה שירים ממש טובים ששמעתי השבוע - My Chemical Romance - I don't love you Suede - Saturday night Swithfoot - this is your life (מסמולוויל
)

Angelus

New member
תודה לקקת-העל ששלחה לי את השירים

aka אדם הארור. עוד בזמנו, שהיה נחמד, שלח לי את השירים הטובים האלה.
שלח לי Why does it always rain on me של טראוויס.

AdamINC

New member
../images/Emo197.gifבגלל שאתה דתי...../images/Emo197.gif

לא יכולתי לשלוח לך

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדווקא את השיר הזה של MCR

אחד הגרועים שלהם ת'אמת...

Angelus

New member
משמע אני צריך להוריד את כל האלבום

ולהיווכח? אוריד.
יש שירים מומלצים?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנווו נוותר לך...

מ-Three Cheers For The Sweet Revenge:
Helena
To The End
The Ghost Of You
Hang 'em High
I Never Told You What I Do For A Living מ-The Black Parade:
The End
Dead!
The Sharpest Lives
Mama
Sleep
Teenagers נממ אלה ממולצים ^^ אבל שני הדיסקים האלה פשוט מדהימים! ממליצה לקנות!!!

AdamINC

New member
MAMA!!!!

אני שומע אותו כל יום כמה פעמים
אני מת על הקטע שהם פתאום עוברים למטאל הכבד הזה בגיטרות לכמה שניות

Roncha87

New member
השיר הזה של ברי הוא

בערך היחידי שלו שאני אוהבת. לא ממש אוהבת את ברי. וזה מצחיק שאתה כותב אותו עכשיו בפורים כי אצלנו בביצפר כל שנה י"ב צריכים להעלות מופע ואצלנו עלתה להקה שלנו ושרה את השיר הזה, מאז הוא תמיד מזכיר לי את פורים
זה אתה בתמונה?!

Angelus

New member
../images/Emo3.gif

אני מקווה שלא.. זו סתם תמונת תקריב שהתעללתי בה.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:אתמול הייתה מסיבת פורים של הצבא והיה ממש כיף.ביום רביעי יצאתי עם חברים שלי והיה ממש כיף. היה כיף לראות את כולם שוב ביחד אחרי שלא היינו ככה הרבה זמן וצחקנו כל-כך הרבה. משהו רע שקרה השבוע:לקראת סוף המסיבה איבדתי את המצברוח בגלל מישהו במסיבה וזה משמ הרס לי. כולם היו ממש חמודים וניסו לשפר לי את המצברוח ולגרום לי לרקוד. אלב כמה שרציתי לרקוד לא הצלחתי בגלל שהייתי מבואסת. בוסף שכבר הצלחתי אז היינו כבר צריכים ללכת אז רקדתי ממש קצת. סרט טוב שראיתם השבוע:לא נראה לי שראיתי סרט השבוע אבל אני מקווה שבסופ"ש שאני סוגרת יצא לי לראות יותר. ראיתי את הפרק הנשי בעונה הראשונה של House. אזו סדרה מעולה והחלטתי שאני רואה אותה מההתחלה והפרק היה ממש טוב. שיר השבוע שלכם: עדיין Ray LaMontagne - Empty. שיר ממש מגניב שאתם חייבים לשמוע Bright Eyes - I woke up with this song in my head this morning. שיר ענק! הוא ממש ממכר ומקפיץ ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. Rhat Miller - World inside the world. הא, השיר הזה מעביר בי צמרמורות. הוא כל-כך יפה. שמעתי הרבה Lifhehouse השבוע. אני מתמכרת אליהן לאט לאט. הם להקה מעולה. יש עוד המון אבל זהו לבנתיים, אני גם חייבת לעוץ לצבא לצערי. תמונה של מה שבא לכם:להתעלף מהיופי שלו. הוא כל-כך יפה!

Angelus

New member
שבת שלום, יעל.../images/Emo20.gif

סופ"ש טוב (אפילו אם הוא בצבא..) נראה אותך ביום ראשון.

למעלה