קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי ברגילה,הייתה לי יומולדת 20,הייתי בהופעה של מיספלאג והם היו ממש טובים, הייתי היום עם ההורים שלי ואח שלי בים ואכלנו במסעדה מקסיקנית ועוד כל מיני דברים. משהו רע שקרה השבוע:הייית קצת מבואסת ביומולדת שלי ולא יצאתי. אבל יום לפני זה יצאתי בלילה ככה שזה על היומולדת ובכלל יצאתי הרבה השבוע. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את מחיר הבגידה.לקחתי אותו בגלל שמשחקים בו את ג'ניפר אניסטון וקלייב אואן המדהימים וזה נשמע ממש טוב. הסרט באמת היה ממש טוב אבל פחותץ ממה שציפתי. הוא היה טוב אבל לא כזה. האמת שלרוב הוא היה די משעממם אבל לקראת הסוף הוא היה יותר טוב. קלייב אואן שיחק בו מדהים והוא בכלל שחקן מדהים ויפה וחמוד וסקסי וגם ג'ניפר אניסטון. שיר השבוע שלכם: לא יודעת אוף... תמונה של מה שבא לכם:יואן מקגרגור הכל-כך מדהים.

Ch3nf3l

New member
שבת שלום!!!!

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שמבחן אמצע בפסיכומטרי הצלחתי 79% באנגלית? ויש לי 83 בבגרות בהיסטוריה. והייתי בים עם חברים כדי לסיים את החופש. וגיליתי שיזהר אשדות רואה LOSTed. משהו רע שקרה השבוע: הייתי בים עם חברים. התאורה והמוזיקה לא עבדו במשך איזה שעתיים, היינו בחוף שומם וחסר אנשים, השעון נהרס לי ונפצתי ברגל כשנתקעתי במנגל ובנוסף חטפתי מכה בראש, בכתף ובאף. סרט טוב שראיתי השבוע: זה שאני חי בו ממש מעניין. שיר השבוע שלכם: Nickel Creek - When You Come Back Down שיר מדהיםםםםםםם תמונה: כבר אמרתי שאין לי כוח לשים תמונות?

steelwater

New member
חחח!

אתה קורע אותי!
איך אני אוהבת אותך!
מה זה לאעזעל ה-LOSTed הזה?! אני רוצה הסבר מפורט!!

Ch3nf3l

New member
יאי! אוהבים אותי!

חחחחחחחח LOSTed זאת פארודיה שגיא (זה ששומע ג'אמפ ליטל צ'ילדרן) הכין.. על אבודים ואני עוזר לו בכתיבת התסריט. אם לא ראית את 2 העונות של אבודים לא תביני כלום

Angelus

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע טוב, ברוך ה'.
הא, הלכתי לשחק באולינג וכיסחתי לכולם ת'צורה [168 נקודות! משהו רע שקרה השבוע: למרות שאני בקרייה, טוחנים לי ת'צורה. מי היה מאמין שחיילי הקרייה נטחנים?
סרט טוב שראיתי השבוע: SNAKES ON PLANE.
סרט משעשע למדי..
שיר השבוע שלכם: Ronan Keating - Turn it on תמונה של מה שבא לכם: לעזאזל, תגובה מהירה.
טוב, תיכף אני אפתח בתגובה נורמלית. שבוע טוב שיהיה לכולם!

steelwater

New member
אתה יודע, מכוער

אתה יכול לכתוב את ההודעה בתגובה מהירה ואז ללחוץ על תגובה רגילה וזה מעתיק את מה שכתבת.

למעלה