קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ירד שלג!!!!
קניתי היום שלושה סרטים ב-DVD ב-100 ש"ח שאני מאד אוהבת: "מועדון קרב", "מולן רוג'" ו"יומנה של ברידג'יט ג'ונס". משהו רע שקרה השבוע:הייתי בצבא כשירד שלג! עשיתי משמרת לילה בצבא וזכיתי לראות רק קצת שלג!
סרט טוב שראיתי השבוע: ביום שיש הקודם ראיתי את "החופשה" בקולנוע. זה סרט ממש טוב וממש חמוד. ראיתי עוד סרטים אבל הם היו פחות טובים(חו. מבוראט שראיתי שוב והוא ממש מצחיק חחח. ראיתי אותו כבר פעמיים מאז שראיתי אותו בקולנוע). שיר השבוע שלכם: המממ.... קשה לבחור. The Fray - Over the head סתם בחרתי. יש עוד המון. תמונה של מה שבא לכם: צמחונות מצילה חיים.

creepy creep

New member
יומנה של ברידג'ט ג'ונס..

נראה לי שאני אחת מבני האדם הבודדים שעוד לא ראו את הסרט הזה..חח ואני צריכה כבר לראות.. לפחות זכית לראות קצת שלג,זה עדיף מכלום..

steelwater

New member
זה לא בסדר!

זה אחד הסרטים שאני הכי אוהבת בעולם. וגם בו יש שלג חחח.

creepy creep

New member
מה אני אעשה חח

אני צריכה מתישהוא כשיהיה לי זמן להשכיר אותו או משהו

Serendipitous

New member
בעעעע

סרטי-בנות. יש קיטש שאני כול לראות כמו ג'רי מגוור ויש את זה.

DivineComedy

New member
1 מעולה

השני כל כך גרוע שזה מדהים.... לא הצלחתי להשאר ער בסרט הזה.

steelwater

New member
מסכימה לגמרי

במשך שנים נמנעתי מלראות את הסרט הזה. ממש עיצבן אותי שעשו לו המשך. ראיתי חלק ממנו והוא היה ממש גרוע.

jess r

New member
שבוע נהדר ! ../images/Emo182.gif ../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אמא ואני קנינו עץ קטן ויפה וקישטנו אותו והוא נראה מקסים! הלכנו חברים ואני לעשות תעודות זהות ורבע שעה אחרי שיצאנו מהבית התחיל לרדת שלג!!! אחרי שהגענו גיליתי שאני צריכה איזה משהו מההורים, ואמא שלי עובדת רבע שעה הליכה משם, אבל הם עמדו לסגור, אז רצנו בשלג, ממש כמו בסרט מאגניב, וברגע האחרון לפני שהם סגרו חזרנו. אחר כך ישבנו בבית קפה והיה פשוט יום כל כך טוב! משהו רע שקרה השבוע: חוץ מאותו היום לא היה שום דבר מעניין, היה בעיקר משעמם. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי שום סרט השבוע שיר השבוע שלכם: U2 - Beautiful Day תמונה של מה שבא לכם: זה חלק מאוד מבאס! רואים מהגינה בבית שלי את ים המלח ואת ההרים בירדן ובזכות מזג האוויר עכשיו רואים הכל - אפילו את הבתים בירדן מעבר להרים כל כך יפה ורציתי לצלם אבל לא הצלחתי למצוא את המצלמה ועכשיו שמצאתי אותה כבר חשוך לגמרי. אחר כך חשבתי לצלם את העץ כי הוא ממש נחמד אבל עכשיו אני לא מוצאת את הכבל של המצלמה

jess r

New member
אהמ

לא, בכלל לא. הנקודה היא שברוסיה לא חגגו עשרות שנים את חג המולד, (או כמעט כל חג דתי אחר - בגלל הקומוניסטים, והיום כמעט אף אחד לא חוגג אותו בגלל שהתרגלו ככה), חגגו את השנה החדשה, והעץ הפך לסמל של השנה החדשה, בניגוד לסרטים האמריקאיים שבהם העץ הוא של החג מולד. אז העץ הוא לסילבסטר
לשמוע את השיר הזה בMP3 בזמן שירד שלג היה פשוט מתאים כל כך

steelwater

New member
אה, וואלה?

מגניב! תודה על ההסבר. לא היה לי שמץ של מושג על זה. למרות שמאד הגיוני שהם לא חגגו חגים ברוסיה כי היא הייתה קומוניסטית. ועוד אני צריכה להבין בקומוניזם וסוציאליזם... אז מתי עלית מרוסיה? יא! ועכשיו עשית לי חשק. אני צריכה שלג כדי שלמוע את השיר הזה בשלג חחח. אני סתם שמעתי את Ryne Adams - Love is hell כשהלכתי לרכבת כשירד שלג. זה שיר יפה אבל הוא לא מש היה קשור לשלג או לסיטואציה או לכולם. הידיים שלי היו קרות ולא רציתי שהאייפוד יהרס בשלג אז לא היה לי כוח להוציא אותו ובלחור שיר יותר מתאים חחח.

steelwater

New member
שכחתי

עדכון מזג האוויר! ואמרים שעוד איזה שבוע שבועיים תבוא עוד איזה קרה לאזור שלנו וירד שוב שלג רק שהפעם יהיה הרבה יותר קר והרבה יותר שלג.

jess r

New member
באמת? ענק!

נקווה שהפעם הוא ייתפס (ולא יהיו לימודים!) באמת היה קפוא. כשהפסקנו לרוץ ויצאנו מהבית קפה הבנתי עד כמה באמת קפוא בחוץ עלית בגיל שנה

Ch3nf3l

New member
ערב טוב שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: לא יודע :S משהו רע שקרה השבוע: מועד ב' בספרות. לא שהלך גרוע אבל סתם... סרט טוב שראיתי השבוע: נאדה! שיר השבוע שלכם: לא חסרים! Damien Rice - Dogs אם לא רשמתי שבוע שעבר Belle & Sebastian - Another Sunndy Day Belle & Sebastian - Funny Little Frog ועוד כמה שלהם.. להקה ממש חמודה Angra - Time Angra - Stand Away Angra - Wuthering Heights סתם, להקת פרוגרסיב מטאל חביבה ביותר. Broken Social Scene - KC Accidental BSS - Almost Crimes BSS - Anthems For A Seventeen year-old BSS - I'm still your fag BSS - Lover's Spit Sarah McLachlan - Full Of Grace כי זה היה בפרק הסיום של עונה 2 של באפי. מדהים. :) Elliot Smith - Fond Farewell - לא יודע השבוע חרשתי ממש על השיר הזה וכמובן... להקה שהייתי צריך להתחיל לשמוע ממזמן... The Shins - Caring Is Creepy The Shins - One By One All Day The Shins - Know Your Onion The Shins - New Slang זהו. חנפל. פור לה מוזיק. :p

steelwater

New member
The Shins

רק עכשיו התחלת להקשיב ל-The Shins? באמת הגיע הזמנ. להקה גאונית ומעולה. New slang זה ממש מאסטר פיס.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המסר של מנהל פורום סיסטם והשלג כמובן משהו רע שקרה השבוע: בחילות מאתמול בצהריים =/ סרט טוב שראיתי השבוע: הלהקה שיר השבוע שלכם: If I Never Knew You מהפסקול של פוקהונטס תמונה של מה שבא לכם:

למעלה