קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
המממ...

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בפאקינג הופעה של סטינג אההההה!!! גדול!
משהו רע שקרה השבוע: שלא ניכנסו חינם להופעה שמכו שהיינו אמורות ועוד כל מיני דברים... סרט שראיתי השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט כל-כך השבוע. שיר השבוע שלכם:וואו! קשה להחליט עם כל השירים המעולים שאני שומעת בזמן האחרון! אה, בעצם אני אבחר בביצוע המ-ע-ו-ל-ה של "Roxanne". בביצוע משותף עם מתיסהו. היה כל-כך מגניב, חם וטוב! תמונה של מה שבא: תמונה חמודה ומצחיקה ומגניבה של סטינג.

אני ../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הממ. כלום. נזרום עם זה שאני עדיין חיה? משהו רע שקרה השבוע: הממ. יותר מדי אוטובוסים
סרט שראיתי השבוע: ראיתי היום את הדוקומנטרי של קין! איזה יופי ^_^ שיר השבוע שלכם: Keane- Nothing in My Way תמונה: יאללה אנגליה!!! בהצלחה

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. 100 בציון הגשה בהיסטוריה (א')
משהו רע שקרה השבוע: כלום.. סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי.. שיר השבוע שלכם:Caught in a moment של השוגבייבס תמונה של מה שבא:

ציון לשבוע - 7+

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיסים ל50cent. משהו רע שקרה השבוע: עשיתי מטבח בקריה :\ סרט שראיתי השבוע: אממאממאממ הייתי קרובה לראות גרדן סטייט (אהמ אהמ..) שיר השבוע שלכם: james blunt-billy תמונה של מה שבא - בקרוב בארץ..

Reshefgarcia

New member
וגם אני....

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לכתוב הרצאה אחת לאייקון (כנס מד"ב בסוכות,למי שלא מכיר )2006 וקיבלתי רעיון להרצאה שניה...אז יכול להיות שארצה פעמיים באותו כנס... משהו רע שקרה השבוע: החלטתי לזרוק (או להעיף,איף שבא לכם) מישהי שיצאתי איתה,כי היא ממש אבל ממש לא התיחסה אלי יפה. סרט שראיתי השבוע: SIN CITY EXTENDED AND RECUT...יצירת מופת שיר השבוע שלכם: A.F.I - MISS MURDER תמונה של מה שבא: אם רק היא היתה אמא שלי (המממ...אין אייקון של מחשבות לא טהורות...)

Ch3nf3l

New member
סיכום שבוע

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד נהיגה היום, וגם מופע רוק קטן :) משהו רע שקרה השבוע: בדיקת ראיה שלא בישרה טובות + הבגרות בהיסטוריה הלכה חרא סרט שראיתי השבוע: גארדן סטייט! ראיתי היום! סרט טוב. שיר השבוע שלכם: Ayreon - Day Three: Pain תמונה: מהסרטונים (זה צירף?)

Aviad1987

New member
אני עונה:

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את התפקיד הכי טוב שקיים איפה שאני נמצא כרגע בצבא
משהו רע שקרה השבוע: טפו טפו טפו, כלום. סרט שראיתי השבוע: אם היה לי זמן לראות סרטים אז הייתי רואה את צופן דה וינצ'י.שיר השבוע שלכם: אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך (נדבקתי במהלך תורנות מטבח חח).

Aviad1987

New member
ועכשיו קצת יותר מסודר:

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את התפקיד הכי טוב שקיים איפה שאני נמצא כרגע בצבא משהו רע שקרה השבוע: טפו טפו טפו, כלום. סרט שראיתי השבוע: אם היה לי זמן לראות סרטים אז הייתי רואה את צופן דה וינצ'י. שיר השבוע שלכם: אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך (נדבקתי במהלך תורנות מטבח חח).

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם המבחנים הרציניים... משהו רע שקרה השבוע: לעשות את המבחנים!
סרט שראיתי השבוע: נראה לי שלא ראיתי השבוע סרטים... שיר השבוע שלכם: Queen - Lazing On A Sunday Afternoon

steelwater

New member
../images/Emo99.gifViolator../images/Emo99.gif

אההה אבי אני רוצה לעשות לך המון ילדים!!! איזה דיסק מ-ד-ה-י-ם ררר.... לא יכולה לחכות יותר להופעה חחח! Let your body do the talking let my mind do the walking

aviGODFATHER

New member
שמעת את כ-ל האלבום?

מה את הכי אוהבת ממנו? ויש לך כבר כרטיס להופעה?

steelwater

New member
כן, את כולו!

מישהי מהצבא צרבה לי אותו קצת לפני שהיא השתחררה. קשה להגיד, יש הרבה שירים יפים. כמובן שאני אוהבת את Enjoy The Silence ו-Personal Jesus הוא פשוט שיר מדהים ומצמרר. World In My Eyes הוא שיר מעולה והמילים שלו פשוט מעולות. Halo הוא גם ממש טוב. וגם שאר השירים טובים. פתאום יש לי הרגשה שאולי חסרים לי שירים. הסתכלתי עכשיו באתר של דפש וכתוב שיש בדיסק 11 שירים. אני לא זוכרת אם יש לי רק 9 או 11. אני אבדוק מתישהו. אדב, עכשיו אני שומעת לא לפי הסדר את SOFAD חחח! וואו. איזה דיסק גם מעולה! עוד אין לי כרטיס להופעה
היום התבסרתי שמי שהיה יכול למכור לי כרטיס ב-220 ש"ח בסוף כן הולך להופעה. עכשיו אני ממש מקווה שאני אמצע כרטיס זול יותר מ-375 ש"ח ואם לא אני מניחה שאני גם אקנה בסכום כזה. אתה כבר קנית?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אני הכי אוהב את Blue Dress ו-Personal Jesus. ויש רק 9 שירים - באתר הרשמי שלהם מחשיבים את הקטעים האינסטרומנטליים שיש בסוף של השירים Enjoy The Silence ו-Blue Dress כשירים בפני עצמם. SOFAD גם מצויין. אחרי שתסיימי עם SOFAD תשמעי את Ultra - נראה לי האלבום השני האהוב עליי שלהם (אחרי Violator כמובן). גם לי עדיין אין כרטיס... הייתי אמור לקבל בהנחה של המשטרה (אבא של ידידה שלי שוטר) אבל יכול להיות שכבר נגמרו כל הכרטיסים של המשטרה אז אני אצטרך לשלם 375...

למעלה