קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

ושוב לא פתחתם! אני יודעת שהפינה שלי, אבל כשאני לא פה אתם יכולים לפתוח אותה לבד. היו לי בעיות באינטרנט בזמן האחרון אז לןא יכולתי לפתוח. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם: יש לי שבוע הבא טיול של הצבא בלאט... וחוץ מזה יש לי עוד דברים לעשות ומקומות להיות אז אני לא אהיה פה כל השבוע ואחזור רק ביום שבת בערב. אני מקווה שתפתחו הרבה שרשורים עד אז ושהפורום יפרח ויהיה פעיל! זה יהיה מבאס מאד לחזור למקום ריק...
אוף, הרגע קלטתי שזה אומר כמעט שבוע שלם בלי לראות סקרבס! איזה באסה.
אולי מחר אני עוד אכנס לפה. שיהיה לך שבוע מדהים ומהנה! אוהבת יעל

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם!

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיס לדפש מוד! ייי!
משהו רע שקרה השבוע: גרמניה ניצחה את ארגנטינה חחח... סתם. לא יודעת. היו כל מיני דברים רעים. סרט טוב שראיתי השבוע: המממ... אתמול ראיתי את "קטן עליו" או באנגלית "Elf" סרט ממש חמוד ומצחיק! שיר השבוע שלכם: קשה לבחור, קשה!!!!! Depeche Mode - Home. תמונה של מה שבא לכם: תמונה של הקאסט החמוד של סקרבס לריכוך השבוע המעצבן הבא...

Ch3nf3l

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדת? זה גם משהו. קיבלתי נגן MP3. משהו רע שקרה השבוע: הבטריה שלו נגמרה לי היום בחדר כושר. סרט טוב שראיתי השבוע: לא רואה סרטים. שיר השבוע שלכם: Embrace - I Can't Come Down. שיר מדהים! תמונה: למי יש כוח?

DivineComedy

New member
טוף

משהו טוב שקרה השבוע: גרמניה עלו לחצי משהו רע שקרה השבוע: אנגליה לא עלו סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי השבוע. שיר השבוע שלכם: Dead Soul Tribe - The Love Of Hate תמונה של מה שבא לכם:

DivineComedy

New member
אני בעד...

גרמניה וצרפת (מבין אלה שנשארו) אף פעם לא בעד ברזיל וארגנטינה :)

Angelus

New member
זה בישראל?../images/Emo12.gif

אם הייתי יכול לצלם את עצמי היום, הייתם רואים ביתנים ארורים.

Angelus

New member
נחל אלון, כרמל, בית אורן?

אני עילג. אני מכיר נתניה-->צריפין-->נתניה-->צריפין?-->נתניה!!!!
צפון?

עונה

משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לאחותי הקטנה משהו רע שקרה השבוע: כלום סרט טוב שראיתי השבוע: חופשייה לאהבה שיר השבוע שלכם: RBD - Aun Hay Algo תמונה של מה שבא לכם: ג'יימס לפרטי (נייתן סקוט במגרש ביתי) חולה עליו!

אני ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הממ לוידעת, אבל היה לי שבוע נחמד כזה. משהו רע שקרה השבוע: המממ הכל סבבה אגוזים? סרט טוב שראיתי השבוע: לא אמריקן דרימז? שיר השבוע שלכם: Nothing in My Way
(אני באותו טווח שירים כל הזמן
) תמונה של מה שבא לכם: בלוז לחופש הגדול

Angelus

New member
יעל.../images/Emo24.gif

לאן הטיול? יא קרייתית.
משהו טוב שקרה השבוע: לא הרבה. בלשון המעטה. משהו רע שקרה השבוע: החטופים. האירועים האלו ממש השפיעו עלי. סרט טוב שראיתי השבוע: המפ.. לא אמריקאן דרימז?
שיר השבוע שלכם: Eels - Fresh Feeling תמונה של מה שבא לכם: אני צריך לגשת כעת ל'הוספת תגובה' רגילה על מנת להוסיף תמונה.

steelwater

New member
יא עצלן!

תלך לתגובה מהריה... הטיול לצפון, מחווה אלון וכל מיני. אין לי כוח לזה.

למעלה