קבלת שבת

Serendipitous

New member
שבאעס!

משהו טוב שקרה השבוע: שלג בירושלים, ללא ספק נקודת הפיק של השבוע. משהו רע שקרה השבוע: העבודות שלי לא נגמרות בזמן. מה יהיה? סרט טוב שראיתי השבוע: למי יש זמן לראות סרטים? צריך לראות מתישהו את "הבושם". שיר השבוע שלכם: Opeth - Weakness (נמצא בבלוג שלי למטה, תלחצו PLAY) תמונה של מה שבא לכם:

DivineComedy

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע טוב... כריסטמס. משהו רע שקרה השבוע: מלא עבודות. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את סקופ של וודי אלן בטיסה חזרה מארה"ב, סרט וודי אלני חביב ביותר. שיר השבוע שלכם: Dead Soul Tribe - Love and Hate תמונה של מה שבא לכם: שבוע שעבר בסן פרנסיסקו.

Serendipitous

New member
תחנק!

אוקיי, סליחה, התקף-קנאה.
כריסטמס בסאן פרנסיסקו?! הלוואי עלי, אני מת על העיר הזו

Angelus

New member
שבוע טוב.../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפ, לא החורף.
אכלתי הרבה.
משהו רע שקרה השבוע: חורף
סרט טוב שראיתי השבוע: הייתי רוצה לומר 'אמן האשליות', אבל נרדמתי במהלך הסרט.
שיר השבוע שלכם: Everclear - Wonderful
תמונה של מה שבא לכם: פייטון
שבוע טוב לכולם.

creepy creep

New member
מה ../images/Emo7.gif על החורף?

אתה לא אוהב חורף? איך אפשר..העונה הכי טובה!!! חחח

tomerbamidbar

New member
קבלת שבת!!! רק בערב שבת!

משהו טוב שקרה השבוע:אמממממממממ ישבתי כל השבוע בגלל הניתוח ולא יצאתי מהבית משמע הפסדתי שבוע בית ספר ומתכונת באנגלית.... מצויין !!!!!! ובכלל אין לי קילה יותר שזה כיף רצח!!!!!! משהו רע שקרה השבוע:אמממממממממממממממממממממממממממממ לא יודע נראה זה שפתאום הורידו את כל הפרקים מהאינטרנט של סקראבס.. למה זה קרה??? סרט טוב שראיתי השבוע: אני מוחק את הטוב וכותב גרוע!!!!----> מישהו לרוץ איתו!!! וואו איך אפשר להרוס ככה ספר כלכך טוב!!!!! שיר השבוע שלכם:צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר תמונה של מה שבא לכם:תפרים והסברים!

creepy creep

New member
שבוע מעולה..יש!

משהו טוב שקרה השבוע: אממ בעיקרון זה שהוא עבר כי הוא כל כך עמוס..וגם
משהו רע שקרה השבוע: שהייתי עמוסה בגלל הלימודים יותר מדי, שינה לא סדירה ומצב רוח מעצבן כל הזמן! (כמעט) סרט טוב שראיתי השבוע: סטפ אפ.. שיר השבוע שלכם: the panic channel-why cry תמונה של מה שבא לכם: אני עצלנית..חח

איחור של יום. בערך

משהו טוב שקרה השבוע: שלוש פעמים שמעתי ברומא שירים של קין במקרה
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בלונדון
סרט טוב שראיתי השבוע: נאדה
שיר השבוע שלכם: Vittorio Grigollo- cosi (הגירסה האיטלקית לבדשייפט
) תמונה של מה שבא לכם: שונאת את הגבלת הגודל

DivineComedy

New member
חחח

אני חושב שהעובדה שהיית ברומא היא לבד דבר טוב לכל השנה. למה לערב להקות עלומות? :)

למעלה