קבלת שבת

קבלת שבת

מזמין את כל הצוות לשיחת ועידה כאן בפורום ע"מ לקבל את השבת. נעשה זאת ביחד בשעה 1900 ואם למישהו ישנה בעייה אם השעה שיודיע בבקשה..... מי ששומר שבת נשוחח איתו ביום ראשון..... ביי בינתיים

בו2ה

New member
השומר אחי אנכי?

אגיע ב"ה היישר מהצעצועיה ב-19.00 לפורום הפיסגה . ראשונה שתגיע מתבקשת להק(ד)ליק הנירות.

ראו-בן

הרואה ואינו נראה? מה קורה? המכונה שמסדרת את הפינים התקלקלה? ראובן, אחזור בהמשך בלי נדר לעניננו הרציניים-הבנתי ששרית מצטרפת ביום א', לי אישית מתחילה להיות בעיה בנסיעה,נראה לי (מן הסתם) שתעמדו במשימה ואפילו בכבוד, גם בלעדי ובלווי טל' במידת הנדרש (מן הסתם). "פשוט קבעתי במיידי עם הבו2ה" לשבת על עניינים מאד דחופים. מה שנקרא:שבת אחים גם יחד בשילוב ושבו בנים לגבולם.

טורניר כדורסל

בנצרת יתקיים טורניר כדורסל........אני חושב ומשוכנע שחשוב מאוד שתהיה בפגישה מחר. אין לי מושג בעיניינים מקצועיים שבעקבותם מגיעים העיניינים הלוגיסטיים. עשה כל מאמץ להגיע עמנו..... עזור לנו לעזור לך..........!

הנסיעה לנצרת מחר

ראובן ידידי דקלה מימון כבר טיפלה מול שרית בתאום עימי לקב' המשתתפות האפשריות והן כמו ברחובות עומדות להוציא החוזר.(הדוגמא אצל דיקלה מנצרת) למרות כמות הקבוצות הגדולה יחסית הטורניר אמור להיות פשוט ולא מורכב מבחינת האמצעים הלוגיסטים הנדרשים. חשובה נוכחותנו למרות שניתן היה אולי לסכם הכל טל'-נראה לי שחשובה נוכותך לפחות פעם חת בכל מקום-לאחר מכן הכל רץ במסורת כמו אצלי. נדרש:1 חובש, 1מאבטח, 8 מגיני הוקרה, וכרזה-זה בד"כ מאיתנו כי הם קצרים בתקציב-נסה כי תמיד ממליץ בסוג טורניר מסוג זה(מקומי) להוציא מהם גם את זה בדיוק כמו ברחובות-מי שמארח אנו מצפים ממנו לקחת אחריות. מאחר ושם קיימת המסורת לטורניר אבל גם קיימת מסורת של תמיכתנו-זה כנראה מה שידרש גם הפעם! לכל יתר המרכיבים-1 רה"ע או מ"מ , הופעה, (כיבוד-זה לפחות שיבוא מהם),מתנדבים כולל 2 אנשי מזכירות וגם רצוי שופט מקומי בנוסף לראובן צוק שלנו. כל המגילה נועדה לספר לך שיש מחר בכל זאת בעיה לנסוע-אנא חזור בחיובי לקחת אחריות עם שרית לנדון-כי מצפים מאיתנו להיות שם (יו"ר אקים,מנהלי מתנ"ס ברקוביץ, דרורה -רכזת הספורט, גיורא שלנו ודקלה)ממליץ שיחה גם עם חיים למידע נוסף לאנשי המקום ולקידום נושאים נוספים באותה הזדמנות. עדכן (לאחר מחשבה) שאפשרי-ללא כך אשקול מחדש את צעדי בחיים. בתודה מראש על שיתוף הפעולה!!! דני

דני היקר

כל מה שתחליט לגבי הענף שאתה מרכז יהיה טוב ומתאים גם לי. אני ושרית נהיה שם והסר דאגה מליבך.......נטפל בכל העיניינים והכל יבוא על מקומו בשלום. מקווה שבתשובתי זו לאחר מחשבה כמובן(כבקשתך)תוכל לשקול שנית את צעדייך בחיים וסמוך ובטוח שצעדייך יובילוך רק לטוב. להתראות ראובן

../images/Emo140.gifיש לך הרבה, אבל ,תודה ! מגיע !

החל מהשעה 10.00 אשמור עימכם על קשר-פשוט נפצר ממני ברגע האחרון מסיבות אישיות וחשובות להצטרף,וכן ולצערי נתבשרתי הבוקר שאחד מחניכנו-עוזי מהוסטל השחר נפטר (חלה בדלקת ריאות ושכב בבי"ח מאיר במשך כ-10 ימים-כך לפחות עדכנו אותנו בביקורנו אצלו)ולוויתו מחר בשעה 12.00 בהרצליה. בביקור הראשון הצליחה אביבה מעט לשמח אותו ובאופן מפתיע אכל בשקיקה לאחר שלא רצה לאכול כלום במשך מספר ימים וממש שמח לביקור,בביקור השני כבר היה נראה במצב מאד קשה. עוזי הוא 1 מתוך 4 אחים בהוסטל ובמועדון השחר-ובאופן פרדוקסלי דווקא הוא (בעייני) היה פעיל ספורטיבית יותר מאחיו. מנסה לצרף תמונה מתוך אתר האינטרנט של אקים-מפתיחת הוסטל השחר בהרצליה בתמונה נראה עוזי יושב בחזית שלישי משמאל. ת.נ.צ.ב.ה. אין לי יותר פרטים-רק מחר ככל הנראה נדע יותר.

אם כך דני, נסתדר.

נהיה בקשר, רק תהיה לנו זמין

../images/Emo60.gif

כנראה שתצטרך לפתור את הבעיה או שהיא פשוט תאדה. לא ייתכן שלקראת טורניר כדורסל ייסעו איש הבאולינג ואנוכי. אתה מתבקש למצא לאלתר מקום בהרצליה, להשאיר את הבעייה בהמתנה עד לשובך מהצפון. עזור לך כדי שנוכל גם אנו, לעזור לך.......

רק כעת שמתי לב

שגם את כבר בענין מה קורה חומד -ככה מתנהגים לידידים משחר נעורינו. אנחנו טיפוליים-ומוסמכים לפתור בעיות בואי ננסה.... מבטיח לפחות לענות לטלפון כל 30 דק' בזמן שאתם מבלים עם ישו.. מצפה לבשורה חיובית-כי ללא כך תאלצו להכנס עימי לכנסית הבשורה במקום לכנסית השכל (הישר:) מה אצרף לך ........משהו נחמד אולי זה יפשיר העניינים

למעלה