קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם!

משהו טוב שקרה השבוע: זה קרה בשישי הוקדם אבל אחותי חזרה לחופשה בארץ והיום גם יש לה יומולדת. מזל טוב! עוד משהו שאני לא יודעת אם הוא טוב או רע. הציעו או לא או יותר נכון אמרו יל לעשות איזה משהו בצבא של לכתוב כל מיני דברים על התפקיד שלי. זה משהו קצר שימשך רק עד אמצע נובמבר או משהו כזה ואז זה אומר שאני לא אהיה במשמרות ואני אהיהי ביומיות לכמה זמן. משהו כמו שבועיים פחות או יותר. הבעייה היא שאולי יהיה קשה לכתוב את זה וגם זה לבוא יומייות מירושלים וזה ממש מעצבן. אבל העניין הוא שאני בערך קובעת לעצמי מתי אני באה והולכת אז אני אומרת לעצמי שאין מה להתולנן מידי אלה פשוט לעשות את זה בתקופה הקצרה שצריך לעשות את זה ונקווה שזה יעבור בסדר ומהר. אמרו לי שיצ'פרו אותי אחרי זה אז אני מקווה שזה יקרהוגם נכנסה לי גרילה אז אם אני ארגיש עמוסה מהזמן הזה אני אקח אותה בקרוב. בכל מקרה אני צריכה לקחת אותה בקרוב חחח. משהו רע שקרה השבוע: היינו אמורות לצאת כל הבנות של הקורס ביחד ביום שלישי ה-31 לאוקטובר כי זה היה שהיה לנו שנה בצבא! חחח כן, תגידו לי מזל טוב. אבל בסןף הם ביטלו את זה וזה היה מאד מעצבן! סרט טוב שראיתי השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט השבוע. אני לא ממש זוכרת. אבל ראיתי את שני הפרקים הראושנים של נמלטים וזה בנתיים די נחומד. שיר השבוע שלכם: בלה, יש הרבה! עדיין Remy Zero - Fair המעולה, המדהים והגאוני וכמובן לא לשכוח את אהשיר המעולה ואחד השירים הגדולים של התקופה האחרונה The Killers - When you were young. אההה! השיר הזה פשוט גורם לי כל-כך לשמוח כל פעם שאני שומעת אותו. וגם Jump little chuliern - Not today, Viloen dreams. Cadhrels, All those days are gone . תמונה של מה שבא לכם: U2

steelwater

New member
סורי על הקיקושניישן

וחסר לכם אם אתם לא כותבים! לאן כולם נעלמו? יאללה איציק וכולם, להפריח את הפורום ואת השממה! עד שסוף סוף הרבה אנשים נצטרפים לפה אתם נעלימם.

Angelus

New member
מזל"ט לאחותך.../images/Emo140.gif

השיר של רמי מעולה.

yahel1924

New member
להלהלה אני אוהבת שאלונים כאלה:

משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לקורסים בפסיגולוגיה
משהו רע שקרה השבוע: אני לא נזכרת עכשיו, סימן טוב... סרט טוב שראיתי השבוע: מת לצחוק 4 שיר השבוע שלכם: lonley day תמונה של מה שבא לכם: אני אוהבת את התמונה הזאת, מזכירה את האוגרת שלי.

ליאוריש

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: העונה הרביעית של או.סי התחילה אז אני שמח וגם לראות סקראבס עונה רביעית בדיוידי זה כיף... משהו רע שקרה השבוע: נסתמו לי האוזנים כל השבוע האחרון סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי הסטוריה של אלימות....חביב ביותר... שיר השבוע שלכם: Placebo-Running Up That Hill Jet-Bring It On Back Cary Brothers-Blue Eyes תמונה של מה שבא לכם: הנשיקה האחרונה...רייצ'ל היפהפייה שיחקה נהדר עם זאק ששיחק נהדר !

Angelus

New member
היה פרק טוב באו.סי, הא?

עצוב, עצוב.. אני עדיין לא מעכל את מה שקרה בסוף העונה הקודמת.

DivineComedy

New member
שבוע

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי לקיוב יותר טוב בעבודה... המממ משהו רע שקרה השבוע: ישנתי ממש מעט בכל הלילות. הרעיון להרגיל את הגוף שלי לישון 5 שעות לא ממש הולך :) סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרטים אבל ראיתי מלא סדרות שיר השבוע שלכם: U2- The Fly לא יודע מה גרם לי לחזור לAchtung Baby אחרי המון זמן שלא שמעתי אותו אבל השבוע טחנתי לו את הצורה. תמונה של מה שבא לכם: איטליה לפני חודש

steelwater

New member
Every artist is a cannibal

Every poat is a thief All kill thier inspiration Then sing about the grief לא ידעתי שאתה אוהב את U2
. זו הלהקה האהובה עלי! ו-The Fly זה שיר ממש גדול ואחד האוהבים עלי אני ממש אוהבת אותו.

DivineComedy

New member
U2

זו אחת האהבות הראשונות שלי :) להקה מדהימה שהמשכתי לאהוב גם כאשר גיליתי דברים הרבה יותר כבדים. Achtung Baby בהחלט בטופ10 האלבומים שלי. הגיטרה בדה פליי עושה לי צמרמורת בכל שמיעה.

steelwater

New member
מבינה אותך

אצלי The Joshua Tree הוא האלבום האהוב עליי הכי בעולם ואני חושבת ש-Achtung Baby נמצא ישר אחריו במקום ה-2.

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

[
] אני מתגעגע לאיטליה. הייתי שם לפני שלוש שנים, באזור של הגבול עם שוויץ, מקום נהדר. קיוב טוב יותר בעבודה? way to go

steelwater

New member
מצטערת אבל

קיוב נשמע לי בכל מקרה דבר נורא חחח! ביחוד אחרי שראיתי את הסרט הגאוני Office Space. גם אני הייתי באיטליה אבל מזמן. הייתי בטיול שורשים בכיתה ז' כזה. היה ממש כיף ונחמד ויפה.

DivineComedy

New member
הבעייה היחידה

באופן ספייס זה הרעש. חוץ מזה אין לי בעייה כל עוד כל הדרגים בחברה יושבים בקיובים :)

למעלה