קבלת שבת

נעה666

New member
עונה!!

משהו טוב שקרה השבוע: מאוד מצחיק: אנחנו בית ספר כזה שהתלמידים מאוד חופשיים וזה סיפור ארוך אז אני אספר בקצרה... היה לנו תרגיל של חפץ חשוד אז יצאנו תמימים וחמודים לכיוון גן העצמאות... מה שלא ידענו שהי"בניקים אירגנו לנו הפתעה קטנה הם נעלו את ביה"ס עשו חפש את המטמון למנהל למפתח של 26 (!!!) פתקים שמו מוזיקת טראנס בחצר ואקיצר עשו לנו "שעה חופשית". הסיפור עוד ארוך אבל לי אין כוח... משהו רע שקרה השבוע: גם ארוך ואין לי כוח אז בקצרה אחד מהבוגרים של ביה"ס מת
סרט טוב שראיתי השבוע:אין.. שיר השבוע שלכם: דווקא של היום: "אדון חרדון"... תמונה של מה שבא לכם:אני לא יודעת איך שמים..

steelwater

New member
אני יודעת איפה את לומדת

ממה שכתבת על ביה"ס חופשי, גן העצמאות ובוגר של ביה"ס שמת, אני יודעת איפה את לומדת. זה ממש עצוב שהוא מת וזה פשוט נורא שהוא השני שמת מהכיתה שלו. הראשון זה הבן של דוויד גרוסמן שאני לא זוכרת איך קוראים לו כרגע. באיזו כיתה את? ואיך בבהי"ס?

Ch3nf3l

New member
סאפ?

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול חבר שלי אדי עשה יום הולדת בים ופשוט שילם המון המון.. עשינו מסיבה פרטית בחוף חסר אנשים.. הוא הזמין DJ, היה תאורה, מוזיקה, היו שולחנות, כסאות, אוכל, שתיה... (ועוד סוג של שתיה, רוסי אחרי הכל...) חוץ מזה שעונה 6 של סקראבס מתחילה עוד מעט! משהו רע שקרה השבוע: שטחי ביותר - מבחן במתמטיקה שהיה די קשה אז הלך לא משהו, הייתי אצל רופא עור ואני חוזר לטיפול ברואקוטן שהיה לי בגיל 14 (אווו, פרט סודי)... אה והצבא שלח לי פירוט רפואי ומסתבר שיש לי מום לב לא מסתמי בדרגה בינונית. :p סרט טוב שראיתי השבוע: אין סרטים. אבל האוס חזר מהפסקה והתחלתי לראות סדרה בשם Six Degrees. שיר השבוע שלכם: אוי לא חסר (תכינו את תוכנת שיתוף הקבצים שלכם) זה אחלה אמן שגיליתי השבוע, יש לו כבר 5 אלבומים. הוא בריטי, יש לנו סגנון טיפה מוזר ומקורי. Badly Drawn Boy - The Shining - כי יש לי חולשה לצ'לו Badly Drawn Boy - Something To Talk About - השיר האהוב עליי שלו. מעולה. Badly Drawn Boy - Silent Sigh - שיר מגניב חחח Badly Drawn Boy - You Were Right - אחלה שיר Badly Drawn Boy - One Last Dance - איטי ויפהפה. Milburn - Storm In A Teacup רק השבוע הבנתי שזה אחלה שיר, עוד בריטים :p Jump, Little Children - Too High אם לא רשמתי כבר, אבל גיליתי שזה אחלה שיר. Gin Blossoms - Long Time Gone, גם זה גיליתי שהוא אחלה שיר. Matchbox Twenty - Real World Matchbox Twenty - Long Day Matchbox Twenty - 3 AM Matchbox Twenty - Back 2 Good Matchbox Twenty - Hang

steelwater

New member
ילד מצויר רע

רק עכשיו גילת אותו? הא! סוף סוף אני מכירה לפניך חחח. הכרתי אותו כבר לפני כמה שנים והוא מצוין. יש לו שירים ממש מקסימים ונראה לי שהוא הוציא אלבום חדש עכשיו כי התחילו לדבר עליו לאחרונה וכתבו משהו על אלבום חדש. היו לו כמה שירים ב-MTV וזה וגם בסרט המעולה "רווק+ילד" אני חושבת שאני במאת יחזור לשמוע אותו כי הוא ממש טוב. מצטערת בקשר לכל הדברים הרעין! המום בלי, זה לא רציני, נכון?

Ch3nf3l

New member
חח כן רק עכשיו

וכן, יצא לו אלבום חדש בשם Born In The U.K. השגתי בדרכים מלוכלכות את האלבום הזה ואת הראשון. אני יודע, הוא עשה את כל הפסקול לסרט About A Boy, דווקא השירים שאני אוהב הם מהסרט הזה. המום בלב? אין לי מושג.

Angelus

New member
תוריד פרופיל!

45 לפנים. אני מקווה שאין לך משהו רציני, כן?

Ch3nf3l

New member
חח אל תדאגו

הצבא המטומטם פשוט התבלבל וחשב שתוצאות בדיקה של אמא שלי הם שלי, כנראה, כי לה יש בעיה בלב. אני לא צריך 45.. 64 זה טוב לי. אולי פשוט תגיד לי להשתמט? חוץ מזה, יש לי פרוטקציות אני חושב. :p מי הולך להיות פקח טיסה? מי?! :)

Angelus

New member
לא הייתי נסחף..

אבל עם פרופיל נמוך משיגים המון. זה עצוב, אבל זה פשוט ככה. לא להיות יפי נפש. פקח טיסה? הסבר נא.

הוי מי זה הדרון בוי הזה

שלחו לי נא שירים... (זה בריטי?) וWTF הצבא גילה לך פגמים שכאלה? לא ידעת את זה קודם? כה מטריד!

Angelus

New member
שבוע טוב../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את נינט. וחבר'ה, היא שווה. שווה.
משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי עבודה. ובכללי שבוע קודר שכזה..
סרט טוב שראיתי השבוע: המעניש [The Punisher] סרט ממש טוב. מומלץ לכולם. שיר השבוע שלכם: Lifehouse - Undone תמונה של מה שבא לכם: סיכום השירות הצבאי שלי. סתם, אני משוויץ בפלאפון החדש שלי ובמצלמה.
שיהיה לכולם שבוע טוב, ולא לשכוח לראות סקראבס בכל ערב. עושה לי את היום, בחיי.

Angelus

New member
אגב,

אי פעם שמתם לב שהמגדל המשולש של עזריאלי נראה כמו בניין-פלזמה ממש [ממש] גדול?
אני אומר לכם, יש שם תעתוע הזוי כזה..

steelwater

New member
לגמרי מבינה אותך!

סקראבס בסוף יום בצבא, אוב בכלל בסוף יום, או בכלל חחח, עושה ממש טבו! לי זה עשה ממש טוב היום כשראיתי פרק חדש כשעוד לא ראיתי. ואוף איתך! למה להראות לי את עזריאלי כשאני לא צריכה לראות אותו?! תהיה בקשר. יש לי הרבה זמן לפגוש אותך השבוע.

איחור קליל

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של קין. מיי גאש
משהו רע שקרה השבוע: בעע בזבזתי 100 פאונד ביום אחד. אבל זה לא כזה רע כי א. הייתי בהופעה של קין ואני מאושרת לנצח וב. עשיתי אחרי זה בייביסיטרים כדי לכסות את זה... סרט טוב שראיתי השבוע: הלכתי פעם ראשונה לקולנוע (מזלט) וראיתי "השטן לובש פראדה"- קקי של סרט כמו שאפשר לצפות אבל בקושי יש פה סרטים אחרי השעה תשע ורבע (!) אז הסרט היחיד שנשאר כשהגעתי היה זה... בעע.. באנץ' עוף פיפע! שיר השבוע שלכם: נאמ- איי גס NIMW של קין כי הוא יצא בסינגל
תמונה של מה שבא לכם: תגובה מהירה וכאלה. אשרשר לפה תמונה... אולי...

Angelus

New member
איזה גיי../images/Emo6.gif

אבל תעלי עוד תמונות! Make a שרשור out of it. איפה את שם? אני רוצה הוכחה!!

כל התמונות שמנמנות!

אני מעלה אותן לפוטו באקט. האמת כבר העלתי אבל אני רוצה להעלות גם את הקליפים... אפילו בפורום של עצמי עוד לא קיבלו את התמונות! הכל בגלל שאין לי מחשב
איי הייט דיס לאוזי סאקי וואן!
10 ג'יגה זכרון לכל הפריקינג מחשב!
וואו כרגע מצאתי ביאהו! קליפ של תחילת המופע וזה עשה לי צמרמרה שלא תאמן

למעלה