קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע: הממ... לא יודעת. הטיול לא היה כזה נורא, ואיטליה ניצחו את גרמניה. משהו רע שקרה השבוע: סבא שלי נפטר... סרט טוב שראיתי השבוע: אמריקן דרימז. למרות הביקורות הרעות, סרט מדהים! שיר השבוע שלכם: Pink Floyd - Shine on you crazy dimond תמונה של מה שבא לכם: בטעות שמתי ת'תמונה בהודעה הקודמת. אלו U2 בהופעה.

DivineComedy

New member
שבוע חביב היה

משהו טוב שקרה השבוע: צרפת בגמרררררררררררר משהו רע שקרה השבוע: איטליה בגמר, בלעכס סרט טוב שראיתי השבוע: רצינו להזמין את שר המלחמה אתמול רבל בסוף לא יצא, אם מישהו ראה אז שתפו איך הוא. שיר השבוע שלכם: Riverside - Volte-Face תמונה של מה שבא לכם: מלך

steelwater

New member
איך קוראים לשחקן?

"שר המלחמה" הוא סרט ממש טוב. אני ממש אהבתי אותו. משחק טוב של ניקולס קייג' ובכלל, כל הקטע עם השכר בנשק מזעזע, סרט חכם, וציני וגם קצת מצחיק. אני ממליצה לך לראות אותו.

steelwater

New member
הכוונה הייתה

משחק טוב של ניוקלס קייג' וגם של רוב שאר הקאסט.

אנוכי

משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לישון משהו רע שקרה השבוע: ישנתי יותר מדי (איטס פאקיטנג 3AM נאו!) סרט טוב שראיתי השבוע: למי יש כסף לראות סרט כל שבוע, הא יעל?!!? שיר השבוע שלכם: Keane- Crystal Ball (התחלף לי שיר ^_^) תמונה של מה שבא לכם: לא בא לי

steelwater

New member
יא קוואלה!

לא ראוים סרטים רק בקולנוע חחח! יש גם טלוויזיה, וידאו, DVD, מחשב וכ"ו ןאולי עוד דרכים.

למעלה