עוד דברים
חחח ידעתם שיו לורי(האוס) משחק את האבא בסטיוארט ליטל? חחח! זה פשוט גדול!
חחח ועכשיו גילתי גם שהוא שיחק בחברים(בפרק שרייצ'ל נוסעת ללונדון לחתונה של רוס אז הוא הבנאדם הלא נחמד במטוס) חחח גדול!
ביום חמישי נפגשתי עם חברים שלי והלכנו לשבת בפאב בעיר. היינו אני ושתי חברות שלי ואז אחת הלכה לדייט והצטרף אלינו ידיד שלנו. דיברנו ואמרתי שהנהורים שלי קנו פיצה וממש בא לי לאכול עוד ממנה ואז אמרתי שאולי נלך אלי לאכול פיצה ולראות סרט והם אמרו סבבה. הלכנו אליי הבייתה וגם החברה שהניה שלי והדייט שלה באו. שעה חשבנו מה לראות כמובן חחח. זה כמעט תמיד ככה, לא מצליחים לבחור איזה סרט לראות. בסוף בחרנו את "רציחות פשוטות". כבר הזמנתי את זה אבל זה שיעמם אותנו אז הצעתי שנראה את "כשהארי פגש את סאלי" שיש לי בקלטת כי זה סרט ממש גדול וחמוד ואחד האהובים עלי. כשהוצאתי אותו מהמגירה אז נזכרתי שידיד שלי ממש אוהב את Scrubs אז הוצאתי את ה-DVD של העונה השנייה והראיתי לו. הוא ממש התלהב וזה היה ממש נחמד חחח!
הוא אמר שחייבים לראות את זה והוא התחיל במסע שיכנועים. אני אל ידעתי במה לבחור ולא היה לי נעים לבחור אבל בסוף בחרנו ב-Scrubs. איך שהפרק הראשון של העונה השנייה נגמר שזה My overkill כמובן אז חברה שלי עושה כזה "אוקיי, וואו! חייבים לראות עוד אחד!".
חוץ מהידיד שממש אוהב את הסדרה אז האחרים אל ממש ראו אותה אבל הם ממש התלהבו ממנה.
הם נקרעו מצחוק וגם זה היה די חדש להם אז הם לא הבינו את הדפיקות של הדמויות. הם רואים את דר' קוקס והם כזה "הא?" והדייט של חברה שלי אמר שהוא יצור. איזה אדיוט! הוא ממש עיצבן אותי. בסוף ראינו איזה 4 פרקים שלאורכם אחת הלכה הבייתה. החברה השנייה רצתה לצאת לעשן אבל כל שניה היא נעצרה כי היא לא רצתה להפסיד. אני מקווה שיצרתי מעריצים חדשים לסדרה! זה היה ממש כיף לראות איך שהם נהינו ממנה. יום טוב לכולם יעל
Depeche Mode - Behind the wheel
בהופעה חיה מהסיבוב הופעות האחרון.