קבלת שבת

Angelus

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שיבחו את העבודה שלי. משהו רע שקרה השבוע: עבדתי יותר מדי קשה..
סרט טוב שראיתי השבוע: אמנם לא ראיתי סרט, אבל ראיתי לוסט. את כל העונה ה-1 וחלק מהעונה ה-2. אני שמח שחזרתי לראות את הסדרה המעולה הזאת. שיר השבוע שלכם: אפשר לרשום פה נינט?
תמונה של מה שבא לכם: אני בתגובה מהירה. אבל הייתי מעלה תמונה של אבודים.
שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך.

Ch3nf3l

New member
בקשר לאבודים,

תודיע לי כשאתה מסיים לראות את עונה 2. גיא (לא משנה..) הכין סרטוני פלאש בשם LOSTed, ואני עזרתי לו בתסריט מדי פעם, וזה קורע מצחוק. אני אביא לך.

Ch3nf3l

New member
Shabat: Accepted

משהו טוב שקרה השבוע: אמ, שולחן השרוטים #4 אתמול. משהו רע שקרה השבוע: לא יודע. מבחנים? אה, והעובדה שמחר יש לי בוק ריפורט ורק היום התחלתי לקרוא את הספר, אני בעמוד 110 כרגע מתוך 261. הספר הוא "טום סוייר", דרך אגב. אה, ומבחני כושר בספורט שלא הלכו משהו (44 בטן ו-53 ידיים) סרט טוב שראיתי השבוע: *מנסה להזכר* אוי, לא ראיתי סרט. שיר השבוע שלכם: אני חושב שאותו דבר כמו שבוע שעבר. לא חושב ששמעתי משהו מיוחד. תמונה: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=192398 זה תמונות מהאירוע שהלך אתמול. היה מצחיק.

חחח.. יש שיטה ממש פשוטה לזה!

לבוק ריפורט אני מתכוונת.. ממציאים! תמציא שם של ספר שם של כותב וסיפור ואני בטוחה שאתה יכול להמציא משו.. או לקחת רעיונות מסדרות וכאלה. עובד בכל פעם :] בהצלחה בכל מקרה.. והמבחני כושר שלך לא כ"כ רעים .. הלוואי עליי עוד חודש בקק"צ .. P:

Ch3nf3l

New member
זה לא יעבוד.

לא עם המורה שלי לפחות. ואני גם לא אחד שאוהב לרמות. אני מעדיף להשיג דברים בדרך הרגילה. אז אני קורא ספר. ביג דיל. מישהו מת?

לא,

אבל זה מעצבן שמכריחים. מכריחים לקרוא ספר!# לא רוצה, רוצה לקרוא בזמן שלי.. ולחשוב עליו מה שאני רוצה ולא! אני לא רוצה לכתוב על הספר שלי חיבור@$ אה#$#@$ למה מכריחים אותנו כל הזמן לעשות דברים שאנחנו לא רוצים **לא להתייחס** יאוש

steelwater

New member
חנניה

תקשיב קטע. אתמול הייתי בהופעה של שתי להקות שבאחת מהם מנגן ידיד שלי. הגענו למקום די מוקדם והוא עוד היה די ריק וגם זה לא בדיוק מועדון רגיל אז הדברים לא ממש מסודרים שמה. איכשהו יצא שתפקדתי גם כברמנית ללא תשלום חחח! אפילו קיבלנו טיפים אבל שכחתי לקחת ונראה לי הבחורה השנייה שעבדה איתה לקחה הכל ושהיא לא תביא לי חלק חחח. הם חיפשו מה לשים ברקע ולא ידעו מה ובהתחלה הם שמו מוזיקת ג'אז אבל זה לא התאים להם וידיד שלי שאל למי יש דיסקים וכל זה אז אמרתי שלי יש ואז הוא נראה לי שהוא בא לשים את זיגי סטארדאסט של דיוויד בואי אבל האנשים האחרים לא הסכימו אז אמרתי לו שישים את מה שיש לי בדיסקמן עצמו ושם היה את הדיסק של Jump, Little Children. אז הוא שם את זה וזה היה ברקע עד שההופע התחילה. האמת ששכחו לכבות את זה אז זה השמיך גם כשההופעה התחילה ופתאום שמתי לב שזה מתנגן כשהשיר של הלהקה נגמר חחח. זה היה ממש מגניב! לא יודעת אם מישהו שם בכלל שמה אי פעם על הלהקה הזאת ובזכותי עכשיו שמעו אותה הרבה אנשים והיא הייתה ברקע של המועדון וגם שאלתי את הידיד שלי ועוד מיהשו אם זה בסדר והם אמרו שזה בסדר.

Ch3nf3l

New member
חחחחח נייס.

אני צריך לתקוע את זה ברדיו בית ספר מתישהו. למרות שלא בא לי שעוד אנשים שאני לא קשור אליהם יכירו אותם. כי אז ילך כל האפקט של להקה לא מוכרת.

creepy creep

New member
תפוז שונא אותי

משהו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר כבר! ושיחה ארוכה עם חברה שהתרחקה קצת.. משהו רע שקרה השבוע: מבחן בהסטוריה..יותר מדי חומר בפחות מדי זמן. סרט טוב שראיתי השבוע:לא ראיתי.. שיר השבוע שלכם: coldplay-warning sign תמונה של מה שבא לכם:

limors2

Well-known member
אייאייאייאיי!

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של דפנה והעוגיות במוצ"ש
משהו רע שקרה השבוע: עבודה זה תמיד רע
סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט מלא זמן! שיר השבוע שלכם: שיר לאליהו של דפנה והעוגיות תמונה של מה שבא לכם: דפנה

למעלה