קבלת שבת

vaselius

New member
קבלת שבת

לא אלאה אתכם בפירוט כל המסרים והשיחות שקדמו למפגש ההוא. רק אציין כאן את תחושת החיבור שנוצר כבר באותה הזמנה ראשונה לבקר אצלה בבלוג. את האופי הנינוח של כל שיחה וצ'אט, כאילו הם מכירים מזמן, כאילו הם יודעים, או חשים את מחשבות אחד את השנייה. לבסוף קבעו. ללא פגישה מוקדמת. ללא קפה ושיחת הכרות פנים מול פנים. הרגישו שזה מיותר. הרגישו שזה מבזבז לריק זמן שהיה יכול להיות מוקדש לאפיקים מענגים יותר. ידעו שלא יתאכזבו. הוא הגיע קודם, קיבל את החדר, החשיך אותו במידה והדליק נרות ריחניות בכלל פינה. היא התעכבה עוד יותר והוא ליווה אותה כברת דרך על גבי הסלולארי תוך שהוא צופה בשעמום בסרטי הפורנו שבעל הבית מריץ בטלוויזיה. הגיעה. דפיקה על הדלת. עיניים חייכניות, חיוך מתוק. הוא השמיט מידיו את מטפחת המשי, ברגע אחד קרסו כל התוכניות המוקדמות, לא יהיו פה קשירות עיניים, לא יהיו פה קשירות ידיים. עומד להתרחש סקס סוער שיצריך שימוש בכל חושיהם. נשיקה חמה, ורטובה. נשיקת הבוסר, פעם ראשונה שהוא טועם אותה, יונק את לשונה ומנשק שפתיה האדומות, נשיקה שהכתה בגופו כמו מטר של ברקים מענגים, ליבו הלם בכל עוצמתו, מרטיט אותו כמו גל של רעמים הבוקעים משמיים בוערים. הושיבה אותו על הכורסה, רוכנת לפניו, ידייה נגעו וחקרו את גופו המטופח והשרירי, הם הפשיטו אותו במהירות, אחזה וליטפה הזין הזקור, שהתקשתה מזמן התרגשות של קירבתה. "טוב לך?" הוא שאל בהססניות "אני בד"כ לא טועה, והוא כל כך גדול ויפה הזין שלך" היא קרצה לו בזמן שהיא מחלצת את איברו מתוך הבוקסר הצמוד, וכשהוא עומד בכל תפארתו החלה לנשק וללקק אותו, יונקת את כיפתו הסגלגלה, התפוחה, מרטיבה אותו בתוך פיה הלוהט, לשונה מטיילת לכל אורכו. הוא לא יכול יותר, רוצה להרגיש אותה צמוד אליו, להרגיש את חום גופה על עורו, התיישבה על ירכיו החסונות והם התנשקו שוב בלהט, הוא מפשיט את החלק העליון של בגדיה, חושף זוג שדיים רכים ולבנים אותם התחיל לפנק בדרך שטרם חוותה, יונק אותם ומלקק את פטמותיה הזקורות, לא מצליח לשבוע מטעמה המתוק, מהרוך שלהם, שלה. מהר מאד התפשטו והשילו מעליהם את פרטי הלבוש המיותרים האחרונים ונשכבו ביחד על המיטה, היא על גבה, והוא מפזר נשיקות לאורך גופה, יורד בשיפולי בטנה, לכיוון מערתה החמה ושוצפת, הוא מלקק אצבע ומעביר אותה בין שפתייה התחתונות "אני רוצה איתך בפנים, פליזזזזזז, רוצה להרגיש אותך בתוכי, מחובר אלי" והוא נענה בהחדרת האצבע עמוק לתוכה לקול גניחה רועשת, אצבע אחת, ועוד ועוד ועוד, והוא מגיע לנקודות שטרם נגעו בהם, היא מתפתלת בהנאה גמורה, משועבדת לו , למגע אצבעותיו הארוכות ונשיקותיו המתוקות. "רוצה אותך, עכשיו" הלך להלביש קונדום שאך בקושי כיסה את איברו התופח, נשכב מעליה ומביט בעיניה, עיניים חודרות שרואים הכל, שהפעם מראים הכל, מראים את עומק תשוקתה, ועוצמת סיפוקה החליפו חיוכים והוא מחדיר את איברו בתוכה בבת אחת, חודר עמוק לתוכה, היא חובקת אותו והוא ממלא את כל החלל הקודח וספוגת נוזלי תאוותה, נאנחה בקולניות, מדרבנת אותו, אומרת בכל רם את מה שמרגישה, וגם הוא, שלרוב שקט הוא, לוחש לה, נאנח, מתאר לה את תחושות העונג שמתפשטות בכל גופו, חודר ונסוג בקצב הולך וגובר, בכל תנועה מרגיש איך הוא מחליק פנים ובחוץ, מרגיש איך היא עוטפת את הזין ומתחככת עליו וגורמת לגלים של הנאה, והיא מרגישה שהוא חודר למעמקיה הנסתרים, נוגע במחוזות כמוסים של עונג. לא זוכר כמה פעמים היא גמרה, לפי קריאותיה, יותר מ........ ועוד "חייב" אותה על מפגש נוסף עבור כל אורגזמה שמרטיט אותה, ברגע מסוים כל גופו נהיה דרוך, קשוב ומרוכז לנקודה אחת בבסיס הבטן, לגל רועמת של הנאה שמתקדם במהירות לאורך הזין ונגמר בהתפרצות אדירה. נשארנו חבוקים ומחוברים, נהנים גם מרגעי הרוגע, אורזים כוחות לבאות.......... נשכב עליה, הזין כבר זקור שוב והיא חובקת אותו בין שדיה הרכים והצחורים והוא מלטף את ידיה לשניהם אותה קו מחשבה, כמה זה דומה לצילום ארוטי משובח, הזין היפה מונח בין שדיה הלבנים, שחבוקים בין ידיה הבהירות, וידיו הגדולות השריריות והשזופות חובקות את ידיה, חבל שלא הבאנו מצלמה הפעם צחקקו ביחד "עכשיו אני רוצה שתשכבי עלי" הוא ציווה עליה הוא רצה להרגיש אותה על בטנו להרגיש את הרטיבות החמימה נוטפת עליו החזיק את מותניה ועזר לה להתחכך עליו קדימה ואחורה היא רכנה עליו רכבה עליו כל תנועה חידדה את תשוקתה כל תנועה העצימה את עינוגה "אתה מתעלל בי" חייכה עליו ירדה מעליו ונשכבה בין רגליו, ציוותה עליו להשען על הכריות במצב של חצי ישיבה, חוקרת שוב את איברו מלקקת את כיפתו עם קצה לשונה מחליקה את לשונה לאורך הכלי עד לאשכיו לאורך פס העור הרגיש ביותר בין הזין ועד לפתח האחורי הרימה את ראשה, היה לה זיק שובב בעיניים "עכשיו מי מתעלל במי" צחקקה ודחפה לשון עמוק לפתח הנסתר מנשקת מסביב ומלקקת בתאווה הרגיש שהוא בגן עדן מעולם לא חווה עונג כזה והוא סיפר לה לא היה צריך לספר, אנחותיו הרמות אמרו הכל..... היא אחזה בידיו וכיוונה אותן לזין הענק, רצתה שיאונן תוך כדי הליקוקים שלה, שם, וכל הזמן היא מביטה בו מסתכלת בתוך עיניו מתענגת ממה שהיא רואה בעיניו מעוצמת הסיפוק שהרגיש "אני גומר" הוא לחש, וזרם חזק של נוזל כסוף פרץ מקצה איברו, זולג לאורך האיבר, נוטף על ידיהם היא הכניסה אותו שוב בתוך פיה, מלקקת את שאריות הנוזל שעוד נשארו על כיפתו ועל ידיהם נשארו בתנוחה הזו, ראשה מונח בין רגליו, ראשו מונח על הכריות, נשארו כך, מדברים, מתחברים כשבחוץ מתחיל להחשיך.............. שבת

nerissa

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif כאילו..

פאקינג וואוווווווווו המונמונמונמון זמן לא קראתי סיפור שגרם לי להוציא את מיני ולהפגיש אותו עם הדגדגן לדייט מזומזם! איזה אוסף מ-ד-ה-י-ם של מילים מחרמנות!

vaselius

New member
חשפתי את הצד הרך והמעודן שלך?

בטוח שהצד הזה בולט לעיני כל ולא היה צריך חשיפה תודה לך

אסתי69

New member
../images/Emo25.gif וסיליוס

תודה על המממממ חירמון של שבת עונג מפליא של מלים ריקוד מדהים של נשמות מתחברות }{

vaselius

New member
אסתי את נשמה טובה

ושוב תודה גם לך (הנה, גם הבוס יודע להיות רך לעתים
)

אמרתי לך

שאני נורא מקנאה ביכולת שלך לתאר מצבים מחרמנים כאלה? הנה, גם נריסה כותבת לך כך רק במילים שלה שגרמו לי לחייך כל כך.

למעלה