קבלת שבת

danduuu

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ממ מיונים לבק"שית :) ובגרויות למיניהן מה שאומר המון חופש
משהו רע שקרה השבוע: אממ שאני לא בטוח הולכת להופעה של אינקיובאס
סרט טוב שראיתי השבוע: ממ לא נראה לי שראיתי סרט, אבל נלך על סדרות שזה סקראבס כמובן
ומגרש ביתי
שיר השבוע שלכם: Sugarcult-Pretty Girl , Queen-Love Of My Life תמונה של מה שבא לכם:ג'ארד

steelwater

New member
בק"שית? בקש"ית ימית?

את הלכת למיונים של בקרית שליטה ימית? חחח מאגניב! אני מכירה המון בק"שיות. אני גם בחיל הים. אם זה באמת התפיד הזה ואת צריכה עצות או עזרה או משהו אז את מוזמנת לשאול אותי.

Ch3nf3l

New member
שבוע משעמם

משהו טוב שקרה השבוע: ערב מגמת מוזיקה של אחד התיכונים פה אתמול.. היה 3 שעות והיה לא רע בכלל. משהו רע שקרה השבוע: הבגרות באנגלית, עשיתי את E ואני מאוכזב עצם העובדה שטעיתי בדבר הקליל הזה. סרט טוב שראיתי השבוע: לא סרט, שוב באפי. הפרקים המעולים של באפי חח.. יש עוד 2 אחרונים לראות! שיר השבוע שלכם: Jump, Little Children - Opium כי לא היה לי וביקשתי שישלחו לי. שיר ענק. The Decemberists - The Crane Wife 3 בגלל סקראבס. Guster - Airport Song שיר ממש מגניב חח Guster - I Hope Tomorrow Is Like Today Ben Jelen - River שיר חמוד Oasis - Fucking In The Bushes שיר לא חמוד... וזהו? לא חושב שהייתי כל כך מגוון השבוע.

steelwater

New member
Guster

הם ממש נחדמים. יש להם שיר אחד שאני ממש אוהבת Satellite והורדתי עוד שיר שהוא די נחמד בשם What you wish for. זו להקה שאני רוצה לחקור עוד ומכתוונת לעשות את זה בזמן הקרוב. The Decemberists - The Crane Wife 3 גם אני הורדתי אותו בגלל סקראבס אבל כבר רציתי להתחיל לשמוע אותם ולתת להם צ'אנס לפני ששמעתי את זה בסקראבס. אז זה היה מגניב שזה גם היה בסקראבס אחרי זה. זה שיר ממש יפה.

DivineComedy

New member
סיק

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי הרבה בבית משהו רע שקרה השבוע: בגלל שאני חולה סרט טוב שראיתי השבוע: לא שיר השבוע שלכם: Scrubs: The Musical תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
חרא.../images/Emo101.gif

תישן ותשתה הרבה. זה תוקף את כולם עכשיו. תרגיש טוב.

jess r

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא נכשלתי במבחן בהיסטוריה משהו רע שקרה השבוע: אבל הציון 68 ובכלל היה שבוע מדכא סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי שום סרט שיר השבוע שלכם: Radiohead - Karma police תמונה של מה שבא לכם: אין לי

creepy creep

New member
karma police../images/Emo99.gif

היה שבוע מדכא..אבל הוא נגמר! השבוע הזה יהיה יותר טוב! :)

ליאוריש

New member
שבת טובה....

משהו טוב שקרה השבוע: סקראבס -המיוזיקל ענק!!! טיול לירושלים קצר-היה יותר מצחיק ממעניין... משהו רע שקרה השבוע: הלחץ לעשות שיעורים....ועבודות הכל באותו יום בגלל ששכחתי סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי המון טלוויזיה השבוע the knights of prosperity in case of emergency scrubs the o.c smallville dirt שיר השבוע שלכם: Band of Horses-the funeral keane-a bad dream the shins-phantom limb תמונה של מה שבא לכם

WhiteShadows

New member
נחנח ^^

משהו טוב שקרה השבוע: המ 91 בהיסטורי משהו רע שקרה השבוע:כל השבוע הזה היה יבשוש לגמריי סרט טוב שראיתי השבוע: לדפוק חתונה חמוד [וזה גם הסרט היחיד שראיתי השבוע] שיר השבוע שלכם:A Hard Rain's A-Gonna Fall-Bob Dylen תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
אהה! יו פאקינג לורי אההה!!!../images/Emo99.gif

Jמוד שלי! חולה לו על החתח חחח. האוס סדרה ענקית ויו זכה בגולדן גלובס ואני ממש שמחה מזה והוא גם ניתן את האחד הנאומים הכי מצחיקים והכי גדולי. זה כל-כך מוזר שהוא בריטי! זה לא יאומן איך הוא עושה את המבטא והדיבור הזה בהאוס והוא מחזיק את זה כל-כך הרבה זמן! הוא ממש מוכשר. וזה שיר ממש יפה. בוב דילן מלך.

למעלה