שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: זה קרה בשישי הוקדם אבל אחותי חזרה לחופשה בארץ והיום גם יש לה יומולדת. מזל טוב! עוד משהו שאני לא יודעת אם הוא טוב או רע. הציעו או לא או יותר נכון אמרו יל לעשות איזה משהו בצבא של לכתוב כל מיני דברים על התפקיד שלי. זה משהו קצר שימשך רק עד אמצע נובמבר או משהו כזה ואז זה אומר שאני לא אהיה במשמרות ואני אהיהי ביומיות לכמה זמן. משהו כמו שבועיים פחות או יותר. הבעייה היא שאולי יהיה קשה לכתוב את זה וגם זה לבוא יומייות מירושלים וזה ממש מעצבן. אבל העניין הוא שאני בערך קובעת לעצמי מתי אני באה והולכת אז אני אומרת לעצמי שאין מה להתולנן מידי אלה פשוט לעשות את זה בתקופה הקצרה שצריך לעשות את זה ונקווה שזה יעבור בסדר ומהר. אמרו לי שיצ'פרו אותי אחרי זה אז אני מקווה שזה יקרהוגם נכנסה לי גרילה אז אם אני ארגיש עמוסה מהזמן הזה אני אקח אותה בקרוב. בכל מקרה אני צריכה לקחת אותה בקרוב חחח. משהו רע שקרה השבוע: היינו אמורות לצאת כל הבנות של הקורס ביחד ביום שלישי ה-31 לאוקטובר כי זה היה שהיה לנו שנה בצבא! חחח כן, תגידו לי מזל טוב. אבל בסןף הם ביטלו את זה וזה היה מאד מעצבן! סרט טוב שראיתי השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט השבוע. אני לא ממש זוכרת. אבל ראיתי את שני הפרקים הראושנים של נמלטים וזה בנתיים די נחומד. שיר השבוע שלכם: בלה, יש הרבה! עדיין Remy Zero - Fair המעולה, המדהים והגאוני וכמובן לא לשכוח את אהשיר המעולה ואחד השירים הגדולים של התקופה האחרונה The Killers - When you were young. אההה! השיר הזה פשוט גורם לי כל-כך לשמוח כל פעם שאני שומעת אותו. וגם Jump little chuliern - Not today, Viloen dreams. Cadhrels, All those days are gone . תמונה של מה שבא לכם: U2