קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
שבתו!

משהו טוב שקרה השבוע: או, היה לנו סיור של המדעית ליומיים, האחרון שלנו. היה כיף, היה אדיר. ואת הכל תוכלו לקרוא בפוסט באורך קילומטר בבלוג שלי. משהו רע שקרה השבוע: אמ, המורות המלוות גילו שהכיתה שלי שתתה (אבל לא עשו כלום). הכדורי רואקוטן מתחילים להשפיע עם הקטע של יובש וזה מחרפן אותי... סרט טוב שראיתי השבוע: לראות את הכיתה שלי מתחרפנת זה סרט מספיק טוב. שיר השבוע שלכם: Matchbox Twenty - Forever December Matchbox Twenty - Cold Matchbox Twenty - Could I Be You Matchbox Twenty - All I Need לא יודע, אני חורש עליהם.

Ch3nf3l

New member
אה, ועוד שירים

Matchbox Twenty - Downfall שיר מעולה. והנה שיר שה-MP3 שלי החליט לנגן והבנתי שהוא ממש טוב.. Dire Straits - Tunnel of Love מארק נופלר גיטריסט אדיר.

Sunchy

New member
../images/Emo205.gif שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: הממ מצאתי את הפורום הזה אני מניחה.. =) משהו רע שקרה השבוע: הפטור החלקי שלי והמזערי מאנגלית נגמר לו =( סרט טוב שראיתי השבוע:ממ לא יצא לי לראות ממש סרטים השבוע.. שיר השבוע שלכם: bring it on back- jet תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
jet../images/Emo99.gif

איזה פטור באנגלית?

steelwater

New member
ככה לא מגיב לתמונות שלי?!

בושה וחרפה ממך. אני כועסת ועצובה ופגועה.

Sunchy

New member
...

עשו לנו מבחן באנגלית בתחילת בלימודים וקיבלתי פטור לאיזה חודש.. אבל הוא נגמר..
יה איזה כייף סופסוף מישהו שאוהב את jet הם כ"כ טובים !!

steelwater

New member
Jet זה אלה ששרים

את Oh, look wha't ve done ואת Are you gonning to be my girl? כי אם כן אז הם די טובים והם להקה די מגניבה.

creepy creep

New member
מעצבן..

משהו טוב שקרה השבוע: לא עולה לי לראש..אבל בטוח היה משו..אהה לא היו מבחנים..חח משהו רע שקרה השבוע: מצב רוח חרא שלא עוזב.. סרט טוב שראיתי השבוע: שוב לא ראיתי..אין זמן. שיר השבוע שלכם: green day- extraordinary girl תמונה של מה שבא לכם: אינלי מצב רוח לשים..

danduuu

New member
אני ../images/Emo9.gif

כבר לא שבת אבל לא נורא
משהו טוב שקרה השבוע: היו כמה דברים
משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה
סרט טוב שראיתי השבוע: אממ קודם "מלחמת העולמות" סרט חביב :) שיר השבוע שלכם: כל מיני שירים של Lovex ו-Carmen Gray
תמונה של מה שבא לכם:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים
משהו רע שקרה השבוע: מצוננת
סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי יש לה ביצים וזה חביב, בעיקר מצחיק. וקצת מספיידרמן2
שיר השבוע שלכם: אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
של מה התמונה הזאת?

וזה שיר פשוט אדיר. גם בגירסא של אביב גפן וגם בגירסא של בוב דילן המלך.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהשחקנים של שר הטבעות

הכי בולטים שמה זה ליב טיילור, אליז'ה ווד ואורלנדו
וזה אכן שיר אדיר! המילים כל כך יפות!!

זכרתי לעשות תגובה רגילה ../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נאמ. קיבלתי את הדיסק און קקי מתפוז
וגם הזמנתי כרטיסים לקין כמובן
משהו רע שקרה השבוע: תקעתי לעצמי סיכה מתחת לציפורן?
סרט טוב שראיתי השבוע: סוף כל סוף יש לי משהו לענות!!
The Departed, ורי גוד מובי. איי דונט ריממבר דה לאסט טיים איי וואזנט דיסאפוינטד אין מוביז! שיר השבוע שלכם: Keane- Dirrtylicious כי אולי ישימו אותו בוומבלי
תמונה של מה שבא לכם: רציתי לשים תמונה שלי בוומבלי (
) אבל אולי אני אשים אחרי ההופעה של קין (לרשום ביומן, 28 לפברואר! {יו תמיד הדברים הכי מעניינים קורים ב28
}) וגם אני בתמונה ההיא עם משקפיים ועל כן גורלה צנזור. במקום זאת אשים תמונה של ילדיי השמנמנים בבית הספר
Don't you say their not gorgeous! יו נזכרתי עכשיו במשהו ממש מצחיק! יש פה רשת חנויות כזאת שקוראים לה JD, חנות ספורט כזאת כמו מגה-ספורט להבדיל אלף אלפי הבדלות (
),אבל בקטנה, יש אלף כאלה בכל חור, אבל היום נסעתי בעיר וראיתי סניף של החנות JD ולידה הייתה חנות אחרת שקראו לה REED. מגניביישן, לא?

למעלה