קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

creepy creep

New member
שבוע טוב:)

משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי-3 ימים במדבר יהודה! היה מדהים..נופים מדהימים..וזה לשבוע הזה אבל מה אכפת לי-האחיינים המתוקים שלי באים לפה היום.. משהו רע שקרה השבוע: נגמרה השעה החופשית..): סרט טוב שראיתי השבוע: מלך האריות..חח הראו לנו אותו בטיול השנתי שיר השבוע שלכם: jet-are you gonna be my girl תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
תעלי תמונות../images/Emo88.gif

שמח שנהנת.

creepy creep

New member
טוב נו..

שמחה שאתה שמח שנהניתי חח והתמונות גדולות מדי אוף! ואין לי מושג איך מקטינים,כשאני אגלה אני אעלה לפה..

Angelus

New member
../images/Emo67.gif

בכללי, פשוט אפשר לפתוח בצייר ולשמור שוב בסיומת jpg. מקטין לו את החיים.

creepy creep

New member
זה לא עובד אצלי ):

אין דרך אחרת? זה תמונות מדיסק,לא ממצלמה דיגיטלית..

steelwater

New member
בצייר

נראה לי גם מדיסק וכמעט מכל מקום אפשר להקטין בצייר. את יכולה גם ללכת ל-"תמונה" ואז ל-"מתיחה/הטיה" ושם לןהקטין את האחוזים ואז התמונה קטנה.

creepy creep

New member
הצלחתי...

טוב הנה אני (לא מאמינה שאני שמה תמונה שלי.חח פעם ראשונה בהסטוריה) זה בעין בוקק..קרוב לים המלח..בעצם זה מעל ים המלח..חח

steelwater

New member
אה גדול!

אני שמחה שהצלחת. והתמונה ממש יפה ואת ממש חמודה!

creepy creep

New member
ים המלח../images/Emo99.gif

התמונה עושה לו עוול.. במציאות זה היה פשוט מדהים הנוף משם. וזה לא באמת ים המלח הטבעי..זה הבריכות של מפעלי ים המלח..

jess r

New member
ים המלח ../images/Emo99.gif

עליתם את העליה בעין בוקק? זאת שמתחילה לייד איזה בית מלון ונורא נורא קשה לעלות אותה? כי זה נראה מוכר, ומצד שני הכל שם נראה דומה באזור

creepy creep

New member
חח הכול צהוב

לא עלינו אותה..חס וחלילה! ירדנו אותה..וזה היה מספיק מזעזע..חחח שהגענו למטה ראינו אנשים שהתחילו לעלות את העליה/ירידה הזאתי אז חברה שלי דאגה להזהיר אותם.חח אבל הם לא הקשיבו..

jess r

New member
ואיך הגעתם ללמעלה?

עליתי אותה 3 פעמים בשנה שעברה ותמיד משהו היה צריך לסחוב לי את התיק באמצע, היא פשוט... נוראית! אבל עושה הרגשה טובה אחרי שמסיימים

creepy creep

New member
אממ האוטובוס הוריד אותנו שמה

נסענו מערד (שם ישנו) והוא הוריד אותנו בצד הכביש..ליד שלט "למצדה" חח באמצע שומקום..ואז הלכנו הרבה הרבה עד שהגענו לצוק שמעל ים המלח.ואז הלכנו והגענו לירידה ובלה בלה בלה באמת קשה..היה מצחיק אבל..חח וכמובן שההרגשה הכי טובה זה להסתכל על זה אחרי שסיימת ולדעת שעשית את זה..חח

steelwater

New member
שיר ממש מגניב

איך ראיתם את מלך האריות בטיול השנתי? כשהגעתם לאכסניה? חחח. איזה סרט בחרו להראות לכם חחח. ומה זאת אומרת נגמרה השעה החופשית?

creepy creep

New member
היה אותו בסרט "החופשה" והתאהבתי בו

אחרי ארוחת הערב הלכנו לאיזה חדר באכסנייה עם טלווזיה שעה עד הצליחו לסדר את הווידאו..וזה ילדה אחת מהשכבה רצתה שנראה..היה לה איזה מסר.. ז"א שהמצבא של השעה החופשית-עם ההודעות ושיחות חיםנ..הוא נגמר לי..זה היה שבועיים..

steelwater

New member
אה הבנתי אותך

ואני חשבתי שמדובר על ביה"ס אז מסתבר שממש לא הבנתי. החופשה זה סרט ממש טוב וגם באמת שיש לו פסקול מדהים!ממש נהינתי מהמוזיקה שבו והצקתי לחברה שלי על זה כל הסרט חחח. אני עכשיו לא ממש זוכרת את רוב השירים שהיו שם ולא זכרתי שהשיר הזה היה, אבל היה את קא עם vnmuhhi ak Frou frou שגם היה בסרט של זאק Garden State. אני מציעה לך לשמוע אותו אם לא שמעת ואני גם מציעה לך לראות את הסרט.

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo222.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הרבה זמן פנוי לעשות כלום. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע טוב. סרט טוב שראיתי השבוע: אמנם לא סרט, אבל מצאתי אתר עם העונה ה-4 של באפי, אז חרשתי על האמא שלו.
שיר השבוע שלכם: חורש עליו - Everclear - Wonderful
תמונה של מה שבא לכם: טרנספורמרז.

למעלה